Οδηγός θεματικού πάρκου Gardroy Gardens

Πάρκο θεμάτων του Gilroy Gardens, Gilroy CA

Ο Gilroy Gardens δημιουργήθηκε για οικογένειες. Το θέμα ήταν εμπνευσμένο από μια συλλογή από εξαιρετικά δέντρα, εκπαιδευμένα σε φανταστικά σχήματα. Τους αποκαλούν "τσίρκο".

Μεγάλα, θορυβώδη θεματικά πάρκα μπορεί να είναι εξαντλητικά, αλλά μια μέρα στο Gilroy Gardens δεν θα σας φορέσει. Αυτό είναι εκτός αν έχετε παιδιά ηλικίας άνω των οκτώ έως δέκα ετών. Μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή σας να παραπονιέται επειδή νομίζουν ότι είναι πολύ μεγάλοι για αυτές τις βόλτες με το μωρό.

Ολόκληρο το πάρκο είναι πεντακάθαρο, και όλες οι διαδρομές και τα αξιοθέατα είναι καλά συντηρημένα.

Παρέχουν επίσης πακέτα για πανηγύρια.

Τι να περιμένετε στους κήπους Gilroy

Ορίστε τις προσδοκίες των εφήβων σας και στη συνέχεια να ρίξετε μια ματιά στο πάρκο online. Μεταξύ αυτών, η ανιψιά μου και οι αντιδράσεις ανιψιού ίσως συνοψίζουν εκείνες των περισσότερων εφήβων. Η δεκαεξάχρονη ανηψιά μου πήρε λίγο περισσότερο για την ημέρα, απολαμβάνοντας το πάρκο με τον ίδιο τρόπο που έκανε και η θεία της. Ο δωδεκάχρονος ανιψιός μου απελευθέρωσε το εσωτερικό παιδί του που βρίσκεται ακόμα κοντά. Είχε τη διασκέδαση, αλλά δήλωσε ότι θα προτιμούσε να έχει πάει σε ένα μέρος με συγκινήσεις συγκινήσεις αντ 'αυτού.

Τα μικρότερα παιδιά φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερα καλή στιγμή εδώ, βρίσκοντας πολλές βόλτες που τους φροντίζουν μόνο. Υπάρχει ακόμη και ένα καρουζέλ μικρότερου μεγέθους για τα μικροσκοπικά tots.

Όσο για τους ενήλικες: Ο σύζυγός μου ο σκεπτικιστής είχε πολύ χρόνο. Ο ακόμα πιο σκεπτικός μου γαμπρός φοβόταν τη σκέψη να πάει, αλλά παρατήρησε πολλές φορές πόσο χαλαρωτική και ευχάριστη ήταν η μέρα.

Ο Gilroy Gardens Rides

Οι εκδρομές είναι παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν σε άλλα πάρκα, αλλά με γεωργικά θέματα και ονόματα. Αποκτήστε μια ετικέτα ύψους για παιδιά κάτω των 48 ιντσών στο περίπτερο πληροφοριών κοντά στην μπροστινή πύλη. Συμβουλευτείτε τις πινακίδες σε κάθε βόλτα για να μάθετε αν τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν μόνοι τους ή με συνοδό.

Μόνο μερικές βόλτες παρέχουν ενδιάμεσες συγκινήσεις.

Ακόμα και αυτά που δεν είναι αρκετά άγρια ​​για να κάνουν αυτό ο συνηθισμένος συγγραφέας που κινδυνεύει να κινδυνεύει, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι αυτό δεν είναι το μέρος για να παίρνεις έναν έφηβο που αγαπάει το ρόπαλο.

Σε μια ζεστή μέρα, τα αξιοθέατα του νερού στους κήπους Gilroy είναι ευπρόσδεκτα. Μπορείτε να πάρετε ήπια πιτσιλίσματα στον καταρράκτη και θολό στο Rock Maze. Ή να μουσκεύετε στο Splash Garden. Η περιοχή παιχνιδιού νερού περιλαμβάνει μια ψηλή κατασκευή αναρρίχησης 18 ποδιών με ψεκασμό νερού και μια στεγνή ολίσθηση, μαζί με πολλά άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά νερού.

Gilroy Gardens Τσίρκο και κήποι

Το Monarch Garden είναι ο μεγαλύτερος από τους πέντε κήπους του πάρκου. Αναπτύσσεται μέσα σε ένα ψηλό θερμοκήπιο 60 ποδιών, τόσο μεγάλο που τρέχει μέσα από αυτό ένα τραίνο και ένα μονοπάτι.

Τα δέντρα είναι το πιο ασυνήθιστο χαρακτηριστικό του Gilroy Gardens. Ονομάζονται τσίρκο γιατί κάποτε μεγάλωσαν στο Tree Circus στην κοντινή κοιλάδα του Scotts, στην Καλιφόρνια. Ένα φυσικό μόσχευμα ανάμεσα σε δύο πλατάνια ενέπνευσε τον δημιουργό τους Axel Erlandson. Αλλά οι δημιουργίες του είναι κάτι φυσικό. Δεκαεννέα από τα 70 δέντρα που δημιούργησε βρίσκονται στους κήπους Gilroy. Ψάξτε για το δέντρο καλάθι, τετράπλευρο γιγαντιαίο, σπειροειδή σκάλα, πετρελαιοπηγές και άλλα. Δεν θα δείτε τίποτα όπως αυτά οπουδήποτε αλλού, γιατί ακόμα και τώρα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς το έπραξε ο Erlandson.

Πρακτικές για τους κήπους Gilroy

Λεπτομέρειες σχετικά με τους κήπους Gilroy

Το Gilroy Gardens είναι ανοιχτό καθημερινά το καλοκαίρι και τα Σαββατοκύριακα την άνοιξη και το φθινόπωρο. Χρεώνουν ένα τέλος εισόδου και ένα τέλος στάθμευσης. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές τους

Gilroy Gardens
3050 Hecker Pass Hwy
Gilroy, CA
Ιστοσελίδα Gilroy Gardens

Είναι περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το San Jose, 90 λεπτά από το Σαν Φρανσίσκο και περίπου μισή ώρα από Monterey και Carmel.