Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sequoia and Kings Canyon

Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες στα Εθνικά Πάρκα Sequoia και Kings Canyon

Αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sequoia και το Kings Canyon παρατίθενται στη σειρά, ξεκινώντας από λίγο έξω από την είσοδο του Ash Mountain κοντά στα Three Rivers στο CA Hwy 198.

Εάν πηγαίνετε στο Sequoia, πρέπει να ξέρετε περισσότερα από ό, τι ακριβώς να κάνετε. Θα βρείτε τα υπόλοιπα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σε αυτόν τον οδηγό για να επισκεφθείτε το Sequoia και το Kings Canyon . Πριν πάτε, μπορείτε επίσης να θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στα βουνά .

Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sequoia και στο Canyon Kings

Τα περισσότερα από τα πράγματα στην Sequoia περιλαμβάνουν φυσική ομορφιά. Μπορείτε να βγείτε από το αυτοκίνητό σας και να εξερευνήσετε μια σπηλιά, να περπατήσετε σε ένα άλσος από γιγάντια δέντρα ή να περάσετε από ένα λιβάδι, να ανεβείτε σε ένα γρανίτη ή να οδηγήσετε μέσα από ένα δέντρο με μια τρύπα στη μέση.

Θα βρείτε φωτογραφίες από πολλά από αυτά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ανάμεσα σε αυτά τα 12 υπέροχα λόγια για να επισκεφτείτε το Sequoia και το Kings Canyon . Καταγράφονται στη σειρά από την είσοδο του Ash Mountain κοντά στα τρία ποτάμια.

Ορυκτός βασιλιάς: Σε υψόμετρο 7.800 ποδιών, αυτή η υποαλπική κοιλάδα βρίσκεται στο τέλος ενός απότομου, στενού, τυλιγμένου δρόμου και είναι ανοικτή μόνο το καλοκαίρι. Είναι το μόνο μέρος του backcountry του πάρκου προσβάσιμο με αυτοκίνητο, και ακόμη και μια σύντομη πεζοπορία εδώ είναι μια πραγματική απόλαυση. Απενεργοποιήστε το CA 198 πριν φτάσετε στην πύλη Sequoia. Την άνοιξη, προσέξτε τους μαρμότες (γούνιους, μεγάλους σκίουρους) στο Mineral King. Τους αρέσει να μασάτε σε ηλεκτρικά καλώδια και σωλήνες καλοριφέρ, καθιστώντας καλή ιδέα να σηκώσετε την κουκούλα του αυτοκινήτου σας και να ελέγξετε τον κινητήρα πριν ξεκινήσετε.

Crystal Cave (μόνο το καλοκαίρι): Ένα μαρμάρινο σπήλαιο γεμάτο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, το Crystal Cave είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι προσβάσιμο από τον αναπηρικό καροτσάκι. Αγοράστε εισιτήρια για την online ξενάγηση, στο Κέντρο επισκεπτών Foothills ή το Lodgepole. Φορέστε ανθεκτικά παπούτσια και πάρτε ένα σακάκι. Ή εγγραφείτε για την περιήγησή τους στο Wild Cave για μια ευκαιρία να ξεφύγετε από το μονοπάτι, να σέρνετε και να ανεβείτε στα περάσματα και στα απότομα drop-off.

Moro Rock: Στέκεται στην κορυφή αυτού του μονόλιθου γρανίτη αισθάνεται πολύ σαν να είσαι στην κορυφή του κόσμου, με το Μεγάλο δυτικό διάκενο που απλώνεται από τη μία πλευρά και την Κεντρική κοιλάδα της Καλιφόρνιας από την άλλη. Σε μια καθαρή μέρα, μπορείτε να δείτε μέχρι και 150 μίλια από εδώ. Η σκάλα των 400 βημάτων προς την κορυφή ανέρχεται σε 300 πόδια και το υψόμετρο μπορεί να κάνει την ανάβαση να είναι πιο δύσκολη από ό, τι θα ήταν στο επίπεδο της θάλασσας, αλλά αξίζει τον κόπο. Αφήστε περίπου μία ώρα για το ταξίδι μετ 'επιστροφής.

Δέντρο σήραγγας και αυτόματο αρχείο καταγραφής: Και τα δύο αυτά αξιοθέατα είναι κατά μήκος του δρόμου προς το Moro Rock. Παρόλο που δεν μπορείτε πλέον να οδηγείτε στο Auto Log, εσείς και όλοι οι σύντροφοί σας μπορείτε να παρατάξετε το τέλος του για μια φωτογραφία "Ήμουν εκεί". Το Tunnel Log είναι το μοναδικό "δέντρο που μπορείς να διανύσεις" στην περιοχή, αλλά είναι ένα μικρό άνοιγμα. Εάν το όχημά σας είναι ψηλότερο από οκτώ πόδια, δεν θα ταιριάζει.

Μουσείο γιγάντου δάσους: Αν ο Moro Rock σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου, το Giant Forest θα φέρει πίσω το συναίσθημα της αναλογίας σε αυτό το μουσείο, που στεγάζεται σε ένα παλιό κατάστημα πάρκων.

Ο στρατηγός Sherman Tree: Το μεγαλύτερο από τα μεγάλα δέντρα, ο στρατηγός Sherman είναι το πιο τεράστιο δέντρο της γης, ηλικίας 2.300-2.700 ετών. Ο μεγαλύτερος κλάδος του είναι περίπου 7 πόδια σε διάμετρο.

Κάθε χρόνο προσθέτει αρκετή ανάπτυξη ξύλου για να κάνει ένα δέντρο ύψους 60 ποδιών με κανονικές αναλογίες. Εάν η πεζοπορία (και η πλάτη) από το χώρο στάθμευσης είναι αποθαρρυντική, ένας σύντροφος μπορεί να σας αφήσει μακριά στη στάση του λεωφορείου στον κεντρικό δρόμο. Από εκεί, είναι μια ήπια κλίση χωρίς βήματα για να ανεβείτε.

Buck Rock Lookout (μόνο το καλοκαίρι): Ένα καταφύγιο πυρκαγιάς που βρίσκεται πάνω από μια κορυφή γρανίτη σε 8.500 πόδια, Buck Rock προσφέρει ανεμπόδιστη θέα. Περίπου 5 μίλια από την εθνική οδό General, νοτιοανατολικά του Grant Grove, στρίψτε προς τα βόρεια στην Big Meadow Road, στη συνέχεια στρίψτε αριστερά στο FS13S02 (αυτός είναι ένας αριθμός δρόμου). Θα ανεβείτε 172 μεταλλικά σκαλοπάτια αναρτημένα από την πλευρά του βράχου για να μπείτε μέσα. Είναι ανοιχτό όταν στεγάζεται κατά τη διάρκεια της περιόδου φωτιάς.

Η λίμνη Hume: 3 μίλια από τον κεντρικό δρόμο μεταξύ Grant Grove και Kings Canyon, αυτή η λίμνη χτίστηκε για να τροφοδοτήσει νερό για ένα ρουμπίνι των 67 μιλίων που έφτασε στο Sanger.

Σήμερα, είναι μια περιοχή αναψυχής όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να νοικιάσετε μια βάρκα και να πετάξετε γύρω. Βρίσκεται βορειοανατολικά του Grant Grove Village.

Grant Grove: Η γενική Grant Tree είναι η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο και είναι το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του έθνους. Μια διαδρομή 1/3 μιλίων, προσπελάσιμη από αναπηρικό καροτσάκι, σας μεταφέρει σε μια καμπίνα αποίκων και στον πεσόντα γίγαντα.

Kings Canyon: Μόνο το καλοκαίρι

Τα αξιοθέατα που ακολουθούν δεν είναι προσβάσιμα από την 1η Νοεμβρίου έως τα τέλη Μαΐου, όταν το CA Hwy 180 είναι κλειστό στην απομόνωση της λίμνης Hume. Θα βρείτε μερικά εκπληκτικά σημεία επιφυλακής κατά μήκος της διαδρομής, και το Canyon View προσφέρει μια καλή θέα στο χαρακτηριστικό, "U" σχήμα του λαξευμένου με παγετώνα Kings Canyon.

Σπήλαιο Boyden: Αυτό το ιδιόκτητο σπήλαιο χρεώνει ένα τέλος εισόδου. Οι περιηγήσεις φεύγουν περίπου μία φορά την ώρα. Προσφέρουν επίσης περιηγήσεις με κανό και περιπέτεια για τους πιο τολμηρούς.

Kings Canyon: Με μερικές μετρήσεις, είναι το βαθύτερο φαράγγι στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα 7.900 πόδια.

End of Road: Για να περάσετε τη Σιέρα, θα πρέπει να περπατήσετε από εδώ.

Πεζοπορία στα Sequoia και το Φαράγγι των Βασιλέων

Το ογδόντα τοις εκατό των Sequoia και Kings Canyon είναι προσβάσιμα μόνο με τα πόδια. Με 25 μονοπάτια και 800 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγείτε έξω και να δείτε την άθικτη έρημο της περιοχής.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς, πιο σύντομες πεζοπορίες σε Sequoia και Kings Canyon περιλαμβάνουν:

Στην ιστοσελίδα της Sequoia, θα βρείτε έναν οδηγό εκατοντάδων χιλιομέτρων μονοπατιών από εύκολο έως επίπονο. Επίσης, απαριθμούν λιθόστρωτα μονοπάτια για αναπηρικά αμαξίδια και καροτσάκια. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα ταξίδι πεζοπορίας στην άγρια ​​φύση με αυτούς τους πόρους.