Ένας οδηγός για το Boardwalk Beach Santa Cruz

Το Santa Cruz Beach Boardwalk είναι ένα ακμάζον αμερικανικό παραθαλάσσιο πάρκο ψυχαγωγίας, ένα από τα μόλις δύο περίπου δωδεκάδα τέτοιων χώρων που βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία και το μεγαλύτερο στη δυτική ακτή. Άνοιξε από το 1907. όλο το πάρκο ψυχαγωγίας είναι ένα ιστορικό ορόσημο της Καλιφόρνιας και το 1911 Looff Carousel και το ξύλινο κυλιόμενο καράβι του 1924 Giant Dipper είναι νηολογημένα εθνικά ιστορικά ορόσημα από μόνοι τους.

Μην πάρετε όμως την λανθασμένη ιδέα.

Το Santa Cruz Beach Boardwalk είναι τόσο δημοφιλές όσο ποτέ και το όνομά του ήταν το "Best Seaside Amusement Park" στα 2013 Golden Ticket Awards που δόθηκαν από το περιοδικό Amusement Today .

Οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των 35 βόλτες Boardwalk είναι το Giant Dipper, το Carousel και το Double Shot, μια βόλτα με πύργο που προσφέρει πανοραμική θέα πρίν πέφτει 125 πόδια. Το στοιχειωμένο κάστρο τους είναι μια πανοραμική έκδοση του παλιομοδίτικου σπιτιού των φρίκης που κρύβεται στο υπόγειο κάτω από το ίδιο το Boardwalk.

Θα βρείτε επίσης παιχνίδια και στοές, μινιατούρα γκολφ, καταστήματα, εστιατόρια και fast food. Οι ελεύθερες ταινίες στην παραλία πραγματοποιούνται τις καλοκαιρινές βραδιές Τετάρτης. Οι ελεύθερες συναυλίες πραγματοποιούνται τις καλοκαιρινές βραδιές Παρασκευής.

Σάντα Κρουζ Beach Boardwalk Συμβουλές

Βαθμολογούμε το Santa Cruz Beach Boardwalk 3,5 αστέρων από τα 4 για τη διασκέδαση της ατμόσφαιρας και την εξαιρετική τοποθεσία. Απλώς δεν ήμασταν τόσο δύσκολο να βγούμε από το Bay Area το Σαββατοκύριακο.

Τι πρέπει να ξέρετε

Οι ώρες ποικίλλουν εποχιακά. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για τις τρέχουσες ώρες. Μπορείτε να περπατήσετε στο boardwalk δωρεάν, αλλά θα πληρώσετε για τις βόλτες και τις διασκέψεις. Προσφέρουν πολλές επιλογές εισιτηρίων, που κυμαίνονται από ένα ενιαίο εισιτήριο για ένα απεριόριστο ολοήμερο ή σεζόν. Αφήστε τουλάχιστον μερικές ώρες, ακόμα και μέχρι όλη την ημέρα. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε Εάν θέλετε να αποφύγετε πλήθη πηγαίνει την άνοιξη ή το φθινόπωρο, αλλά για τη μέγιστη διασκέδαση, το καλοκαίρι είναι η μόνη εναλλακτική λύση.

Να πάρει εκεί

Παραλία του Σάντα Κρουζ
400 Beach Street
Santa Cruz Καλιφόρνια, Καλιφόρνια
Santa Cruz Beach Boardwalk Ιστοσελίδα

Με αυτοκίνητο, πάρτε CA Hwy 17 ή CA Hwy 1 στην Santa Cruz και ακολουθήστε τις πινακίδες για το δρόμο προς το Santa Cruz Beach Boardwalk. Η κυκλοφορία στο Hwy 17 συσσωρεύεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. να ξεκινήσετε νωρίς για να αποφύγετε να πετάξετε στην κορυφή.

Ο δρόμος στάθμευσης στην περιοχή είναι σπάνιος, μέτριος και έχει σύντομα χρονικά όρια.

Είστε καλύτερο απλά να σταθμεύσετε στα μεγάλα σπίτια (έναντι αμοιβής) κοντά. Σκεφτείτε το τέλος στάθμευσης ως υποκατάστατο εισόδου και ίσως θα αισθανθείτε καλύτερα γι 'αυτό.

Από το κέντρο του Σαν Χοσέ, μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο Highway 17 Express που συνδέεται με το Caltrain, καθιστώντας δυνατό το ταξίδι μέχρι το Santa Cruz Beach Boardwalk από το Σαν Φρανσίσκο.

Αν σας αρέσει το Boardwalk

Μπορεί επίσης να σας αρέσει το Belmont Park, στον Mission Bay του Σαν Ντιέγκο - ή στην προβλήτα Santa Monica όπου θα βρείτε το τρίτο από τα τρία παραθαλάσσια πάρκα ψυχαγωγίας της Καλιφόρνια.