Κορυφαία σημεία για κατασκήνωση κοντά στο Βανκούβερ, BC

Οδηγός για το κάμπινγκ του Βανκούβερ

Το κάμπινγκ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αποδράσεις Σαββατοκύριακου στο Βανκούβερ , που μπορεί να οφείλεται στο κατά πόσο η πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης αγαπούν το ύπαιθρο, αν και είναι πιθανότερο λόγω της πληθώρας των όμορφων θέσεων για να δημιουργήσει μια σκηνή γύρω από αυτή την περιοχή της Βρετανικής Κολομβίας .

Η καμπάνια του Βανκούβερ διαρκεί από τα μέσα Μαΐου μέχρι το Σεπτέμβριο και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών κάμπινγκ, από κατασκήνωση στην εξοχή ή διανυκτέρευση σε ένα από τα φανταστικά επαρχιακά πάρκα της περιοχής σε κατασκηνώσεις και πάρκα RV κοντά σε σημαντικά αξιοθέατα του Βανκούβερ.

Εάν κάνοντας κάμπινγκ στο Βανκούβερ σε κατασκηνώσεις και πάρκα RV κατά τη διάρκεια των σαββατοκύριακων διακοπών ή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κάντε κράτηση μπροστά από το χρόνο, καθώς αυτοί οι χώροι μπορούν να γεμίσουν. Επίσης, δεν είναι όλα τα campgrounds επιτρέπουν πυρκαγιές κάμπινγκ και δεν είναι όλα φιλικά προς το κατοικίδιο ζώο, έτσι κάνετε την έρευνά σας προτού να πάτε. Η καλύτερη πηγή για την έρευνα των campsites BC είναι ο επίσημος τουριστικός χώρος Hello BC, ο οποίος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα τέλη, τις εγκαταστάσεις και όλους τους χώρους κατασκήνωσης του BC.