Πάρκα θεάτρου της Καλιφόρνιας

Τα θεματικά πάρκα της Καλιφόρνιας είναι σχεδόν τόσο άφθονα όσο οι γλάροι που εκτυλίσσονται στις παραλίες. Από το πρώτο θεματικό πάρκο μέχρι τα δύο εναπομείναντα πάρκα ψυχαγωγίας που βρίσκονται δίπλα στο ωκεανό, θα βρείτε πολλά μέρη για να πάρετε τις διασκέψεις σας στην Καλιφόρνια.

Το Λος Άντζελες και το Theme Parks της Orange County

Στην περιοχή του Λος Άντζελες, θα βρείτε πολλά μέρη που θα είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, από τις πιο απλές από τις απολαύσεις μέχρι τα πιο "καυτά" πάρκα με σκάλες που γεμίζουν με τρομακτικά γρήγορα rollercoasters:

Disneyland και Περιπέτεια Καλιφόρνιας: Η Disneyland και το αδελφό πάρκο της είναι μακράν τα δημοφιλέστερα θεματικά πάρκα της Καλιφόρνιας. Η Disneyland είναι επίσης η παλαιότερη, που άνοιξε το 1955. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στο Disneyland Resort για τη μαγεία όλων. Έχουν ένα υψηλότερο ποσοστό βόλτες κατάλληλα για μικρά παιδιά, μαζί με παρελάσεις, πυροτεχνήματα και ψυχαγωγία.

Knotts Berry Farm : Το Knotts βρίσκεται κοντά στην Disneyland στο πάρκο Buena. Μεταφέρουν ένα θέμα της Άγριας Δύσης από τις πρώτες μέρες τους, αλλά έχουν και μερικές μεγάλες, γρήγορες, τρομακτικές κυλινδροκεφαλές. Το Knotts είναι επίσης το θεματικό πάρκο με τις χαμηλότερες τιμές στην περιοχή LA.

Pacific Park στο Santa Monica Pier : Βρίσκεται στην αποβάθρα Santa Monica, το Pacific Park είναι ένα ντεμοντέ πάρκο ψυχαγωγίας, με μερικές βόλτες, συμπεριλαμβανομένου ενός διάσημου καρουσέλ. Μου αρέσει για τη χαρούμενη ατμόσφαιρά της και μπορείτε να περπατήσετε δωρεάν.

Six Flags Το Magic Mountain και το Hurricane Harbour : Το μεγαλύτερο «σιδηρόδρικο πάρκο» της περιοχής βρίσκεται βόρεια της περιοχής του μετρό.

Είναι δημοφιλές με τους μεγαλύτερους έφηβους και τους είκοσι-κάποιους που δεν τους πειράζει να περιμένουν για σύντομες βόλτες τους. Το Magic Mountain ανοίγει μια καινούργια και όλο και πιο συναρπαστική διαδρομή σχεδόν κάθε χρόνο. Ωστόσο, δεν έχει πολλά να κάνει τα μικρότερα παιδιά (και οι ενήλικες που δεν θέλουν να οδηγούν).

Universal Studios Hollywood : Το Universal είναι το πιο συναρπαστικό θεματικό πάρκο της περιοχής του Λος Άντζελες αυτές τις μέρες.

Εκτός από τον Wizarding World του Χάρι Πότερ, η Universal έχει πολλά υπερσύγχρονα βόλτες με γρήγορο ρυθμό που εκμεταλλεύονται τις σύγχρονες τεχνολογίες. Η περιήγηση στούντιο τους είναι σχεδόν σαν μια βόλτα η ίδια, με κάποια διασκέδαση ειδικών εφέ-τροφοδοτείται παρακάμψεις.

Θεματικά πάρκα του Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο δεν έχει τα μεγάλα θεματικά πάρκα που κάνει το LA, αλλά έχει κάποια διασκεδαστικά πράγματα που μπορούν να απολαύσουν οι οικογένειες.

Legoland : Το πάρκο που είναι χτισμένο γύρω από αυτά τα παιχνίδια οικοδόμησης είναι ιδιαίτερα καλό για το νεώτερο σετ, που θα βρει βόλτες με μέγιστο όριο ηλικίας που κρατά αυτά τα ενοχλητικά μεγαλύτερα παιδιά να αποφεύγουν. Οι ενήλικες θα απολαύσουν τις δημιουργίες με θέμα το Lego παντού.

Sea World : Αυτό το πάρκο με θέμα τις θάλασσες έχει υποφέρει από δυσμενή δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται ότι κάνει πραγματική προσπάθεια βελτίωσης. Πάντα διασκεδάζω περισσότερο από ό, τι νομίζω ότι θα το κάνουμε.

Belmont Park: Το πάρκο ψυχαγωγίας oceanside του Σαν Ντιέγκο είναι μικρό, αλλά έχει ένα κλασικό ξύλινο τρενάκι που αξίζει να το δούμε.

Σικάγο και Θεματικά Πάρκα της Βόρειας Καλιφόρνιας

Τα περισσότερα θεματικά πάρκα της Βόρειας Καλιφόρνιας είναι όλα κοντά για το χειμώνα, αλλά μπορεί να είναι ανοιχτά τα σαββατοκύριακα και οι αργίες.

Gilroy Gardens : Αυτό το πάρκο μικρότερης κλίμακας είναι ιδανικό για μικρότερα παιδιά και οικογενειακές εξορμήσεις πολλών γενεών.

Οι κήποι και τα "τσίρκου" στην ιδιοκτησία είναι διασκέδαση για τους μη αναβάτες της ομάδας.

Μεγάλη Αμερική Paramount, Σάντα Κλάρα: Η Μεγάλη Αμερική είναι το αγαπημένο της περιοχής για γρήγορες βόλτες. Υπάρχει επίσης ένα πάρκο νερού μέσα.

Six Flags Discovery Kingdom, Vallejo: Ονομάζεται Marine World και διατηρεί μερικά από αυτά, με δελφίνια, λιοντάρια και άλλα ζώα, καθώς και μερικές γρήγορες βόλτες.

Santa Cruz Beach Boardwalk : Το Boardwalk είναι το πιο διασκεδαστικό πάρκο ψυχαγωγίας της Καλιφόρνια, με ένα κλασικό ξύλινο τρενάκι, μια βόλτα με ουρανό και άλλες παλιομοδίτικες επιλογές. Βρίσκεται δίπλα στην παραλία και πραγματοποιεί συναυλίες το καλοκαίρι.

Περισσότερα για εσάς και τα παιδιά σας

Επιστρέψτε στον Οδηγό για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια για να βρείτε πιο ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα μέρη για να πάτε στις διακοπές σας στην Καλιφόρνια.