Καλύτερα αναμνηστικά από το Ελσίνκι της Φινλανδίας

Το Ελσίνκι, πρωτεύουσα της Φινλανδίας, είναι καταφύγιο αγοραστή. Όταν ταξιδεύετε σε αυτή την όμορφη πόλη, μην ξεχάσετε να πετάξετε στα τοπικά καταστήματα αναμνηστικών. Πωλούν πολλά καλούδια και είδη δώρων που σπάνια βλέπουν σε εμπορικά κέντρα σε όλη την υδρόγειο. Ακολουθεί ένας κατάλογος τυπικών αναμνηστικών ταξιδιωτών που φέρνουν πίσω από το Ελσίνκι:

Δείτε τα αναμνηστικά από την Stockmann. Το ταξίδι στη Φινλανδία είναι ελλιπές χωρίς να πέσει από την Stockmann που βρίσκεται στη γωνία των Mannerheimnintie και Aleksanterinkatu.

Αυτή είναι η κορυφαία αλυσίδα αγορών της Φινλανδίας που προσφέρει μια ποικιλία από πράγματα που πωλούν αποκλειστικά. Έχουν μια μεγάλη ποικιλία από φινλανδικά αναμνηστικά, καλούδια και γκουρμέ φαγητό. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε όλα τα είδη των τυπικών φινλανδικών πραγμάτων για τους φίλους και την οικογένεια πίσω στο σπίτι.

Αρχική και διακόσμηση σπιτιού

Το Marimekko είναι μια ομάδα καταστημάτων που προσφέρουν επίσης δημοφιλείς επιλογές για φινλανδικά αντικείμενα στους τουρίστες και είναι αρκετά προσιτές. Στοιχεία όπως τα ενδύματα, τα είδη οικιακής χρήσης και τα επιτραπέζια σκεύη πωλούνται σαν hotcakes. Επίσης πωλούν φινλανδικά προϊόντα από υλικά ταράνδου, όπως κέρατα, κόκαλα και δέρματα. ξύλινα αντικείμενα όπως αγάλματα, καρέ και διακοσμητικά σπιτιού μπορούν επίσης να αγοραστούν από τη Marimekko. Ενώ στη Φινλανδία, ξοδεύετε το χρόνο σας στο Marimekko και θα βρείτε στοιχεία που βρίσκονται εντός του εύρους του προϋπολογισμού σας.

Γυαλικά και κεραμικά: Μην χάσετε τα αυθεντικά γυάλινα σκεύη και τα κεραμικά από το Factory Shop της Αραβίας. Το γυαλί που ονομάζεται littala είναι σε ζήτηση στο Ελσίνκι λόγω των σχεδίων και της ποιότητας του.

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, μπορείτε να αγοράσετε ελαφρώς ατελείωτα αντικείμενα σε μεγάλες εκπτώσεις.

Για τον φυσιολάτρη

Τα αντικείμενα της φύσης από την Lountokauppa θα έχουν σαλιγκάρια. Εάν εσείς (ή ο αποδέκτης του αναμνηστικού) είστε περιβαλλοντολόγος, θα ερωτευτείτε με αυτό το κατάστημα φύσης που βρίσκεται στο Simonkatu στο Ελσίνκι. Τα αντικείμενα που μιλάνε για την φυσική ομορφιά της Φινλανδίας περιλαμβάνουν τα CD των φωνών της φύσης, τα φινλανδικά γλυκά γλυκά, τα μπλουζάκια, τα μπλουζάκια, τα πλαίσια εικόνων, τα βιβλία για τη φύση, τα τυπικά είδη φινλανδικής σάουνας, τα ρούχα και τα διακοσμητικά σπιτιού.

Αυτά τα στοιχεία είναι φτιαγμένα από φύση και είναι μοναδικά σχεδιασμένα για να φωτίζουν την ημέρα σας.

Παιχνίδια

Γεμιστά παιχνίδια: Γιατί να μην αγοράσετε μερικά αρκουδάκια από το Isonkarhun Kappa, το σπίτι των καλύτερων αρκουδάκι στο Ελσίνκι. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες αγαπούν να επισκεφτούν το κατάστημα λόγω της μεγάλης ποικιλίας αρκούδων διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και υλικών.

Φαγητό και ποτό

Γλυκές απολαύσεις: Απολαύστε την οικογένεια και τους φίλους σας στο σπίτι σας με απολαυστικές γλυκές σάλτσες Salmiakki. Έχουν γεύση σαν τον ουρανό και σας νοιάζουν, ακόμα και μερικά παιδιά αγαπούν να δοκιμάσουν αυτή τη φινλανδική σπεσιαλιτέ. Η γεύση περιγράφεται ως γλυκό αλάτι καραμέλα. Αρχικά, μπορεί να μην αρέσει η εμφάνισή του λόγω του μαύρου χρώματος. Η γεύση του είναι ένας συνδυασμός γλυκών και ξινών. Εάν οι Κινέζοι έχουν kiamoy, οι φινλανδοί άνθρωποι είναι υπερήφανοι για το φαγητό τους, τις αναβράζουσες καραμέλες Salmiakki. Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε.

Οι μπίρες Lapin Kulta κατασκευάζονται στη Λαπωνία, το Tornio, αλλά μπορείτε να το αγοράσετε στο Ελσίνκι. Οι Φινλανδοί έχουν άψογη γεύση ποτών. Αυτό είναι το αγαπημένο τους επειδή καταπραΰνει τους κουρασμένους μύες. Χρονολογείται από το 1873.

Το κρέας σε κονσέρβα μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά εάν βρίσκεστε στο Ελσίνκι, αγοράστε το για έναν φίλο στο σπίτι σας! Εάν η Ιαπωνία έχει σούσι, η Φινλανδία έχει κρέας ταράνδου, το οποίο μεταποιείται και διατηρείται σε κονσέρβα για μήνες ή και χρόνια.

Πάρτε σπίτι ένα κουτί αυτής της ειδικότητας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα το εκτιμήσουν. Τα συστατικά είναι κρέας ταράνδων, νερό, αντιοξειδωτικά, πρόσθετα και άμυλο πατάτας. Τα κρέατα των ταράνδων είναι μεγάλα σουβενίρ από το Ελσίνκι για δώρο.

Άλλα προτεινόμενα αναμνηστικά από το Ελσίνκι περιλαμβάνουν τα δέρματα των ζώων, τις φινλανδικές κούκλες, τα πουλόβερ και τα παλτά, τις τυπικές μπρελόκ και κούπες, καθώς και τις ομπρέλες και τα ντελικατέσεν.

Υπάρχει μια σειρά ειδικών και σουβενίρ στο Ελσίνκι και ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Εάν είναι η πρώτη σας φορά για να επισκεφθείτε τον τόπο, συμπεριλάβετε την προαναφερθείσα λίστα στις αγορές σας. Τυπικά αναμνηστικά από το Ελσίνκι θα πρέπει να γίνονται στη Φινλανδία και να κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά.