Οδηγός Ταξιδιωτών στην Βρετανική Κολούμπια

10 συχνές ερωτήσεις σχετικά με την British Columbia για ταξιδιώτες για πρώτη φορά

Δείτε επίσης: Πρώτη φορά στον Καναδά; 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε το Βανκούβερ

Ταξιδεύοντας για πρώτη φορά στο Βανκούβερ του Καναδά; Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το "BC" στο "Vancouver, BC"; Στη συνέχεια, αυτό το γρήγορο αστάρι για την British Columbia είναι για σας!

10 Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την British Columbia for Travellers στο Βανκούβερ

1. Τι είναι η Βρετανική Κολούμπια;
Ο Καναδάς αποτελείται από 10 επαρχίες και 3 περιοχές , όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούνται από 50 κράτη.

Το Βανκούβερ βρίσκεται στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας. Το "BC" (ή "BC") στο "Βανκούβερ, BC" σημαίνει Βρετανική Κολούμπια.

2. Από πού προέρχεται το όνομα "Βρετανική Κολούμπια"; Γιατί "βρετανικό";
Όπως και σε όλη την Αμερική, ο Καναδάς αποικίστηκε από τους Ευρωπαίους, συγκεκριμένα από τους Βρετανούς και τους Γάλλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επίσημες γλώσσες του Καναδά είναι Αγγλικά (από τα Βρετανοί) και Γαλλικά (από τα Γαλλικά). Όλοι στη Βρετανική Κολούμπια μιλούν αγγλικά.

Το όνομα "Βρετανική Κολούμπια" επιλέχθηκε από τη Βρετανική Βασίλισσα Βικτώρια το 1858. Η "Κολούμπια" αναφέρεται στον ποταμό Κολούμπια, ο οποίος διέρχεται επίσης από το κράτος της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ

3. Είναι η Βρετανική Κολούμπια ακόμα Βρετανική;
Όχι. Ο Καναδάς έγινε η χώρα του την 1η Ιουλίου 1867. (Γι 'αυτό και οι Καναδοί γιορτάζουν την 1η Ιουλίου ως Ημέρα του Καναδά ). Ο Καναδάς έγινε ανεξάρτητος από τη Μεγάλη Βρετανία το 1982, αν και η βασίλισσα Ελίζαμπεθ (βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας) εξακολουθεί να είναι ο συνταγματικός μονάρχης του Καναδά, γι 'αυτό και η βασίλισσα εμφανίζεται στο καναδικό χρήμα.

4. Ποιος έζησε στη Βρετανική Κολομβία πριν από την ευρωπαϊκή αποικιοκρατία;
Και πάλι, όπως και σε όλη την Αμερική, υπήρχαν ιθαγενείς στον Καναδά πριν φτάσουν οι Ευρωπαίοι. Στον Καναδά, αυτά είναι τα πρώτα έθνη, οι λαοί του Μετί και οι Ίνουιτ. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στο Βανκούβερ, ξεκινώντας από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ , θα βρείτε έργα τέχνης και έργα τέχνης από τους πρώτους λαούς της Βρετανικής Κολομβίας .

5. Είναι το Βανκούβερ πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολούμπια;
Όχι. Η πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολούμπια είναι η Βικτώρια, όχι το Βανκούβερ. Η Βικτώρια είναι μια πόλη στο νησί του Βανκούβερ (η οποία δεν είναι η ίδια με την πόλη του Βανκούβερ). Ωστόσο, το Βανκούβερ είναι η μεγαλύτερη πόλη της Βρετανικής Κολομβίας.

6. Έτσι το νησί του Βανκούβερ είναι διαφορετικό από το Βανκούβερ;
Ναί. Το νησί του Βανκούβερ είναι ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Βρετανικής Κολομβίας (εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της Βρετανικής Κολομβίας). Μπορείτε να ταξιδέψετε στο Βανκούβερ από το Βανκούβερ με αεροπλάνο ή φέρι μποτ.

7. Πόσο μεγάλη είναι η Βρετανική Κολούμπια;
Μεγάλο! Η Βρετανική Κολομβία είναι 922.509,29 τετραγωνικά χιλιόμετρα (356.182,83 τετραγωνικά μίλια). * Συνορεύει με τις ΗΠΑ στα νότια (τις πολιτείες της Ουάσινγκτον, του Αϊντάχο και της Μοντάνα) και εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή προς την Αλάσκα, τα καναδικά βορειοδυτικά εδάφη και το Yukon.

8. Πόσοι άνθρωποι ζουν στη Βρετανική Κολομβία;
Η Βρετανική Κολομβία έχει πληθυσμό 4.606.371. ** Περίπου 2.5 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στην περιοχή του Βανκούβερ, μερικές φορές αποκαλούμενες "Μεγάλο Βανκούβερ" και / ή "Μετρό Βανκούβερ".

9. Είναι η Βρετανική Κολομβία μέρος του Βορειοδυτικού Ειρηνικού;
Ναί! Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε δύο διαφορετικές χώρες (Καναδά και ΗΠΑ), η Βρετανική Κολούμπια - ιδιαίτερα οι περιοχές γύρω από το Βανκούβερ - μοιράζεται μεγάλο μέρος της ίδιας κουλτούρας και κουζίνας με τις χώρες Βορειοδυτικού Ειρηνικού της Ουάσινγκτον και του Όρεγκον.

Η « Βορειοδυτική κουζίνα του Ειρηνικού » της Βρετανικής Κολούμπια είναι πολύ παρόμοια με εκείνη του Σιάτλ.

10. Υπάρχουν περισσότερα μέρη για επίσκεψη στη Βρετανική Κολούμπια εκτός από το Βανκούβερ;
Ναί! Εδώ είναι μερικά μόνο:

* Στατιστικές από τις στατιστικές του Καναδά, απογραφή του 2011
** Στατιστικά από τα στατιστικά BC