Οι νόμοι περί αλκοολούχων ποτών της Αριζόνα

Υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια που σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά στην Αριζόνα, οπότε είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι νόμοι για το αλκοόλ μπορεί να μην είναι ίδιοι με εκείνους όπου επισκέπτεστε το κράτος.

Η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος, οι ώρες που το αλκοόλ μπορεί να αγοραστεί ή σερβίρεται και άλλοι νόμοι που σχετίζονται με την κατανάλωση οινοπνεύματος διαφέρουν από κράτος σε κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τους περισσότερους, η γνώση των πιο σημαντικών κανόνων σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ και ποτών στην Αριζόνα θα σας κρατήσει από το πρόβλημα.

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή τη σελίδα είναι ισχύουσες από τον Ιανουάριο του 2018 νόμους. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Law Liquor Law της Αριζόνα πριν ταξιδέψετε για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ενημερωμένα και ότι δεν παραβιάζετε καμία νομοθεσία που ενδέχεται να έχει περάσει πρόσφατα.

10 σημαντικοί κανόνες σχετικά με το υγρό στην Αριζόνα

Ενώ δεν είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στο ταξίδι σας στην Αριζόνα αν ακολουθήσετε τους δικούς σας κανόνες (ή τη χώρα) που διέπουν την κατανάλωση, την πώληση και τη μεταφορά οινοπνευματωδών ποτών, υπάρχουν κάποιες νόμοι στην πολιτεία που μπορεί να διαφέρουν από τη δική σας. Αυτοί οι 10 κορυφαίοι νόμοι για τα αλκοολούχα ποτά πρέπει να καλύπτουν τα περισσότερα από τα βασικά στοιχεία.

  1. Το αλκοόλ μπορεί να εξυπηρετηθεί από μια εγκεκριμένη επιχείρηση από τις 6 π.μ. έως τις 2 π.μ. Κυριακές διαφορετικές, αλλά αυτό άλλαξε το 2010, όταν οι ώρες της Κυριακής επεκτάθηκαν για να συμπεριλάβουν τις ίδιες ώρες με τις υπόλοιπες έξι ημέρες της εβδομάδας.
  2. Μια επιχείρηση που διαθέτει άδεια δεν μπορεί να επιτρέψει την κατανάλωση οινοπνεύματος επί τόπου μετά τις 2:30 π.μ.
  1. Είναι παράνομο για τους πελάτες των εγκεκριμένων επιχειρήσεων να διαθέτουν ποτά σε ανοικτά εμπορευματοκιβώτια μεταξύ των ωρών από τις 2:30 π.μ. έως τις 6 το πρωί
  2. Η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στην πολιτεία της Αριζόνα είναι 21.
  3. Ο ανήλικος μπορεί να βρεθεί σε μπαρ αν συνοδεύεται από σύζυγο, γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα της νόμιμης ηλικίας κατανάλωσης αλκοόλ ή είναι υπάλληλος της επιχείρησης. Ο ανήλικος δεν μπορεί να πίνει αλκοολούχα ποτά.
  1. Ένας πελάτης πρέπει να προσκομίσει έγκυρο πιστοποιητικό εάν το ζητήσει η εγκατάσταση για να το δείξει για να σερβίρει αλκοόλ.
  2. Είναι παράνομο να χρησιμοποιήσετε ψεύτικο αναγνωριστικό για να αγοράσετε το αλκοόλ. Ένα ανήλικος που προσπαθεί να αγοράσει το αλκοόλ με ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας θα μπορούσε να χρεωθεί με ποινικό αδίκημα Κατηγορίας 3 και θα μπορούσε να πάει στη φυλακή.
  3. Ένα προφανώς μεθυσμένο άτομο μπορεί να παραμείνει σε μπαρ για 30 λεπτά από τη στιγμή που είναι γνωστή η κατάσταση δηλητηρίασης. Αυτό επιτρέπει χρόνο για να κανονιστεί η σωστή μεταφορά από τις εγκαταστάσεις.
  4. Είναι παράνομο για έναν έμπορο λιανικής πώλησης να διεξάγει διαγωνισμούς κατανάλωσης αλκοόλ ή να παράσχει σε ένα άτομο απεριόριστο αριθμό αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε καθορισμένου χρονικού διαστήματος για καθορισμένη τιμή, να παράσχει περισσότερες από πενήντα ουγγιές μπύρας, ένα λίτρο οίνου ή τέσσερις ουγγιές αποσταγμένων οινοπνευματωδών ποτών ανά πάσα στιγμή για την κατανάλωση ενός ατόμου. (ARS 4-244.23)
  5. Οι κυρώσεις και τα κόστη για την καταδίκη της DUI στην Αριζόνα είναι σοβαρά απογοητευτικά.

Άλλοι κανόνες κατανάλωσης και συμβουλές ασφάλειας

Είτε επισκέπτεστε την Αριζόνα για πρώτη φορά είτε έχετε έρθει για χρόνια εδώ στο Grand Canyon State, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν πίνετε οπουδήποτε μακριά από το σπίτι - ειδικά αν ταξιδεύετε μόνοι σας. Επιπρόσθετα

Από τον Ιανουάριο του 2017, η Αριζόνα προσχώρησε σαράντα άλλα κράτη στη χαλάρωση των νόμων σχετικά με τις αποστολές οίνου για προσωπική κατανάλωση.

Οι κάτοικοι της Αριζόνα μπορούν τώρα να έχουν έως και έξι περιπτώσεις κρασιού ετησίως που αποστέλλονται στο σπίτι τους από οποιοδήποτε οινοποιείο που λαμβάνει άδεια από το κράτος.

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε μια Άδεια Λικέρ Αριζόνα, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαιτήσεις, τους τύπους των αδειών για το αλκοόλ που διατίθενται και τα έντυπα για την υποβολή αίτησης στο δικτυακό τόπο της Αριζόνα Licens & Control της Αριζόνα.