Εθελοντικές ευκαιρίες διακοπών στο Φοίνιξ

Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλη την περιοχή του Phoenix εξαρτώνται από τους εθελοντές για να τους βοηθήσουν να παρέχουν ζωτικές υπηρεσίες για τις κοινότητές τους. Εάν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, έχετε πολλές διαφορετικές ευκαιρίες να συμμετάσχετε εθελοντικά σε οργανισμούς υγείας, εκπαίδευσης και τέχνης, καθώς και ομάδες αναψυχής και, φυσικά, ομάδες που εξυπηρετούν λιγότερο τυχερά μέλη της κοινότητας.

Ο Φοίνιξ χρειάζεται εθελοντές κατά τη διάρκεια των διακοπών

Είτε ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό μόνος σας κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, η οικογένειά σας θέλει να κάνει κάτι που αξίζει τον κόπο ή μια ομάδα από τη δουλειά ή το σχολείο θέλει να συγκεντρωθεί και να κάνει κάτι ωραίο για τους άλλους και να επιστρέψει με το χρόνο σας είναι ανιδιοτελής ανταμείβοντας τρόπο να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Phoenix μπορούν πάντα να επωφεληθούν από το χρόνο και τη γενναιοδωρία σας κατά τη διάρκεια των διακοπών αλλά και όλο το χρόνο. Αν σκοπεύετε να φέρετε παιδιά ή έφηβους, ελέγξτε εκ των προτέρων με κάθε οργάνωση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι ανηλίκοι επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

Κάθε εορταστική περίοδος, ο Στρατός Σωτηρίας παρέχει χιλιάδες γεύματα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη από την κοιλάδα του Ήλιου. Με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών, τα παραδοσιακά δείπνα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων σερβίρονται σε όλους όσους παρακολουθούν και παραδίδονται κατ 'οίκον σε άτομα που έχουν πρόσβαση στο σπίτι. Οι εθελοντές χρειάζονται πάντοτε για να δημιουργήσουν, να υπηρετήσουν, να καθαρίσουν και να προσκυνήσουν τα δείπνα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων και να παραδώσουν γεύματα διακοπών σε οικογένειες, ηλικιωμένους και κλείστρια. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για βοήθεια στο Christmas Angel Toy Drive με τη διανομή δώρων σε οικογένειες, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι εθελοντικές στάσεις για αυτό το γεγονός γεμίζουν γρήγορα.

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών μπορούν να προσφερθούν εθελοντικά με τον Στρατό της Σωτηρίας εάν συνοδεύονται από ενήλικα. Υπάρχουν τρεις τοποθεσίες στην περιοχή Φοίνιξ που είναι ανοικτές σε εθελοντές.

Η Συμμαχία Τροφίμων Τροφίμων της Αγίας Μαρίας προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την πραγματικότητα της πείνας και της φτώχειας που κρύβεται με απλό βλέμμα. Οι εθελοντές είναι απαραίτητοι για τον Αγ.

Οι επιχειρήσεις της Τράπεζας Food Alliance της Mary και βοηθούν σε μια σειρά καθηκόντων, συμπεριλαμβανομένης της διαλογής, της πυγμαχίας και της τσάντας των ειδών διατροφής, παρέχοντας διοικητική στήριξη και στήριξη για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και ενεργώντας ως δικηγόροι και πρεσβευτές της κοινότητας για να επιφέρουν θετικές αλλαγές. Η τράπεζα τροφίμων είναι κλειστή την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά η μεγαλύτερη ανάγκη τους για εθελοντές είναι αμέσως μετά τις διακοπές και στις αρχές Ιανουαρίου, όταν όλα τα τρόφιμα που συλλέγονται από τον τοπικό οδηγό τροφίμων πρέπει να ταξινομηθούν και να συσκευάζονται. Τα άτομα, οι οικογένειες, οι μικρές ομάδες, οι μεγάλες εταιρικές ομάδες και οι φοιτητές που ολοκληρώνουν την κοινωνική υπηρεσία καλούνται να προσφέρουν εθελοντικά. Η κύρια αποθήκη βρίσκεται στην οδό 31st Avenue και Thomas Road στο Φοίνιξ.

Ιδρύθηκε το 1983, η United Food Bank ξεκίνησε τη λειτουργία της στο κοντινό Μέσα, Αριζόνα. Η αποστολή της οργάνωσης είναι να παρέχει πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα σε όσους δεν διαθέτουν σωστή διατροφή και χρησιμεύουν ως κοινοτική γέφυρα μεταξύ εκείνων που θέλουν να βοηθήσουν και εκείνων που έχουν ανάγκη. Η United Food Bank ορίζει τη δουλειά της ως «γείτονες που βοηθούν τους γείτονες». «Υπάρχουν πολλές εθελοντικές ευκαιρίες ανοιχτές τόσο σε ατομικές όσο και σε μεγαλύτερες ομάδες, ως ένα μοναδικό γεγονός ή σε τακτική βάση.

Κάθε χρόνο, η κοινωνία του Αγίου Βικεντίου του Παύλου μεταφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια λίβρες τροφής μέσω της τράπεζας τροφίμων, βοηθά χιλιάδες άστεγοι να κατεβαίνουν από το δρόμο και προετοιμάζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ζεστά γεύματα για τους πεινασμένους.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η κοινωνία χρησιμοποιεί πολλούς βραχυπρόθεσμους εθελοντές για να προετοιμάσει και να σερβίρει γεύματα και να εργαστεί για καθαρισμό μετά τη διανομή των γευμάτων. Υπάρχουν ευκαιρίες εθελοντισμού εδώ για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών.

Εάν έχετε μια συγγένεια για τη συσκευασία δώρων, το A Place to Call Home αναζητά εθελοντές κάθε εορταστική περίοδο για να βοηθήσει να τυλίξετε τα δώρα που δωρίζει η κοινότητα και να τα δώσετε στις οικογενειακές οικογένειες στην περιοχή.

Εναλλακτικοί τρόποι βοήθειας

Υπάρχουν πολλές περισσότερες εθελοντικές ευκαιρίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους που αναφέρονται στο HandsOn Greater Phoenix (παλαιότερα γνωστό ως Make a Difference). Μπορείτε να αναζητήσετε αιτήματα εθελοντών ανά περιοχή, ημερομηνία ή επιπτώσεις στην κοινότητα. Οι ευκαιρίες εθελοντισμού των νέων, εκτός από τις αιτήσεις για ενήλικες, περιλαμβάνονται επίσης.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε σε θέση να παρέχετε νομισματική βοήθεια, μπορείτε πάντα να υιοθετήσετε μια οικογένεια που έχει ανάγκη και να παράσχετε παιχνίδια και άλλα δώρα για παιδιά που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να λάβουν. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα φαγητό στην γειτονιά σας ή στο χώρο εργασίας σας ή στο σχολείο σας και να ζητήσετε δωρεές μη φθαρτών τροφίμων ή ειδικών ειδών διακοπών όπως γαλοπούλες. Αν σας ενδιαφέρει κάποιος από αυτούς τους μεμονωμένους τρόπους για να βοηθήσετε, επικοινωνήστε με τον οργανισμό της επιλογής σας και μπορούν να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση για την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων.