Το Kildare Village - Outlet Shopping, τον ιρλανδικό δρόμο

Ένα από τα πιο ευχάριστα κέντρα εξόδου της Ιρλανδίας

Τα καταστήματα Outlet στην Ιρλανδία μπορούν να κυμανθούν από την κολλώδη έως την ποικιλία "make it a whole day". Και Kildare Village κάνει μια ισχυρή υπόθεση για την τελευταία, με μια αφθονία των καταστημάτων, τα μεγάλα ονόματα σχεδιαστών, και καλό φαγητό επίσης. Και ενώ το "Kildare Village" ακούγεται ειδυλλιακό και παραδοσιακό, και σε ένα σημείο, το συγκρότημα καταφέρνει πραγματικά να διατηρήσει τα κομμάτια της ψευδαίσθησης με ωραία αρχιτεκτονική καταστημάτων ... στο τέλος της ημέρας (χωρίς αμφιβολία πολύ πολυάσχολη ψώνια) είναι μια εμπορική επιχείρηση .

Με εκδίκηση. Επειδή αυτή είναι η πρωταρχική ανάληψη της Ιρλανδίας στο Outlet Mall, βασικά μια ομαδοποίηση εμπορικών καταστημάτων. Αν και σχεδιάστηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει ένα "χωριό" (με προσθήκη αγροτικού ή ημιαστικού βορειοαμερικανικού στυλ σε ορισμένα μέρη). Που ακόμα συναντάται τόσο κλινικά όσο η Main Street των ΗΠΑ της Disney, παρά τις προσπάθειες να αναδημιουργήσουν ακόμη και αχυρώνα. Αρκετά κατάλληλη, δεδομένου ότι η κομητεία Kildare είναι χώρα άλογο και ότι τόσο η ιρλανδική Εθνική Stud και το Curragh Racecourse είναι κοντά. Αλλά τελικά είναι απλώς η σκηνή dressing για λιανική θεραπεία σε μεγάλη κλίμακα. Κρατήστε τις πιστωτικές σας κάρτες.

Kildare Village σε ένα Nutshell

Το Kildare Village προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό επώνυμων καταστημάτων σε μια τοποθεσία, σε ένα αρκετά ελκυστικό "χωριό" - το οποίο κάνει μια ωραία αλλαγή από τα "στιγμιαία" εμπορικά κέντρα και τα λεωφορεία των λεωφορείων. Βολικά για προσέγγιση μέσω του M7, και κοντά στα τοπικά αξιοθέατα, μπορεί να εξυπηρετήσει μια "οικογενειακή μέρα έξω".

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να θυμηθούμε ότι μιλάμε εδώ για «μεγάλες μάρκες» και ότι τα εμπορικά σήματα εμπορικών σημάτων, ακόμη και με μειώσεις, δεν ισοδυναμούν απαραιτήτως με ψώνια ευκαιρίας. Έτσι να είστε προετοιμασμένοι. Ειδικά αν είστε συνηθισμένοι να κάνετε αγορές σε άλλες χώρες, καθώς οι τιμές στην Ιρλανδία μπορεί να τείνουν να είναι πιο ακριβά.

Το σύνολο του συγκροτήματος είναι μια σχετικά νέα ανάπτυξη λίγο έξω από την πόλη Kildare, κυριολεκτικά ακριβώς έξω από το M7 (πάρτε το Exit 13) και σημειώθηκαν σωστά. Για όσους φτάνουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την πόλη Kildare, σιδηροδρομικό σταθμό και τοπικά αξιοθέατα ( πτώση στο Saint Brigid, αν θέλετε ). Μέσα στο συγκρότημα, τα καφέ προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ξεκούραση και ανάκτηση στο χώρο - εκτός αν τους χτυπήσετε σε πραγματικά πολυάσχολες ώρες.

Το χωριό Kildare αξίζει το ταξίδι;

Οι Ιρλανδοί αγοραστές τείνουν να ενθουσιάζουν για τις ευκαιρίες που πρέπει να έχουν εδώ. Οι τιμές στην Ιρλανδία εξακολουθούν να είναι γενικά υψηλές, ειδικά για τα προϊόντα με επώνυμα προϊόντα, επομένως ακόμη και οι συμφωνίες μπορεί να φαίνονται αρκετά ανυπολόγιστες για τους μη Ιρλανδούς αγοραστές. Ιδιαίτερα εκείνες που προέρχονται από χώρες που πλήττονται από ένα αδύναμο νόμισμα σε σχέση με το ευρώ.

Από την άλλη πλευρά ... μπορείτε να πάρετε την περίεργη ειδική έκδοση ή πραγματική συμφωνία, οπότε αν είστε shopaholic και έχετε μια ώρα ή δύο, γιατί να μην πέσει και περιηγηθείτε; Εφ 'όσον είστε διατεθειμένοι να το δείτε περισσότερο ως "δραστηριότητα αναψυχής" παρά εγγυημένη φτηνή αγορά.

Ποια καταστήματα και εμπορικά σήματα μπορείτε να βρείτε στο χωριό Kildare;

Οι ακόλουθες μάρκες και καταστήματα αντιπροσωπεύονται στο Kildare Village (αλφαβητικά): AllSaints, Anya Hindmarch, Aquascutum, Armani, Asics, Barbour, Bedeck, Belstaff, Boss, Brooks Brothers, Calvin Klein (τζιν, εσώρουχα και ρολόγια καθώς και κοσμήματα), Cath Kidston, εκκλησία, Clarks, προπονητής, Crabtree & Evelyn, David Clulow, Diesel, DKNY, DVF, Escada, Falke, Folli Follie, Heidi Klum Intimates, Hobbs, Σπίτι & Cook, Πάθος ωρών, Jack Wills, Jaeger, Jigsaw, Joules, Juicy Couture, KIDS, Karen Millen, Kate, Νέα Υόρκη, Kipling, Kurt Geiger, LKBennett, Lacoste, Le Creuset Οι συνδέσεις του Λονδίνου, της L'Occitane, της Longines, της Louise Kennedy, της Lulu Guinness, της Mido, της Molton Brown, της Mulberry, της Musto, της N.Peal, της Napapijri, της New Balance, της Nike, της Pandora, της Penhaligon, της Polo Ralph Lauren ενήλικες), όμορφα μπαλαρίνια, Ράντο, Ρέις, Σαμσονίτη, Σάρα Πατσίνι, Τσάιλ Τάιλορ της Σαβοΐας, κοσμηματοπωλεία σημάτων, Só Coll Επόμνημα, Superdry, Swarovski, Swatch, Τεντ Μπέικερ, Οι Κοόλες, Το Βόρειο Πρόσωπο, Thomas Pink, Timberland, Tissot, Tog 24, Tommy Hilfiger, Τούμι, Under Armor, Versace, Villeroy & Boch, Σταθμός Παρακολούθησης, Wolford και Zwilling

Όσον αφορά στα φαγητά και τα ποτά ... μπορείτε να τα επαναφορτώσετε στο Crêperie Angélie, Dunne & Crescenzi L'Officina, Hatch and Sons, τον Joe's Coffee, το Luxe Gelato, το Starbucks και τα Stone Ground Donuts.

Βασικές πληροφορίες για το χωριό Kildare