Τα Χριστούγεννα στην Πριγκίπισσα 2016

Το Princess Fairmont Scottsdale θα ανάψει τις διακοπές στο Scottsdale

Το Fairmont Scottsdale Princess πραγματοποίησε την εναρκτήρια γιορτή "Χριστουγέννων στην πριγκίπισσα" για να ξεκινήσει την περίοδο των διακοπών το 2010. Η παράδοση συνεχίζεται, όλο και καλύτερα, φέτος. Είναι ένα γεγονός όλων των ηλικιών.

Διαβάστε περισσότερα για το Fairmont Scottsdale Princess: Η κριτική μου και οι φωτογραφίες

Πού γίνονται τα Χριστούγεννα στην πριγκίπισσα;

Στο Princess Plaza στο Princess Fairmont Scottsdale. Αυτό είναι βορειοανατολικά της διασταύρωσης της οδού Frank Lloyd Wright Blvd.

και Scottsdale Road στο Βόρειο Σκτστσάιλντ. Λάβετε οδηγίες και δείτε έναν χάρτη στο θέρετρο.

Πότε είναι?

Η τελετή φωτισμού των δέντρων και τα ειδικά γεγονότα που σχετίζονται με αυτήν θα πραγματοποιηθεί από τις 5:30 μ.μ. την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016. Η προ-προβολή ξεκινά στις 5:30 μ.μ. Στις 6:45 μ.μ. η τελετή φωτισμού των δέντρων αρχίζει με ζωντανή ψυχαγωγία. Το απόγευμα παγοδρομίου παγοδρομίου, τα φώτα της λιμνοθάλασσας και το τρένο πριγκίπισσας Express αρχίζουν να λειτουργούν εκείνο το βράδυ.

Μετά το βράδυ της εκδήλωσης, ο συγχρονισμένος φωτισμός και η μουσική παράσταση του δέντρου γίνεται κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 21:00 έως την 1η Ιανουαρίου 2017. Μπορείτε επίσης να σταματήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας για να δείτε το δέντρο τεσσάρων ιστοριών με εκατοντάδες αστραφτερά αστέρια που λυγίζουν και 5-πόδι topper δέντρο.

Κάντε μια βόλτα στο τρένο "Princess Express" που θα σας μεταφέρει στη λιμνοθάλασσα. Σιγουρευτείτε ότι κάνετε μια βόλτα για να δείτε τους κύκνους, τις τεράστιες poinsettias, τις φωτιζόμενες διακοσμήσεις και τα αφρώδη δέντρα. Μπορεί να υπάρχουν αναταραχές χιονιού και καρόλες.

Το τρένο παρέχει δωρεάν βόλτες γύρω από τα φώτα Lagoon Night για τους θεατές όλων των ηλικιών.

Κατασκευασμένο με πραγματικό πάγο, το παγοδρόμιο παγετώνων Desert Ice είναι ανοιχτό στο κοινό το βράδυ, 22 Νοεμβρίου 2016 έως 1 Ιανουαρίου 2017. Υπάρχει ένα τέλος για πατινάζ και μια χρέωση για ενοικίαση σκαφών. Οι χρόνοι συνεδριάσεων απογευματινών και βράδιων ποικίλλουν καθ 'όλη τη διάρκεια των εορτών.

Για την απόλυτη εμπειρία, οι πολυτελείς βόλτες, τα τραπέζια με πυροσβεστικές σκούπες και τις κουβέρτες είναι διαθέσιμες βραδινές συνεδρίες. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν καλώντας το 480-513-6014.

Τι άλλο συμβαίνει;

Ο Σάντα θα βρίσκεται στη μυστική έδρα του όπου οι νέοι και οι νεαροί στην καρδιά μπορούν να τραβήξουν τη φωτογραφία τους (αμοιβή). Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online. Οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για άμεση παραλαβή. Το Μυστικό Αρχηγείο του Σάντα καλωσορίζει τα παιδιά όλων των φάσεων των ειδικών αναγκών σε ένα περιβάλλον φωτογραφιών που υποστηρίζει τις αισθητικές, φυσικές και αναπτυξιακές τους ανάγκες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν από τις δημόσιες ώρες από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., σε μια ανακουφιστική, φυσική ατμόσφαιρα που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τους παράγοντες ενεργοποίησης της συμπεριφοράς

Ο Κήπος της Γεννήσεως είναι όπου ένα φως και η μουσική επίδειξη 88 ωρών που διηγείται τη Γέννηση και η ιστορία των Χριστουγέννων. Καθίσματα παρέχονται για το πρόγραμμα των 10 λεπτών. Οι εμφανίσεις αρχίζουν στις 5 μ.μ. και συμβαίνουν κάθε 10 λεπτά μέχρι τις 9 το βράδυ.

Οι πατινέρ όλων των ηλικιών από το Ice Den θα παρουσιάσουν τα ταλέντα τους στη μουσική των διακοπών στο παγοδρόμιο παγετώνων της πριγκίπισσας. Οι παρουσιάσεις είναι τα βράδια της 22ης Νοεμβρίου 29, 5 Δεκεμβρίου, 6, 12 και 13 του 2016.

Η μασκότ της Αριζόνα Κογιότ Howler και το Paw Patrol της ομάδας αναμιγνύουν και ανακατεύονται με τους σκέιτερ σε επιλεγμένες βραδιές στο Desert Ice καθ 'όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων στην εποχή της πριγκίπισσας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του θέρετρου για ημερομηνίες.

Ένα νυχτερινό φωτισμό με τα applesauce και τα latkes λαμβάνει χώρα στο λόμπι του θέρετρου για το Hanukkah, 24 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου στις 5:30 μ.μ. Το Lagoon Lights διαθέτει επίσης ένα menorah 25 ποδιών, ένα dreidel 4 πόδια και ένα πέλμα 4 ποδιών.

Νέο το 2016

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια?

Τα "Χριστούγεννα στην Πριγκίπισσα" είναι ανοιχτά στο κοινό. Η είσοδος / αυτο-στάθμευσης στις 22 Νοεμβρίου είναι δωρεάν. τα βόλτα και τα αξιοθέατα προσφέρονται à la carte .

Για όλες τις ημέρες μετά τη νύχτα, η γενική είσοδος είναι δωρεάν για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου οι οποίοι λαμβάνουν επίσης VIP πρόσβαση στις εκδρομές και τα αξιοθέατα. Η γενική είσοδος / στάθμευση για τους μη φιλοξενούμενους επισκέπτες είναι 35 € για αυτόνομη στάθμευση για έως έξι άτομα και 55 € για valet χωρίς τραπεζαρία. Η υπηρεσία Valet / General είναι δωρεάν όταν σερβίρεται σε κάποιο από τα εστιατόρια του θέρετρου (Bourbon Steak, La Hacienda, Ironwood American Kitchen ή Toro Latin Restaurant & Rum Bar) με $ 75. Η γενική είσοδος περιλαμβάνει πρόσβαση στο Enchanted Plaza με το τετραπλό μουσικό δέντρο, το βίντεο "Twas the Night πριν από τα Χριστούγεννα", μια εμπειρία περπατήματος από τρία εκατομμύρια Lagoon Lights και τον Κήπο της Γέννησης. Αγοράστε ένα βραχιολάκι $ 10 για κάθε άτομο για να οδηγήσετε όλα τα αξιοθέατα, όπως τα Τρένα Princess Express, Polar Glide και το Carousel των Χριστουγέννων (με έκπτωση στα $ 5 με ένα κουπόνι στάθμευσης). Το πατινάζ, οι φωτογραφίες με το Santa, τα ψώνια, το φαγητό και το σπα διατίθενται ξεχωριστά.

Τι συμβαίνει στο Well & Being Spa;

Holiday themed gifts, όπως το Sugar 'n' Spice Aromatherapy Blending Bar όπου δημιουργείτε τη δική σας λοσιόν ή λάδι σώματος, συν γένια pedicures και μανικιούρ μέντα.

Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για να μείνετε στην πριγκίπισσα!

Το πακέτο Εποχής του Πακέτου περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις με πίστωση πίστωσης 50 δολάρια ημερησίως και γρήγορη πρόσβαση VIP στις διαδρομές. Τα $ 10 από κάθε πακέτο θα ωφελήσουν την παιδική κρίση της Αριζόνα μέσω των φιλανθρωπικών οργανώσεων Cox. Οι τιμές ξεκινούν από 199 δολάρια ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, συν τους φόρους και ένα τέλος θερέτρου $ 30. Άλλα δημοφιλή πακέτα διακοπών διακοπών περιλαμβάνουν το Sip, Savor & Celebrate με $ 100 ημερησίως πίστωση θέρετρο ξεκινώντας από $ 219 ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και το πακέτο Family Celebration ξεκινά από $ 229 με 50 τοις εκατό από ένα δεύτερο δωμάτιο. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Διαβάστε περισσότερα για τη διαμονή στο Fairmont Scottsdale Princess.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω;

Αυτή η τελετή φωτισμού του δέντρου ξεκινάει από το παιχνίδι Toys for Tots από το Fairmont Scottsdale Princess. Τα τυλιγμένα παιχνίδια μπορεί να πέσουν από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2016.

Έχω περισσότερες ερωτήσεις!

Επισκεφθείτε την Fairmont Scottsdale Princess online ή τηλεφωνήστε στο 480-585-4848.

- - - - - - - - - -

Φωτιστικά δένδρων, φώτα διακοπών, φεστιβάλ, μουσική διακοπών και διασκέδαση, οδηγοί δώρων και συμβουλές ταξιδιού διακοπών - βρείτε όλα αυτά στον οδηγό Χριστουγέννων διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ . Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.