Παγκόσμια Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων

Φωτίστε την εποχή των διακοπών σας με εκπληκτική εμφάνιση αξιοθέατων και ήχων

Το Global Winter Wonderland είναι μια απίστευτη εμπειρία διακοπών που συμβαίνει στο Cal Expo από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Αν ψάχνετε για μια σύγχρονη συστροφή στην κλασική μαγεία των Χριστουγέννων, φέρτε ολόκληρη την οικογένεια σε αυτή τη διασκέδαση.

Σχετικά με το Global Winter Wonderland

Πραγματικά μία από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις διακοπών στην περιοχή, το Global Winter Wonderland συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, κορυφαία ψυχαγωγία και φανταστικές εκθέσεις για ένα κορίτσι μιας επίδειξης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Ομάδα Διεθνών Ανταλλαγών Πολιτισμού, με επικεφαλής τον ιδρυτή Lulu Huang. Όταν ο Χουάνγκ μετακόμισε στις ΗΠΑ ως έφηβος, ο ντόπιος Κινέζος στέλεχος επιθυμούσε να σχεδιάσει μια εκπληκτική εκπροσώπηση διαφόρων πολιτισμών που εκπροσωπούν την ποικιλόμορφη Καλιφόρνια. Η Παγκόσμια Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων έχει παρουσιαστεί στη Σάντα Κλάρα, την Ατλάντα και τώρα στο Σακραμέντο - γνωστή ως μία από τις πιο πολιτιστικά διαφορετικές πόλεις του έθνους .

Πράγματα να δεις

Το τμήμα Worlds of Light είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στο Global Winter Wonderland. Το Global Village διαθέτει τις μεγαλύτερες κατασκευές στον κόσμο φωτισμένες με αμέτρητα φώτα. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν τον Πύργο του Άιφελ και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Ρωσίας. Αφού επισκεφθείτε την φωτισμένη ομορφιά των παγκόσμιων ταξιδιών, κατευθυνθείτε στο τμήμα Διακοπές διασκέδασης για χιονάνθρωπους, υπενθύμιση και περισσότερα που αντιπροσωπεύουν το χωριό του Σάντα. Για μια πλήρη αλλαγή του ρυθμού και για να συγκινήσει τα μικρά σας, δείτε τα δείγματα των δεινοσαύρων, όπου αυτά τα θρυλικά είδη ανήκουν σε μια εντυπωσιακή επιστροφή.

Το Worlds of Lights διαθέτει επίσης μια πλούσια ιστορία κινεζικών φεστιβάλ φανάρι και νυχτερινή διασκέδαση, βόλτες, ψώνια και διεθνή τρόφιμα που περιστρέφονται σε ένα νυχτερινό θέμα.

Η διασκέδαση είναι τόσο διαφορετική όσο οι επισκέπτες της εκδήλωσης, με το Τσίρκο του Φωτός. Αυτοί οι ακροβάτες, οι ζογκλέρ, οι χορευτές πυρκαγιάς και οι κοντορντίστες από όλο τον κόσμο θα σας μαγέψουν με τις παραστάσεις τους που συμβαίνουν σε σκηνικά γύρω από το πάρκο κάθε βράδυ.

Υπάρχουν και μουσικοί επισκέπτες.

Τα βόλτα και τα παιχνίδια είναι επίσης διαθέσιμα στο Global Winter Wonderland, με πάνω από 30 επιλογές. Τα βόλτα απαιτούν 3-5 μεμονωμένα εισιτήρια (περίπου $ 1 ανά εισιτήριο) ή μπορείτε να αγοράσετε ένα απεριόριστο wristband. Τόσο η συγκίνηση όσο και οι οικογενειακές βόλτες είναι διαθέσιμες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη Global Winter Wonderland τόσο τη νύχτα όσο και πριν τον ήλιο να πέσει κάτω.

Υπέροχο φαγητό

Όλες αυτές οι βόλτες και ψυχαγωγία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια όρεξη και, ευτυχώς, το Global Winter Wonderland έχει πολλούς προορισμούς για νόστιμο φαγητό. Επιλέξτε από τις παρακάτω επιλογές κουζίνας:

Από τον πιό πιθανολογούμενο τρώγο σε έναν πραγματικό μαγειρευτικό τυχοδιώκτη, υπάρχει κάτι νόστιμο για όλους στο χώρο των τροφίμων. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες μπαρ με εισαγόμενα οινοπνευματώδη ποτά από όλο τον κόσμο για τους επισκέπτες άνω των 21 ετών.

Ψώνια

Οι πωλητές προέρχονται από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις βιοτεχνίες τους και τα ειδικά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τα έθνη τους. Αυτά τα άτομα που ταξιδεύουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να αγοράσετε πραγματικά μοναδικά και μαγευτικά δώρα διακοπών για όλους στον κατάλογό σας.

Θεματικές μέρες

Κάθε εβδομάδα του Global Winter Wonderland έρχεται με περίτεχνα θεματικές μέρες κατάλληλες για όλη την οικογένεια. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα.

Εισιτήρια και Γενικές Πληροφορίες

Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2017, οι πληροφορίες εισιτηρίων δεν είναι ακόμα διαθέσιμες για το συμβάν του 2017. Ελέγξτε το τμήμα εισιτηρίων του ιστότοπου για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Το Global Winter Wonderland είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα στις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.