Τα 10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αμβέρσα

Η Αμβέρσα είναι ένα από τα σχετικά άγνωστα πολύτιμα πετράδια της Ευρώπης, τα οποία ερωτεύονται αμέσως οι επισκέπτες. Έχει εκπληκτική ιστορική και μοντέρνα αρχιτεκτονική για να δείτε, τον ποταμό Scheldt για να περπατήσετε δίπλα, και μουσεία που θα μπορούσαν να αναλάβουν όλες τις διακοπές σας. Υπάρχει κάτι εδώ για όλους από το υπέροχο σπίτι του Πέτρου Παύλου Ρούμπενς στο Μουσείο Κόκκινης Γραμμής, όπου ζωντανεύουν οι ημέρες των μεγάλων υπερατλαντικών τακτικών γραμμών. Μην χάσετε το μουσείο μόδας MoMu, καθώς η Αμβέρσα ήταν πάντα στην αιχμή του σχεδιασμού μόδας. Υπάρχει το εξαιρετικό Μουσείο Plantin-Moretus, το μοναδικό μουσείο στον κόσμο που έχει την παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO ... και πολλά άλλα.

Πώς να φτάσετε στην Αμβέρσα

Αν ταξιδεύετε από το Λονδίνο, πάρτε το τρένο Eurostar από το Λονδίνο St. Pancras στις Βρυξέλλες Midi. Υπάρχουν τακτικά τρένα Eurostar όλη τη διάρκεια της ημέρας με 2 ώρες και 1 λεπτό. Κάντε κράτηση του εισιτηρίου σας Eurostar εδώ. Το εισιτήριο Eurostar σας δίνει δωρεάν ταξίδι από τις Βρυξέλλες στην Αμβέρσα και από την Αμβέρσα στις Βρυξέλλες με εισιτήριο επιστροφής και η σύνδεση είναι άμεση από τις Βρυξέλλες Midi. Το ταξίδι με το τρένο μεταξύ Βρυξελλών και Αμβέρσας διαρκεί περίπου 56 λεπτά.

Αν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο Paris Charles de Gaulle προς τα Βρυξέλλες Midi, το απευθείας τρένο διαρκεί 1 ώρα 20 λεπτά και υπάρχουν κανονικά τρένα όλη την ημέρα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστό εισιτήριο τρένου από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle προς τις Βρυξέλλες Midi.