Υπηρεσίες Ταξί Miami

Να πάρει μια καμπίνα στο Μαϊάμι

Η εύρεση καμπίνας μπορεί να είναι μια πρόκληση στη Νότια Φλόριντα, αλλά οι ταξιδιώτες που αναζητούν ταξί στο Μαϊάμι έχουν τύχη. Είτε ψάχνετε για μια καμπίνα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι , στο κέντρο του Μαϊάμι, είτε στα προάστια, μπορείτε να βρείτε ταξί σε συγκεκριμένες θέσεις, μέσω υπηρεσιών ταξί και τηλεφωνικά.

Αναγνωρίζοντας ένα αδειοδοτημένο ταξί Miami

Είναι σημαντικό για τους επισκέπτες να βεβαιώνουν πάντα ότι χρησιμοποιούν ένα εξουσιοδοτημένο ταξί Miami.

Οι υπηρεσίες ταξί χωρίς άδεια είναι παράνομες και παρουσιάζουν κίνδυνο για την ασφάλεια του ταξιδιώτη, εάν χρησιμοποιείται. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με τον προσδιορισμό ενός αδειοδοτημένου ταξί Miami:

Miami Taxi Fares

Σε γενικές γραμμές, τα ταξί του Μαϊάμι τρέχουν σε μετρημένα ποσοστά. Ο μετρητής θα πρέπει πάντα να εμφανίζει το τιμολόγιο που καλείται να πληρώσει ο ταξιδιώτης. Τα ποσοστά μετρητών για τα ταξί στο Μαϊάμι υπόκεινται σε αλλαγή αλλά εμφανίζονται για τελευταία φορά σε 2,95 δολάρια για τα πρώτα 1/6 μίλια. Στη συνέχεια, είναι 0,85 δολάρια για κάθε επιπλέον 1/6 μίλι μέχρι 1 μίλι, και τελικά πέφτει στα 0,40 δολάρια για κάθε 1/6 μίλι μετά από αυτό.

Επίσης, θα χρεωθείτε 0,40 € για κάθε λεπτό αναμονής και ένα τέλος $ 2 για βόλτες από το αεροδρόμιο.

Υπάρχουν επίσης σταθερές τιμές που ισχύουν για τους ναύλους σε ορισμένες περιοχές. Τα ταξί χρεώνουν ένα μέσο κατ 'αποκοπή ποσό των $ 32 για το South Beach και $ 21.70 στο κέντρο της πόλης, για παράδειγμα. Υπάρχουν κατ 'αποκοπή τιμές για ταξίδια με ταξί από / προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να μοιραστείτε ένα ταξί. Η μετάβαση στο λιμάνι του Μαϊάμι από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι θα κοστίσει, για παράδειγμα, ένα επιτόκιο ίσο με 27 δολάρια. Ενώ η ανατροπή είναι εντελώς προαιρετική για όσους ταξιδεύουν, ένα 10-20% δωρεάν είναι συνηθισμένο για καλή σε άριστη εξυπηρέτηση.

Χώροι στάσεων ταξί στο Μαϊάμι

Εκείνοι που αναζητούν ταξί μπορούν συχνά να βρουν αρκετές αναμονή σε οποιοδήποτε από τα σημεία στάσης ταξί του Μαϊάμι σε όλο το Μαϊάμι, το Μαϊάμι Μπιτς και την υπόλοιπη Νότια Φλόριντα . Αυτές οι επιχειρηματικές τοποθεσίες είναι γενικά ανοιχτές 24 ώρες την ημέρα για ευκολία ταξιδιού.

Υπηρεσίες Ταξί Miami

Οι ταξιδιώτες που προτιμούν να τηλεφωνούν για μια καμπίνα μπορούν να δοκιμάσουν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες ταξί Miami: