Τι να κάνετε στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας του Μιλγουόκι

Τα περισσότερα σχολεία επιστρέφουν στη σύνοδο της εβδομάδας της Ημέρας Εργασίας και έτσι η τριήμερη έκταση για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας είναι η τελευταία επίσκεψη του καλοκαιριού. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά υπαίθρια γεγονότα και φεστιβάλ που γιορτάζουν το Σαββατοκύριακο - καθώς και η σκληρή δουλειά της χώρας μας. Είτε απολαμβάνετε ζωντανή μουσική, φεστιβάλ τροφίμων, βόλτες τέχνης ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, υπάρχει μια εύκολη απόδραση για σας που δεν απαιτεί μεγάλο ταξίδι ή πολλά χρήματα (πολλά από αυτά τα γεγονότα είναι δωρεάν).

Τι: Μεγάλο Gig BBQ

Πότε: Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Πού: Φεστιβάλ Πάρκο Henry Maier, 200 Ν. Λιμάνι Drive, Μιλγουόκι

Κόστος: $ 15- $ 50

Εάν είστε ένας ανεμιστήρας, τότε πρέπει να είστε στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, επειδή όλα τα καλύτερα εστιατόρια BBQ του Milwaukee σερβίρουν φαγητό σε ένα μέρος. Συνδυάζονται με τα κρέατα είναι ζωντανές μουσικές παραστάσεις από συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως ο Chris Janson, ο Tucker Beathard, ο Danny Miller Band και ο Ronnie Baker Brooks.

Χορηγούμενος από τους Meijer και Miller Lite, η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ένα διαγωνισμό κατανάλωσης μπέϊκον, με τον νικητή να λαμβάνει δωροκάρτα αξίας $ 100.

Τι: Laborfest

Πότε: Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πού: Κέντρο Milwaukee

Κόστος: Δωρεάν

Η μέρα ξεκινά στις 11 π.μ. ξεκινάει με μια παρέλαση που ξεκινάει στην πλατεία Carl Zeidler Wisconsin Union Memorial (301 μ.Χ. Μίτσιγκαν) και τελειώνει στους χώρους του Summerfest (Φεστιβάλ Henry Maier, 200 N. Harbour Drive). Στη γιορτή που διοργανώνεται στο Summerfest, μέχρι τις 5 μ.μ., είναι μια επίδειξη κλασικού αυτοκινήτου, ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό για αγορά και οικογενειακές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Τι: Τρίτο Φεστιβάλ Τέχνης Ward

Πότε: Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου-Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, 2018

Πού: ιστορική τρίτη συνοικία, Broadway Street μεταξύ St. Paul και Menomonee Streets

Κόστος: Δωρεάν

Πραγματοποιήθηκε από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., 136 καλλιτέχνες από όλο το Wisconsin και άλλα κράτη παρουσιάζουν τα έργα τους, τα οποία είναι προς πώληση.

Η ζωντανή μουσική, τα παιχνίδια για παιδιά, τα τρόφιμα και τα ποτά (διαθέσιμα για αγορά από κοντινά εστιατόρια) ολοκληρώνουν τη διασκέδαση.

Τι: Wisconsin Highland Games

Πότε: Παρασκευή, 31 Αυγούστου - Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Πού: Waukesha County Expo Center, 1000 Northview Road, Waukesha

Κόστος: δωρεάν την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, διαφορετικά, 7 δολάρια εκ των προτέρων (έως την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ. CDT) και 10 δολάρια στην πύλη (παιδιά 12 και δωρεάν). $ 5 στάθμευσης

Οι "Αγώνες" εδώ περιλαμβάνουν χορό των ορεινών περιοχών, τσεκούρι και μαχαίρι, λοβό τόξο, σωληνώσεις και τύμπανα, και μονόκλειστη περίφραξη. Κελτικά σκυλιά είναι διαθέσιμα για χάιδεμα, επίσης, όπως ιρλανδικά Wolfhounds, σκωτσέζικα Deerhounds, Δυτική Highland Terriers και Golden Retrievers. Σημειώστε ότι το φεστιβάλ είναι ανοιχτό αργά-μέχρι τις 22 μ.μ. το Σάββατο και τις 21 το βράδυ την Κυριακή, αλλά οι πωλητές τροφίμων και πολλά από τα εκθέματα αρχίζουν να κλείνουν γύρω στις 5 μ.μ. Ζωντανή μουσική και ποτά εκτείνονται αργότερα το βράδυ.

Τι: Ράλι του Μιλγουόκι

Πότε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου - Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πού: επτά τοποθεσίες (Harley-Davidson Hal, 1925 S. Moorland Road, Νέο Βερολίνο, House of Harley-Davidson, 6221 W. Layton Ave, Milwaukee, Milwaukee Harley-Davidson, 11310 W. Silver Spring Road, Milwaukee, Suburban Motors Harley -Davidson, 139 Ν. Main St., Thiensville, Wisconsin Harley-Davidson, 1280 Blue Ribbon Drive, Oconomowoc, Μουσείο Harley-Davidson, 400 W.

Canal St., Milwaukee; και το εργοστάσιο Road Pilgrim Road του Harley-Davidson, W156N9000 Pilgrim Rd, Menomonee Falls)

Κόστος: Δωρεάν

Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε σε μοτοσικλέτες, υπάρχει μεγάλη διασκέδαση σε αυτό το υπαίθριο φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών για αγορά, ζωντανή μουσική και βόλτες στο Harleys. Επιλέξτε την τοποθεσία σας ή εναλλαγή μεταξύ μερικών.

Τι: Ημέρες του Αγίου Φραγκίσκου

Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας 2018

Πού: "Milt" Vretenar Memorial Park, 4230 S. Kirkwood Ave., St. Francis

Κόστος: Δωρεάν

Υπάρχει μια ολόκληρη εκδήλωση γεγονότων εδώ, από την προβολή της ταινίας "Star Wars" το 1977 την Πέμπτη το βράδυ στις 8 μ.μ. σε μια πολική μάζα την Κυριακή στις 11 π.μ. Υπάρχει ζωντανή μουσική το βράδυ και η μεγαλύτερη παρέλαση της πόλης ξεκινά στις 11 π.μ. το Σάββατο, που ταξιδεύουν δυτικά στη λεωφόρο Howard, νότια στη λεωφόρο Kinnickinnic και στην ανατολική λεωφόρο Lunham. Οι οπαδοί του Milwaukee Brewers δεν θα θέλουν να χάσουν μια φωτογραφία από τις 2 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. την Κυριακή με τα αγωνιστικά λουκάνικα.

Δύο επιλογές για φαγητό είναι τα τηγανητά πατάτες της Παρασκευής στις 6 μ.μ. την Παρασκευή και ένα δείπνο κοτόπουλου το μεσημέρι την Κυριακή, και οι δύο φιλοξενούνται από το Ζυθοποιείο του Αγίου Φραγκίσκου.

Τι: LionsFest

Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας 2018

Πού: 9327 Ave S. Shepard, Oak Creek

Κόστος: Δωρεάν

Φιλοξενείται από το Oak Creek Lions Club, η ζωντανή μουσική φιλοξενείται σε δύο στάδια, με συγκροτήματα όπως Whisky Belles (Παρασκευή στις 8 μ.μ.). Φροντίστε να φτάσετε πεινασμένοι, καθώς οι επιλογές τροφίμων κυμαίνονται από τα καλαμπόκι στα πόδια της γαλοπούλας, μαζί με τις προσφορές κοτόπουλου, το τυρί και τα μπιφτέκια. Επίσης, σερβίρονται μη αλκοολούχα και αλκοολούχα ποτά. Υπάρχει επίσης ένα ψωμί της Παρασκευής-νύχτας από τις 4 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. που χρηματοδοτείται από την American Legion Post 434. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις καρναβαλικές βόλτες μετά από τις καθημερινές 1 μ.μ. (25 αγωνιστικά παπούτσια αποδίδουν απεριόριστες βόλτες). Οι βετεράνοι λαμβάνουν δωρεάν γεύμα - με στρατιωτική ταυτότητα - χάρη στο Club Lions.

Τι;

Πότε: Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Πού: Πάρκο πυροσβεστών, W65 Ν796 Ουάσιγκτον Ave., Cedarburg

Κόστος: Δωρεάν

Αυτή η αγορά ψύλλων κοντά στην ιστορική συνοικία του Cedarburg πραγματοποιείται πολλές φορές κάθε χρόνο και το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το έτος είναι η 50η επέτειος. Περίπου 600 πωλητές πωλούν ένα μείγμα αντίκες, χειροτεχνίας, εποχιακά είδη, τέχνη και πολλά άλλα. Τρόφιμα και ποτά προς πώληση σας κρατούν τρέφονται και ενυδατώνονται (αυτό είναι ένα φεστιβάλ όπου θα θέλετε να πορώσετε πάνω από όλα τα αντικείμενα!). Οι ώρες της αγοράς είναι από τις 6 π.μ. έως τις 2 μ.μ.