Στο Μουσείο Ανθρωπολογίας UBC του Βανκούβερ (MOA)

Οδηγός για το Ανθρωπολογικό Μουσείο του UBC στο Βανκούβερ, BC

Από όλα τα μουσεία στο Βανκούβερ, υπάρχουν δύο που ξεχωρίζουν για τις εκτενείς συλλογές μοναδικών έργων τέχνης από τη Βρετανική Κολούμπια : το Βανκούβερ Art Gallery στο κέντρο του Βανκούβερ, το οποίο φιλοξενεί 9.000 έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης και σημαντικότερης συλλογής έργων ζωγραφικής από τη γνωστή καλλιτέχνη BC Emily Carr και το Μουσείο Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) , το οποίο φιλοξενεί πάνω από 500.000 πολιτιστικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας συλλογής BC

Τέχνη και αντικείμενα των πρώτων εθνών.

Αν και το Μουσείο Ανθρωπολογίας του UBC φιλοξενεί εθνογραφικά και αρχαιολογικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής - είναι το επίκεντρο των αντικειμένων των πρώτων Εθνών που προέρχονται από τη βορειοδυτική ακτή της Βρετανικής Κολούμπια, που κάνουν αυτό το μουσείο απαραίτητο και για το Βανκούβερ ντόπιους και τουρίστες.

Στη μεγάλη αίθουσα του Μουσείου, οι επισκέπτες θα εκπλαγούν από τους τεράστιους πόλους του First Nation totem, τα κανό και τα πανηγύρια, ενώ άλλα επιβλητικά κομμάτια, όπως κοσμήματα, κεραμικά, σκαλισμένα κιβώτια και τελετουργικές μάσκες, εμφανίζονται σε επιπλέον γκαλερί.

Ένα σημαντικό επίκεντρο των συλλογών του Πρώτου Εθνικού Μουσείου είναι το εικονιστικό γλυπτό Raven και οι πρώτοι άνδρες από τον παγκοσμίως γνωστό καλλιτέχνη BC First Nations Bill Reid. μια εικόνα του Raven και του The First Men γλυπτό εμφανίζεται στο πίσω μέρος του κάθε καναδικού λογαριασμού των $ 20!

Μετάβαση στο Ανθρωπολογικό Μουσείο του UBC

Το Ανθρωπολογικό Μουσείο του UBC βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας, στο 6393 NW Marine Drive, στο Βανκούβερ.

Για τους οδηγούς, υπάρχει ένας πληρωμένος χώρος στάθμευσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Μουσείο (αν και είναι ακριβό). Η δημόσια διαμετακόμιση είναι μια καλύτερη επιλογή, αφού τα λεωφορεία στην πανεπιστημιούπολη UBC είναι άφθονα.

Χρησιμοποιήστε τον προγραμματισμό ταξιδιού της Translink για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με το λεωφορείο.

UBC Μουσείο Ανθρωπολογίας Ιστορία & Αρχιτεκτονική

Ιδρύθηκε το 1949, το Μουσείο Ανθρωπολογίας του UBC έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό μουσείο στον Καναδά. Η σημερινή του εγκατάσταση - ένα πανέμορφο κτίριο που περιλαμβάνει γυάλινους τοίχους 15 μέτρων στη μεγάλη αίθουσα - σχεδιάστηκε το 1976 από τον διάσημο καναδικό αρχιτέκτονα Arthur Erickson, ο οποίος βασίστηκε στο βραβευμένο σχεδιασμό του στις παραδοσιακές βόρειες βορειοανατολικές ακτές. Μια νέα πτέρυγα προστέθηκε το 1990 για να φιλοξενήσει μια βιβλιοθήκη πόρων, ένα εργαστήριο διδασκαλίας, ένα γραφείο και την ευρωπαϊκή κεραμική γκαλερί Koerner, όπου φιλοξενούνται 600 ευρωπαϊκά κεραμικά κομμάτια που συλλέγονται και δωρίζονται από τον καθυστερημένο Dr. Walter Koerner αυτόν).

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Οι πρώτοι επισκέπτες στο MOA θα θέλουν να δώσουν τουλάχιστον τρεις ώρες για να επισκεφθούν το Μουσείο.

Για να γίνει μια μέρα, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν ένα ταξίδι στο Ανθρωπολογικό Μουσείο του UBC με μια περιήγηση στο Πανεπιστήμιο UBC, με μια επίσκεψη στους Βοτανικούς Κήπους του UBC - έναν από τους Top 5 Gardens στο Βανκούβερ - ή με ένα ταξίδι στο κοντινό Wreck Παραλία , διάσημη παραλία-προαιρετική παραλία του Βανκούβερ. Μπορείτε επίσης να δείτε τα άλλα κορυφαία αξιοθέατα του UBC .

Τρέχουσες Εκθέσεις & Ώρες Λειτουργίας: Μουσείο Ανθρωπολογίας του UBC