Απόδραση προς Δυτική Μαρίνα: Κόλπος Tomales και Point Reyes

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στη δυτική ακτή Marin County

Η κομητεία West Marin - ειδικά ο κόλπος Tomales και η εθνική παραθαλάσσια περιοχή Point Reyes - προσφέρει βουκολική θέα στην εξοχή και γραφική θέα στον ωκεανό. Μπορείτε να πάτε για ένα σαββατοκύριακο, ή απλά να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι από την περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Μπορείτε να σχεδιάσετε το ταξίδι ημέρας Tomales Bay και Point Reyes ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Το Tomales Bay και το Point Reyes είναι δημοφιλείς με τους λάτρεις της φύσης, τους outdoorsmen και όποιον θέλει να ξεφύγει από όλα.

Θα βρείτε επίσης μερικές υπέροχες παραλίες στο Point Reyes.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στη Δυτική Μαρίνα

Ο παράκτιος καιρός είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο. Τα καλοκαίρια πλήθη μπορούν να μπλοκάρουν τον αυτοκινητόδρομο 1 του Ηνωμένου Βασιλείου σαν φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, ο καιρός τείνει να είναι ζοφερός στη συνέχεια - και τα ωκεάνια ρεύματα καθιστούν το νερό πιο κρύο. Νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε είναι μια ξεκάθαρη χειμερινή μέρα που μπορείτε να δείτε ακόμα, αλλά αν θέλετε να παίξετε στην παραλία, δοκιμάστε μια πιο ζεστή εποχή.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα, το μέρος για να πάτε είναι Point Reyes National Seashore . Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει από ένα γραφικό φάρο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα βρείτε επίσης ποιμενικά τοπία, όμορφες παραλίες, ένα κοπάδι του tule elk και ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα του σεισμού του 1906. Το όνομα αυτών των ψιθυρισμένων με το Julie.

4 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνετε στη Δυτική Μαρίνα

Πηγαίνετε στην παραλία: Εκτός από τις παραλίες στο Point Reyes National Seashore, μπορεί να σας αρέσει το Dillon Beach βόρεια του Marshall ή Stinson Beach και Muir Beach πιο νότια.

Water Play: Φέρτε το καγιάκ σας ή νοικιάστε ένα στο καγιάκ Blue Waters στο Marshall. Το Point Reyes σε εξωτερικούς χώρους στο σταθμό Point Reyes προσφέρει επίσης ενοικιάσεις καγιάκ και περιηγήσεις.

Oyster Farms: Και οι δύο εκμεταλλεύσεις στρειδιών στον κόλπο Tomales είναι ανοιχτές στο κοινό, μερικές φορές που πωλούν τα προϊόντα τους μόλις βγούν έξω από το νερό.

Σύμφωνα με φίλους της βιομηχανίας εστιατορίων, το παλιό ρητό για την κατανάλωση στρείδι μόνο σε μήνες με ένα "R" στο όνομά τους δεν ισχύει εδώ. Θα χρειαστείτε μια κράτηση και θα πληρώσετε μια μικρή χρέωση (η οποία καλύπτει τη χρήση εργαλείων συρρίκνωσης και μια σχάρα ψησταριάς) στο πικ-νικ στο Hog Island Oyster Company.

Birding: Η Bolinas Lagoon φιλοξενεί περισσότερους από 245 διαφορετικούς τύπους πουλιών. Στο Audubon Canyon Ranch, μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της θεαματικής εποχής φωλιάσματος ερωδιού και αγελάδων από το τρίτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου έως το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Ετήσια γεγονότα

Οι τοπικοί καλλιτέχνες κρατούν μια εκδρομή Open Studios δύο φορές το χρόνο. Στο Point Reyes, ο ετήσιος διαγωνισμός γλυπτικής άμμου πραγματοποιείται την Κυριακή της Ημέρας Εργασίας 1 Σαββατοκύριακο.

Συμβουλές για την επίσκεψη του Tomales Bay και του Point Reyes

Καλύτερα δαγκώματα

Μου αρέσει ο κολπίσκος του Νίκου βόρεια του Μάρσαλ τόσο για τη θέση του στην ύπαιθρο, την προσεγμένη εξυπηρέτηση και το καλό φαγητό που είναι δύσκολο να σκεφτείς να δει κανείς το φαγητό οπουδήποτε αλλού.

Έχω απολαύσει επίσης ωραία γεύματα στο Station House Cafe στο σταθμό Point Reyes.

Που να μείνω

Θα βρείτε μερικά μικρά ξενοδοχεία και B & B στην περιοχή. Το καλύτερο στοίχημα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει είναι να επισκεφθείτε τις κριτικές και τις συγκρίσεις τιμών του Tripadvisor για τους σταθμούς Olema, Marshall ή Point Reyes.

Μετάβαση στον κόλπο Tomales και Point Reyes

Το Olema (κοντά στην είσοδο του Point Reyes Seashore) απέχει 37 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 87 μίλια από το San Jose, 97 μίλια από το Σακραμέντο και 210 μίλια από τη λίμνη Tahoe.

Αν ξεκινάτε από το νότο, μια περιστασιακή ματιά στο χάρτη μπορεί να σας οδηγήσει στο να σκεφτείτε ότι πρέπει να πάρετε απλά την εθνική οδό 1 του Βορρά. Ωστόσο, το τμήμα μεταξύ του Muir Beach και του Sausalito είναι απότομο, καμπυλωτό και στενό, ένα δίσκο λευκού αρθρώματος που δεν είναι για όλους. Και μόλις φτάσετε στους λόφους, μπορεί να βρεθείτε στην κυκλοφορία στην παραλία Stinson.

Αυτά τα δρομολόγια θα σας οδηγήσουν και στον αυτοκινητόδρομο 1 της US Highway 101. Ανάλογα με τα σχέδιά σας, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα για να βγείτε στην ακτή και το άλλο για να επιστρέψετε.

1 Ημέρα Εργασίας γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου.