Μνημόσυνο Πάρκο Γιώργου Ουάσιγκτον

Η γραφική πύλη στην Ουάσινγκτον, DC

Το πάρκο George Washington Memorial, τοπικά γνωστό ως GW Parkway, εκτείνεται κατά μήκος του Ποταμού Potomac παρέχοντας μια πύλη στην πρωτεύουσα του έθνους. Ο γραφικός δρόμος συνδέει τα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον DC και τα ιστορικά αξιοθέατα που εκτείνονται από το Great Falls Park μέχρι το Mount Vernon Estate του George Washington. Αναπτύχθηκε ως μνημείο στον πρώτο πρόεδρο της Αμερικής, το George Washington Memorial Parkway περιλαμβάνει μια ποικιλία πάρκων που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Εδώ είναι ένας οδηγός για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε αυτά τα ενδιαφέροντα sites. (Γεωγραφικά τοποθετημένο από βορρά προς νότο)

Δραστηριότητες στην Ουάσιγκτον Κατά μήκος της GW Parkway

Great Falls Park - Το πάρκο των 800 στρεμμάτων, που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της μητροπολιτικής περιοχής της Ουάσιγκτον. Οι επισκέπτες θαυμάζουν την ομορφιά των καταρρακτών των 20 ποδών, ενώ κάνουν πεζοπορία, πικνίκ, καγιάκ, αναρρίχηση σε βράχο, ποδηλασία και ιππασία.

Το Πάρκο Run Run της Τουρκίας - Το πάρκο των 700 στρεμμάτων, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο πάρκο George Washington Memorial Park νότια του I-495, διαθέτει μονοπάτια πεζοπορίας και χώρους πικνίκ.

Clara Barton Εθνικός ιστορικός χώρος - Το ιστορικό σπίτι που χρησίμευσε ως έδρα και αποθήκη για τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό όπου Clara Barton συντονισμένες ανακούφιση προσπάθειες για τα θύματα των φυσικών καταστροφών και του πολέμου από το 1897-1904.

Πάρκο Glen Echo - Ο Εθνικός Δρυμός προσφέρει δραστηριότητες όλο το χρόνο στον χορό, το θέατρο και τις τέχνες για τους ενήλικες και τα παιδιά.

Τα πάρκα και τα ιστορικά κτίρια παρέχουν ένα μοναδικό χώρο για συναυλίες, διαδηλώσεις, εργαστήρια και φεστιβάλ.

Claude Moore Colonial Farm - Το αγρόκτημα ζωντανής ιστορίας του 18ου αιώνα διαθέτει 357 στρέμματα μονοπατιών, υγροτόπων, λιβαδιών και δασών. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ξεναγήσεις, πικ-νικ, πεζοπορία, ψάρεμα, ποδηλασία, σόφτμπολ, μπέιζμπολ και ποδόσφαιρο.



Fort Marcy - Αυτή η περιοχή εμφύλιου πολέμου βρίσκεται περίπου 1/2 μίλια νότια του ποταμού Potomac στη νότια πλευρά του Road Chain Bridge.

Το νησί του Θεόδωρου Ρούσβελτ - Το αποθεματικό της άγριας εδαφικής έκτασης των 91 στρεμμάτων χρησιμεύει ως μνημείο για να τιμήσει τις συνεισφορές του Ρούσβελτ στη διατήρηση των δημόσιων εκτάσεων για δάση, εθνικά πάρκα, καταφύγια άγριων ζώων και πτηνών. Το νησί έχει 2 1/2 μίλια μονοπάτια ποδιών όπου μπορείτε να παρατηρήσετε μια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας και ένα χάλκινο άγαλμα 17 ποδιών Roosevelt στο κέντρο του νησιού.

Trail κληρονομιάς Potomac - Το μονοπάτι πεζοπορίας παράλληλα με το George Washington Memorial Parkway που εκτείνεται από το νησί Theodore Roosevelt βόρεια έως τη γέφυρα της αμερικανικής λεγεώνας.

US Marine Corps War Memorial - Επίσης γνωστό ως Μνημείο του Iwo Jima. Η γλυπτική ύψους 32 ποδιών τιμά τους ναυτικούς που πέθαναν υπερασπιζόμενοι τις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1775.

Ολλανδία Carillon - Ο καμπαναριό που δόθηκε στην Αμερική ως έκφραση ευγνωμοσύνης από τον ολλανδικό λαό για βοήθεια που δόθηκε κατά τη διάρκεια και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το carillon παίζει μουσική που είναι προγραμματισμένη να αναπαράγεται αυτόματα από τον υπολογιστή. Ελεύθερες συναυλίες πραγματοποιούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Arlington National Cemetery - Περισσότεροι από 250.000 Αμερικανοί στρατιώτες καθώς και πολλοί διάσημοι Αμερικανοί είναι θαμμένοι στο εθνικό νεκροταφείο των 612 στρεμμάτων.

Μεταξύ των αξιοσημείωτων Αμερικανών που θαφτούν εδώ είναι οι πρόεδροι William Howard Taft και John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy Onassis και Robert Kennedy.

Arlington House: Το μνημείο Robert E. Lee - Το πρώην σπίτι του Robert E. Lee και της οικογένειάς του βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο στο έδαφος του Εθνικού Νεκροταφείου του Arlington, προσφέροντας μία από τις καλύτερες απόψεις της Ουάσιγκτον, DC. Διατηρείται ως μνημείο του Robert E. Lee, ο οποίος βοήθησε να θεραπευτεί το έθνος μετά τον εμφύλιο πόλεμο.

Γυναίκες στη στρατιωτική υπηρεσία για το Αμερικανικό Μνημείο - Η πύλη του εθνικού νεκροταφείου του Arlington είναι ένα μνημείο για τις γυναίκες που έχουν υπηρετήσει στο αμερικανικό στρατό. Το Εθνικό Κέντρο Επισκεπτών του Κοιμητηρίου του Arlington βρίσκεται εδώ.

Το Lady Bird Johnson Park και το Lyndon Baines Johnson Memorial Grove - Ένα μνημείο για το Lyndon Johnson βρίσκεται σε μια πλαγιά των δέντρων και 15 στρέμματα κήπων κατά μήκος του George Washington Memorial Parkway.

Το μνημείο είναι μέρος του πάρκου Lady Bird Johnson, ένα αφιέρωμα στον ρόλο πρώην πρώτης κυρίας για τον καλλωπισμό του τοπίου της χώρας και της Ουάσιγκτον.

Columbia Island Marina - Η μαρίνα βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα του Πενταγώνου, μόλις μιάμιση μίλια βόρεια του Εθνικού Αεροδρομίου.

Gravelly Point - Το πάρκο βρίσκεται βόρεια του Εθνικού Αεροδρομίου, κατά μήκος της γραμμής George Washington Parkway στην πλευρά Βιρτζίνια του ποταμού Potomac. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για εκδρομές DC Duck.

Φραγκοστάφυλα τρέχει Άγριας φύσης Ιερό - Αυτό το σημείο είναι δημοφιλές για την παρατήρηση του ψαροκόκαλα, του πράσινου ερωδιού, του κοκκινόψαρου, του μάλλιου και άλλων υδρόβιων πτηνών.

Νησί Daingerfield - Το νησί είναι το σπίτι της Washington Sailing Marina, της πρωταρχικής ιστιοπλοϊκής μονάδας της πόλης που προσφέρει μαθήματα ιστιοπλοΐας, ενοικιάσεις σκαφών και ποδηλάτων.

Πάρκο Belle Haven - Η περιοχή Picnic βρίσκεται δίπλα στο μονοπάτι Mount Vernon, ένα δημοφιλές μονοπάτι ποδηλασίας και ποδηλασίας.

Μπάρμπεκιου Belle Haven - Η μαρίνα είναι το σπίτι της Mariner Sailing School που προσφέρει μαθήματα ιστιοπλοΐας και ενοικιάσεις σκαφών.

Διατήρηση της άγριας φύσης της περιοχής Dyke Marsh - Η έκταση 485 στρεμμάτων είναι ένας από τους μεγαλύτερους παλιρροϊκούς υγροτόπους στην περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στα μονοπάτια και να δουν μια ποικιλία φυτών και ζώων.

Collingwood Park - Βρίσκεται περίπου 1,5 μίλια βόρεια από το πορθμείο του ποταμού Farm Road, το πάρκο έχει μια μικρή παραλία που χρησιμοποιείται για την εκτόξευση καγιάκ και κανό.

Fort Hunt Park - Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac στην κομητεία Fairfax, VA, η πολυάσχολη περιοχή πικνίκ απαιτεί επιφυλάξεις από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες πραγματοποιούνται εδώ τα βράδια της Κυριακής.

Park Riverside - Το πάρκο, που βρίσκεται ανάμεσα στο GW Parkway και τον ποταμό Potomac, προσφέρει θέα με θέα στον ποταμό και θέα του ψαροντούφεκο και άλλων υδρόβιων πτηνών.

Mount Vernon Estate - Το ακίνητο βρίσκεται κατά μήκος των ακτών του ποταμού Potomac και είναι το πιο γραφικό τουριστικό αξιοθέατο στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC. Επισκεφθείτε το αρχοντικό, τα εξωτερικά κτίρια, τους κήπους και το νέο μουσείο και μάθετε για τη ζωή του πρώτου προέδρου της Αμερικής και της οικογένειάς του.

Βουνό Vernon Trail - Η διαδρομή είναι παράλληλη με το George Washington Memorial Parkway και τον ποταμό Potomac από το όρος Vernon μέχρι το νησί Theodore Roosevelt. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο, να χαλαρώσετε ή να περπατήσετε το μονοπάτι των 18,5 μιλίων και να σταματήσετε και να επισκεφθείτε πολλά αξιοθέατα στην πορεία.