Κατανόηση των λογαριασμών νερού του Μαϊάμι

Οι λογαριασμοί για τα ύδατα μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση, ακόμη και για τους κατοίκους της περιοχής. Ακολουθεί μια εξέταση των ποσοστών χρέωσης και των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται από το Τμήμα Νερού και Αποχέτευσης του Miami Dade για κατοίκους της περιοχής μας.

Τιμές νερού Μαϊάμι

Εάν λάβετε την υπηρεσία ύδρευσης και αποχέτευσης από το Miami Dade County, θα λάβετε ένα μηνιαίο λογαριασμό βάσει της χρήσης του νερού. Τα τέλη που χρεώνει το τμήμα εμπίπτουν σε πολλές κατηγορίες και πρέπει να τα προσθέσετε μαζί για να καθορίσετε τον συνολικό σας λογαριασμό.

Πιστωτικές πιστώσεις

Εάν έχετε μια πισίνα στην αυλή σας, μπορείτε να δικαιούστε πίστωση που σας ξεχείλνει από την πληρωμή του μέρους του λυμάτων του λογαριασμού σας για το νερό που χρησιμοποιείται στην πισίνα σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Πιστωτικό Πιστοποιητικό Πιστοποίησης

Επικοινωνήστε με το νερό και το αποχετευτικό δίκτυο Miami Dade

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το λογαριασμό σας ή την υπηρεσία ύδρευσης και αποχέτευσης που παρέχεται από το τμήμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο (305) 665-7477 από τις 8 π.μ. - 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Τμήμα Νερού και Αποχέτευσης του Miami Dade.