Πώς να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο Miami-Dade

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ψηφοφορίας. Μετά από όλα, το κράτος μας αποφάσισε τις προεδρικές εκλογές του 2000. Είστε εγγεγραμμένοι για να εκτελέσετε το πιο βασικό σας καθήκον; Εάν όχι, θα περάσουμε από την απλή διαδικασία εγγραφής για να ψηφίσουμε μαζί.

Εδώ είναι πώς

  1. Η ψηφοφορία είναι δικαίωμα και υποχρέωση. Ο καθένας έχει δικαίωμα ψήφου εάν είστε τουλάχιστον 18 ετών και είστε Αμερικανός πολίτης και είστε μόνιμος κάτοικος της κομητείας Miami-Dade (δεν υπάρχουν απαιτήσεις χρόνου για διαμονή). Επιπλέον, πρέπει να είστε διανοητικά ικανός και να μην διεκδικείτε το δικαίωμα ψήφου σε άλλο κράτος. Οι καταδικασμένοι εγκληματίες δεν μπορούν να ψηφίσουν εκτός εάν έχουν αποκατασταθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.
  1. Μπορείτε να λάβετε έντυπα εγγραφής ψηφοφόρων από το Τμήμα Εκλογών της Πολιτείας της Φλόριντα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φόρμα για να αλλάξετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας σε εγγραφή, να εγγραφείτε σε ένα πολιτικό κόμμα ή να αλλάξετε τη συμμετοχή του κόμματος ή να αντικαταστήσετε μια κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων. Σημειώστε ότι η εφαρμογή απαιτεί υπογραφή. πρέπει να εκτυπώσετε αυτήν τη φόρμα, να την υπογράψετε και να τη στείλετε στη διεύθυνση που παρέχεται.
  2. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε ταυτόχρονα για την αίτηση (ή ανανέωση) της άδειας οδήγησης, κάρτας βιβλιοθήκης Miami-Dade, παροχών σε κρατικούς οργανισμούς κρατικής βοήθειας και στρατολόγησης στρατολογικών δυνάμεων. Για να βρείτε το πλησιέστερο γραφείο, καλέστε το 305-499-8363.
  3. Για να εγγραφείτε ταχυδρομικώς ή να υποβάλετε αίτηση για εκούσια ψηφοφορία, καλέστε 305-499-8363 για τα κατάλληλα έντυπα.
  4. Η προθεσμία για την εγγραφή σε μια εκλογή είναι 29 ημέρες πριν από την εκλογή. Εάν αποστέλλετε τη φόρμα εγγραφής σας, πρέπει να αποστείλετε ταχυδρομική σφραγίδα 29 ημέρες πριν από την εκλογή.

Ο, τι χρειάζεσαι