Καλώντας ένα Cab στην Brookyn: 8 FAQ για τους ανθρώπους σε μια βιασύνη

Μια εναλλακτική λύση για το μετρό και το λεωφορείο

Πριν από πολύ καιρό, όταν οι άνθρωποι θα κάθισαν καμπίνες γύρω από τη Νέα Υόρκη, οι οδηγοί των καμπίνων θα ήταν ορατά ενοχλημένοι εάν ένας επιβάτης ζήτησε μια βόλτα στο Μπρούκλιν. Στην πραγματικότητα πολλοί οδηγοί καμπίνας θα απορρίπτουν τους ναύλους στο Μπρούκλιν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τώρα οι δρόμοι του Μπρούκλιν είναι γεμάτοι με καμπίνες, κάνοντας μια καμπίνα πιο εύκολη εναλλακτική λύση για να καλέσετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου (ναι, στην εποχή του Uber, εξακολουθούν να υπάρχουν) ή να πάρετε μια καμπίνα με μια εφαρμογή.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό σχολείο κίτρινο ή πράσινο ταξί, εδώ είναι το κοκαλιάρικο για να χαιρετούν ένα στο Μπρούκλιν. Στην πραγματικότητα, έχετε επιλογές. Μπορείτε να χαλάσετε μια πράσινη καμπίνα ασβέστη. Ή μια παραδοσιακή κίτρινη καμπίνα.

Έτσι εάν σχεδιάζετε να σημειώσετε ένα ταξί στο δρόμο, εδώ είναι ο κανόνας: μπορείτε να σημάνετε μια κίτρινη καμπίνα από το Μανχάταν στο Μπρούκλιν στο κέντρο της πόλης και στο κέντρο της πόλης. μπορείτε να επισημάνετε μια πράσινη ή μια κίτρινη καμπίνα στις άκρες του Μανχάταν (δείτε τις οδηγίες παρακάτω). Και αν ταξιδεύετε από το Μπρούκλιν προς οπουδήποτε και θέλετε να χαλάσετε ένα ταξί στο δρόμο, μπορείτε να σημάνετε είτε μια πράσινη ή κίτρινη καμπίνα.


1. Πού μπορείτε να σημάνετε μια πράσινη καμπίνα;

Να φτάσετε στους Αερολιμένες από το Μπρούκλιν

2. Ας υποθέσουμε ότι είναι κακός καιρός. Μπορείτε να καλέσετε μια πράσινη καμπίνα; Ναί. Επειδή κάθε πράσινο ταξί συνδέεται με μια τοπική υπηρεσία αυτοκινήτων, μπορείτε να παραγγείλετε μία από το τηλέφωνο.

Ωστόσο, ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί: μόνο αν η παραλαβή γίνεται στο βόρειο Μανχάταν, το Μπρονξ, το Κουίνς, το Μπρούκλιν και το Staten Island και στα αεροδρόμια. Έτσι, όχι, δεν μπορείτε να καλέσετε μια πράσινη καμπίνα για να έρθετε από την Times Square!

3. Μπορείτε να πάρετε ένα Cab από μια εφαρμογή στο έξυπνο τηλέφωνό σας και ποιες είναι άλλες εξαιρετικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσετε στο Μπρούκλιν; Ναί.

Αν και το UberT σταμάτησε την άνοιξη του 2016, μπορείτε ακόμα να πάρετε μια πράσινη καμπίνα με το UberX, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο αν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπως το Bed Stuy ή το πάρκο Ditmas. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για το UberX, σύμφωνα με το New York Post , "οι πράσινες καμπίνες θα αναλάβουν επίσης το UberWAV, το οποίο είναι προσπελάσιμο από την εφαρμογή". Μια άλλη μεγάλη εφαρμογή για να πάρει μια βόλτα είναι Lyft, η οποία έχει επίσης μια οικονομική επιλογή rideshare.

4. Ποια είναι η ιδέα; Η υπηρεσία Boro Taxi προοριζόταν να εξυπηρετεί περιοχές που δεν εξυπηρετούνται καλά από κίτρινες καμπίνες μενταγιόν. Ο στόχος του προγράμματος Boro Taxi είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση στις μεταφορές με οδοφράγματα σε όλους τους δήμους - ειδικά για άτομα με αναπηρίες και ανθρώπους που ζουν ή περνούν χρόνο σε περιοχές της Νέας Υόρκης που ιστορικά δεν καλύπτονται από την κίτρινη βιομηχανία ταξί . "

5. Είναι φθηνότερο; Όχι, η τιμή των πράσινων και κίτρινων καμπίνων είναι οι ίδιες.

6. Είναι η φιλική προς το περιβάλλον καμπίνα φιλική προς το περιβάλλον; Όχι ιδιαίτερα. Η πράσινη καμπίνα δεν είναι, σε περιβαλλοντικό επίπεδο, πράσινη.

7. Μπορείτε να σηκώσετε τόσο κίτρινες και πράσινες καμπίνες στο Μανχάταν σε ορισμένες τοποθεσίες; Ναί. Μάθετε για τις κίτρινες καμπίνες στο Μπρούκλιν.

8. Τι λέγεται: Το νέο πρόγραμμα Boro Taxi της Επιτροπής Ταξί & Λιμουζίνας της NYC είναι επίσης γνωστό από το φιλικό προς το χρήστη όνομα του προγράμματος "Street Hail Livery".

Πολύ αναμενόμενο, η βελτίωση της κινητικότητας και της εξυπηρέτησης προέκυψε μετά από πολλές πολιτικές διαμάχες και ορισμένες νομικές ενέργειες. Αλλά αυτή είναι όλη η αρχαία ιστορία τώρα, και μπορείτε πραγματικά να σταθείτε στη γωνιά του δρόμου του Δικαστηρίου και του Ατλαντικού ή οπουδήποτε και να κουνήσετε ένα ταξί. Άλλα καλά σημεία για την εύρεση ταξί στο δρόμο είναι η οδό Κλίντον, η οποία εκτείνεται από το Carroll Gardens έως το Brooklyn Heights, την 5η και 7η λεωφόρο στο Park Slope, την οδό Fulton στο Fort Greene και τη λεωφόρο Flatbush, η οποία εκτείνεται από το κέντρο του Μπρούκλιν μέχρι το Flatbush.

Για πληροφορίες, καλέστε την Επιτροπή Ταξί και Λιμουζίνας της Νέας Υόρκης: 718 391 5502. Αναμείνετε να τεθεί σε αναμονή για λίγα λεπτά.

100 Υπηρεσίες Αυτοκινήτων στο Μπρούκλιν

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein