Πού να δοκιμάσετε (και να μάθετε για) το κρασί στο Μιλγουόκι

Ήδη από μια δεκαετία πριν, οι επιλογές για να δοκιμάσετε κρασί σε ένα wine bar ή στο κατάστημα με κρασιά στο Milwaukee - μια πόλη που γιόρταζε περισσότερο για τη σκηνή της μπίρας από ό, τι το vino - ήταν ελάχιστη. Σήμερα όμως, ένα μείγμα κρασιών, μπουτίκ κρασιού και εστιατορίων ανοίγουν τις πόρτες τους σε κρασιά. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο δείπνο πολλαπλών πιάτων που συνδυάζεται με κρασιά (υπό την προεδρία του οινοποιού) είτε για μια δοκιμαστική δοκιμή στο μπαρ, εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διαφορά μεταξύ Chardonnay και Charbono και Merlot και Montepulciano.

Μπορεί να έχετε ακόμη και μερικές συμβουλές για την αντιστοίχιση τροφίμων για να βοηθήσετε το επόμενο μέρος σας να απολαύσει το πλήθος.

Waterford Wine Co.

Αυτή η μπουτίκ κρασιού Brady Street φιλοξενεί σεμινάρια κάθε μήνα. Για παράδειγμα, το "The Power Packed Wines of France" ήταν ένα πρόσφατο θέμα. Σας γίνονται και φεστιβάλ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλων και το φεστιβάλ Champagne Bubbly, όπου το κατάστημα μετατρέπεται σε γευστικότατο δείπνο και οινοποιεία. Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο του, το οποίο περιέχει λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένων των κρασιών που χύνεται) σχετικά με τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις γευσιγνωσίας. Ο ιδιοκτήτης Ben Christiansen πήρε την είσοδό του στο κρασί ενώ έτρωγε σε εστιατόρια με καλό φαγητό όπως το Charlie Trotter στο Σικάγο και το Dream Dance στο Milwaukee, καθώς και τη διαχείριση της λίστας κρασιών στο Café Vecchio Mondo του Milwaukee.

Κρατικό Κρασί και Μπαρ

Με δύο τοποθεσίες - η δημόσια αγορά Milwaukee στην ιστορική τρίτη αίθουσα και η λεωφόρος Oakland στο κέντρο του κρασιού Shorewood-Thief, διπλασιάζεται ως χώρος για να αγοράσει κρασί από το μπουκάλι καθώς και για να πιείτε κρασί από το γυαλί, δίπλα σε νιφάδες όπως το παραδοσιακό τυρί και τα πιάτα αλλαντικών.

Οι πτήσεις του κρασιού είναι ένας πραγματικά καλός τρόπος να βιώσετε διαφορετικές εκφράσεις του ίδιου σταφυλιού. Τέσσερις δοκιμαστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε μήνα, συχνά με επισκέπτη οινοπαραγωγό, καθώς και την ετήσια Grand Grand Degustation, που πραγματοποιείται στην δημόσια αγορά του Milwaukee και περιορίζεται σε 125 άτομα μόνο για να εξασφαλιστεί ότι δεν είναι πολύ γεμάτο.

Οι πρόσφατες γευστικές δοκιμές περιλαμβάνουν το "Masterful Malbec" και το "Rosé-Palooza." Οι συνιδιοκτήτες Phil Bilodeau και Aimee Murphy έζησαν και εργάστηκαν στην Καλιφόρνια πριν από τη μετεγκατάσταση στο Milwaukee για να ανοίξουν το Thief Wine το 2008.

Bin One Eleven

Βρίσκεται στο Hartland, αυτό το κατάστημα κρασιού προσφέρει μια λέσχη κρασιού. Και το καλύτερο μέρος της ύπαρξης σε εκείνο το κλαμπ κρασιού είναι όταν πετάξετε για να σηκώσετε τα μπουκάλια σας το βράδυ της Παρασκευής από τις 6 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. Έτσι συμβαίνει ένα "pick up party", που σημαίνει ότι τα κρασιά που περιλαμβάνονται στη συλλογή είναι ανοιχτά και μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Ποιος καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε τι να ανοίξετε πρώτα στο σπίτι σας - και να συνδυάσετε με ποια γεύματα;

Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά του Ray

Αν και ο Ray έχει λειτουργήσει ως κατάστημα ποτών από το 1961, μόνο πρόσφατα το μεταμόρφωσε σε έναν σημαντικό προορισμό για τους λάτρεις του κρασιού. Troll τα διάδρομοι και είναι εύκολο να δούμε ότι οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό γνωρίζουν το κρασί τους. Το Growler Gallery & Wine Bar φιλοξενεί γευσιγνωσία κρασιού και εκδηλώσεις. (Συμβουλή: εγγραφείτε γρήγορα καθώς συχνά ξεπουλώνουν.) Τα θέματα που απευθύνονται σε αυτήν την άνοιξη περιλαμβάνουν το "Πιεμόντε: Ο βασιλιάς της ποιότητας της Ιταλίας", "Μια περιήγηση στην Ισπανία" και "Η επιστροφή των παγωτών του Ατόμου".

Οίνος κελάρι του Ουισκόνσιν

Κρασιά κρασιού του Ουισκόνσιν στο Elm Grove φιλοξενεί γευσιγνωσίες Spotlight στις βραδιές της Παρασκευής που σας παρουσιάζουν στο χαρτοφυλάκιο του οινοποιείου.

Την άνοιξη αυτή η καλλιέργεια περιλαμβάνει την οικογένεια Wagner (πίσω από τις ετικέτες της Καλιφόρνιας, όπως η Conundrum, Mer Soleil και Caymus), οι αμπελώνες Duckhorn (Napa Valley, Καλιφόρνια) και ο Warre (παραγωγός της Πορτογαλίας από την Πορτογαλία). Στις 21 Μαΐου είναι το "Pinot Party! Μεγάλη γευσιγνωσία κρασιού. "

Εστιατόριο Bartolotta Group

Αυτό το οικογενειακό εστιατόριο φιλοξενεί δείπνα κρασιού σε μερικά από τα εστιατόρια του, όπως το Bacchus στο Lower East Side του Milwaukee, το Harbour House δίπλα στο Μουσείο Τέχνης Milwaukee και το Lake Park Bistro στην East Side. Τα τρόφιμα δεν θα απογοητευτούν καθώς τα μαθήματα κατασκευάζονται προσεκτικά, σκουπίζοντας από εποχιακά συστατικά κορυφαίας ποιότητας. Συχνά, ο ιδιοκτήτης ή ο οινοποιός του οινοποιείου προεδρεύει της εκδήλωσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να μάθετε περισσότερα για τα κρασιά που πίνετε. Αυτή την άνοιξη τα δείπνα κρασιού περιλαμβάνουν το Priest Ranch της κοιλάδας Napa στο Bacchus, ένα ιταλικό δείπνο οινοποιών στο Bacchus (με τέσσερα διαφορετικά οινοποιεία από την Ιταλία) και το Champagne Jacquart στο Lake Park Bistro.

Τα μενού δημοσιεύονται πάντα στο διαδίκτυο - ξεκινήστε τη σάλιο. Πρώην παίκτης της Green Bay Packers, ο Charles Woodson, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός οινοποιείου στη Νάπα (TwentyFour από τον Charles Woodson), είναι επίσης ένας συχνός οικοδεσπότης.

Οι μανιακοί του κρασιού

Το 2013, μια θέση Milwaukee για αυτό το μπαρ με βάση το Oconomowoc, εστιασμένη σε φαγητό, εμφανίστηκε στο Walker's Point, ακριβώς πάνω στον ποταμό. Ενώ φιλοξενούνται δείπνα κρασιού μερικές φορές (ελέγξτε την ιστοσελίδα του για να παραμείνετε στο βρόχο), το πρόγραμμα Street Sommelier είναι μόνο για κρασί geeks. Η σειρά πέντε κατηγοριών δίνει οδηγίες για το σωστό ζεύγος του κρασιού με τα τρόφιμα και περιλαμβάνει δύο μαθήματα τροφής, καθένα από τα οποία συνδυάζεται με τρία κρασιά.

Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια στο Μιλγουόκι και στα προάστιά της που φιλοξενούν σπεσιαλιτέ το βράδυ σποραδικά όλο το χρόνο. Αυτές περιλαμβάνουν το Easy Tyger (East Side of Milwaukee), το Parkside 23 (Brookfield), το Artisan 179 (Pewaukee), το Mason Street Grill (στο κέντρο του Milwaukee), το Milwaukee ChopHouse (στο κέντρο του Μιλγουόκι), το The Grille στο κέντρο του Μιλγουόκι και το Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι .