Πώς να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας σε ένα Parisienne σε 5 εύκολα βήματα

Ένας οδηγός (Wayward)

Έξι χρόνια στη Γαλλία και έχω αυτή τη θέση κάτω. Ψήνοντας το τέλεια γογγυλό fondant au chocolat ; Ελεγχος. Καταπολέμηση του θανάτου για να μπείτε στην τράπεζα τρία λεπτά μετά το κλείσιμο του; Εγινε. Έχω τελειώσει ακόμη μια διατριβή του Δασκάλου στα γαλλικά (ο Θεός ξέρει πώς). Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει κάτι τόσο λεπτό, τόσο εξωφρενικό, που δεν μου φτάνει να με ξυπνάει τη νύχτα: την ωραία τέχνη του να κυριαρχήσει κανείς το σοβαρότατο δροσερό ενός παριζιάνικου κοριτσιού.

Ναι, γνωρίζω ότι αυτό δεν έχει σχετική σημασία στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων. Ναι, καταλαβαίνω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε την τρομακτική επιτυχία της δυναστείας Le Pen ή την συνεχή διαφάνεια του ευρώ έναντι του δολαρίου ή γιατί οι άνθρωποι είναι ακόμα πολύτιμοι για να καθαρίσουν τα σκυλιά τους στη χώρα. Αλλά δεν μπορώ. Η προσπάθειά μου να είμαι cool à la française συνεχίζει.

Διαβάστε Σχετικά : Κορυφαία Στερεότυπα Σχετικά με το Παρίσι και τους Παρισιάνους

1. La "Coiffe": Κυριαρχήστε το "Just-out-of-Bed Look"

Ο μετασχηματισμός αρχίζει με το coiffe . Για όσους από εσάς δεν έχετε ζήσει στα προϊόντα γαλακτοκομικών προϊόντων ανά κάτοικο, μπορώ να σας πω ότι υπάρχει μια ωραία τέχνη να κοιτάζετε ξεχασμένη. Είναι το φαινόμενο "όλα αλλά εκτός". AKA, ξυπνήστε, τοποθετήστε προσεκτικά το μπλου-και-άσπρο ριγέ πουκάμισο με μακριά μανίκια, τα κοκαλιάρικα τζιν και το Converse, ένα splotch από κόκκινο κραγιόν και οτιδήποτε κάνετε, ΜΗΝ κάνετε τα μαλλιά σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα δούμε εντελώς σωστά, εκτός από εκείνο το ανόητο κυματισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Ίσως αυτό να φαίνεται αντίθετο - αλλά σας διαβεβαιώνω, δεν είναι. Αυτό που κάνει είναι να φανεί σαν να «ξυπνήσατε με αυτόν τον τρόπο». Θέλω να πω, το Parisiennes κάνει ακριβώς, σωστά; Έτσι φαίνεται.

2. Το κραγιόν και τα δόντια

Και δεν σταματά εκεί. Ενώ οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για τα άβολα υπερβολικά λευκά οδοντοστοιχίες τους, οι περισσότερες παριζιάνικες γυναίκες δεν μπορούν να περάσουν τη μέρα χωρίς μια υγιή δόση νικοτίνης και καφέ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα μαργαριτάρια είναι περισσότερο σαν απαλά γκρι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κόκκινο κραγιόν έρχεται σε πρακτικό: για να αντισταθμίσει όλες αυτές τις κατάχρηση. Η ορθοδοντική δεν είναι μεγάλη σε αυτή τη χώρα, πολλά από αυτά τα απαλά γκρι είναι επίσης αρκετά scraggly. Αλλά με τους πιο γοητευτικούς τρόπους. Σκεφτείτε το περίφημο γοητευτικό χάσμα της Vanessa Paradis (που απεικονίζεται παραπάνω), και όχι το απρόσωπο χαμόγελο του παπουτσιού στη γωνία. Γι 'αυτό, βάλτε τον συγκρατητή σας πίσω στη θήκη του και αφήστε το κροτίδες να κρεμαστούν ελεύθερα.

Τώρα που έχετε τα δόντια σας στην τάξη, είστε υπό αυστηρή εντολή να μην τους δείξετε. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το χαμόγελο είναι για τους ανόητους, τελικά.

Αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Εάν, τριάντα λεπτά σε μια συνομιλία με τον φίλο σας στο μπαρ , σας συμβεί να γελάσετε και να σταματήσετε να διαμαρτύρονται για τη βροχή, τον ήλιο, το κρύο, τη ζέστη, τον φίλο σας, το γεγονός ότι η Bouygues Telecom είναι κλειστή ΑΓΑΠΗ για δεν υπάρχει λόγος, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να ρίξετε το κεφάλι σας πίσω σε ένα πιο απολαυστικό σπασμό και αφήστε το μεγαλύτερο γέλι της ζωής σας. Θα έρθει τόσο απροσδόκητα ότι θα έχει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα με τη λήψη ενός ποτηριού με κρύο νερό στο πρόσωπο. Ολόκληρο το μπαρ θα μαγευτεί και το μυστήριο θα είναι στο μυαλό κάθε λυπημένης, ξένου κοριτσιού που είναι αρκετά ατυχής για να είναι στην παρουσία σας.

3. Τρώτε απολύτως τίποτα - αλλά με μετριοπάθεια

Τώρα γνωρίζω ότι περιμένατε αυτό το μέρος της διατρύπησής μου, οπότε δεν θα απογοητεύσω. Θέλετε να μάθετε πώς οι Παριζιάνικοι είναι συχνά τόσο φρικιασμένοι και καλά ντυμένοι. Εντάξει, ας ξεκινήσουμε με τον κοκαλιάρικο παράγοντα. Πρώτα απ 'όλα, οι παριζιάνικες γυναίκες, πολύ για την εξημέρωσή σας, τρώνε. Τρώνε πολύ. Σύνδεσμοι λουκάνικων. Το παλιό τυρί. Μπαγκέτα μετά από μπαγκέτα μετά από μπαγκέτα. Μετά την μπαγκέτα. Ρίξτε σε μερικά κρουασάν και παγωτά τα σαββατοκύριακα και αρκεί να κάνετε αυτό το αμερικανικό κορίτσι να ρίχνει τα χέρια του σε εκνευρισμό, φωνάζοντας: "Υποθέτω ότι θα πάω μόνο για ένα τρέξιμο!" Αλλά δεν θα δείτε πολλά Parisiennes που τρέχουν εδώ . Ενώ γίνεται όλο και πιο συνηθισμένος, ο καλύτερος τρόπος για να κάψετε όλο αυτό το λίπος είναι να περπατάτε κάθε μέρα της πόλης κάθε μέρα, παίρνοντας τις ατελείωτες σκάλες στο μετρό του Παρισιού , έχοντας κάποιο σεξ εδώ και εκεί, χωρίς σνακ και ΜΟΝΤΕΡΑ.

Νομίζω ότι μερικοί Αμερικανοί απλώς υποθέτουν ότι οι Γάλλοι περπατούν όλη την ημέρα με ένα κρεμώδες κρουασάν στο χέρι και μύγες τυρί ρολά στο γραφείο τους. Δεν συμβαίνει.

Διαβάστε σχετικά: Πώς να παραγγείλετε ψωμί και γλυκά στο Παρίσι σαν επαγγελματίας

Υπάρχει ένας χρόνος και ένα μέρος για φαγητό εδώ και αν θέλετε να μάθετε το παριζιάνικο δροσερό, πρέπει να θυμάστε ότι οι χρόνοι γεύματος δημιουργήθηκαν για κάποιο λόγο. Τώρα βάλτε κάτω εκείνο τον πόνο au chocolat και ας μιλήσουμε για ένα άλλο θέμα ύψιστης σημασίας: τα ρούχα.

4. Άλλα αγελάδα στην υποβολή με το στυλ που φαίνεται απαίσια

Οι αγορές στο Παρίσι μοιάζουν με το άλμα σε μια ομάδα καρχαριών. Εάν τολμήσατε να προσπαθήσετε να αγοράσετε ρούχα σε ένα από τα καταστήματα της πόλης, συνιστώ πρώτα να μην το κάνετε σε απογευμα το Σάββατο. Ανατρέξτε στην προαναφερθείσα μεταφορά των καρχαριών. Αν θέλετε να βγείτε με το τελευταίο σακάκι Gucci (ή H & M-- που αγωνιζόμαστε;), θα χρειαστείτε στρατηγική. Κατ 'αρχάς, μείνετε όσο πιο μακριά από τις αλυσίδες, εκτός αν είστε φτωχοί σαν εμένα, οπότε θα πρέπει να έχετε εξαιρετικά καλή γεύση και άψογες ικανότητες λήψης αποφάσεων. Εάν είστε από την πλουσιότερη φυλή, προτείνω τις μικροσκοπικές μπουτίκ κοντά στο Sacre Coeur, όπου ένα χρυσό βραχιόλι απλού σκέλους με ένα εικονίδιο με μαύρο μουστάκι (που είναι μόδα, μωρό) θα σας κοστίσει πάνω από 75 ευρώ. Δεν έχει σημασία. Αγόρασέ το. Αγοράστε αυτό και το υπερτιμημένο, υπερμεγέθη, μανικιένιο πουλόβερ με μοτίβο που μοιάζει καλό μόνο για τις γυναίκες με τους γοφούς και τα βυζιά ενός 12χρονου κοριτσιού. Αυτό θα φανεί υπέροχο για το νέο ζευγάρι μαύρα τζιν που μόλις αγοράσατε. Εννοώ, αγόρασες αυτά, σωστά ;

Περισσότερες πηγές για το Parisienne Style Wannabes:

5. Υποθέστε το "Tude

Τώρα που έχετε μάθει τα βρώμικα μαλλιά, το αχνιστό χαμόγελο και τα υπέροχα ρούχα, είστε σχεδόν έτοιμοι να αναλάβετε την πλήρη παρηγοριά σας στο Parisienne. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια προσαρμογή στάσης. Θυμηθείτε όλα αυτά τα πράγματα που μάθατε στο σχολείο για να μην λέτε τίποτα, αν δεν είχατε κάτι ωραίο να πείτε; Ναι, ξεχάστε αυτό . Το να είσαι παριζιάνικος δεν είναι για να είσαι ωραία. Πρόκειται για πραγματικό. Πραγματικό, με όποιον τρόπο σημαίνει αυτό για σένα. Εάν ξυπνήσατε στην λανθασμένη πλευρά του κρεβατιού, ας το ξέρουν όλοι στην ακτίνα των δέκα μιλίων. Έχεις την δουλειά σου; Τραγουδήστε από τα δοκάρια. Μίσος, και εννοώ το ΜΑΡΟΣ το νέο φίλο του φίλου σου; Φώναξέ το. Απλά πήρατε μια ημερομηνία με εκείνη τη σέξι συνάδελφο ότι έχετε ερωτευτεί για πάντα; Μιλήστε γι 'αυτόν, σαν να είναι ο μεγαλύτερος douchebag που έχετε γνωρίσει ποτέ. ΟΠΑ, τι?

Ναι, σωστά. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ παριζιάνι (για εκείνους που είναι ευθεία, δηλαδή) είναι οι αλληλεπιδράσεις του με τους άνδρες. Ποτέ μη απλό, πάντα διφορούμενο, πάντα μυστηριώδες. Αυτό είναι που ακολουθείτε. Σκεφτείτε τη βασίλισσα πάγου από το γυμνάσιο που ποτέ δεν φαινόταν στο δρόμο σας. Ή η αυτοπεποίθηση της Angelina Jolie. Το σύνθημά σας είναι: Ανεπιθύμητο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ρίξετε μια ουγκιά αμερικανικής γοητείας μια φορά σε λίγο. Ενώ οι Γάλλοι ισχυρίζονται ότι το μισούν, ανταποκρίνονται καλά στη σαφήνεια και τον ενθουσιασμό. Ωστόσο, κρατήστε τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας στο ελάχιστο δυνατό. Αυτό που πραγματικά παίρνει η κατσίκα τους είναι το flip-flopping, η αντίφαση και το all-out σύγχυση. Γιατί να είστε σαφής όταν μπορείτε να είστε ασαφής; Δεν πρόκειται για παίζοντας παιχνίδια, αλλά για να παίζετε το ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Σας ρωτάει; Περιμένετε τουλάχιστον τρεις ημέρες για να απαντήσετε. Είπε ότι απόλαυσε την ημερομηνία σας μαζί; Απλά απαντήστε, "Ναι, ήταν διασκέδαση. "Η παράλογη ασάφεια της κατάστασης θα τον κάνει να ονειρεύεται για σένα μέχρι τα βασανιστήρια να γίνουν τόσο έντονα που δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ερωτευτεί μαζί σου.

Δεν πρόκειται να ψέμα. Αυτή η στρατηγική θα είναι εξαιρετικά επώδυνη. Εξάλλου, η παραβίαση των φυσικών παρορμήσεων έχει την τάση να προκαλεί οργή, δάγκωμα των νυχιών και συχνές δημόσιες εκρήξεις. Αλλά αν θέλετε να τραβήξετε αυτό το παριζιάνικο δροσερό και να πάρετε τους παριζιάνους φίλους να σκοντάψουν πάνω σας, θα πρέπει απλώς να γυρίσετε το χαμόγελο ανάποδα και να το απορροφήσετε. Τώρα δεν είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα που έχετε μάθει ως μαζορέτα γυμνασίου.

Η κατώτατη γραμμή: Εύρεση ευτυχούς μέσου

Νομίζω ότι αυτό είναι πιθανόν αρκετό για τώρα. Ο εγκέφαλός σας είναι ίσως τόσο υπερκορεσμένος που δεν μπορείτε να φανταστείτε να μην τραβήξετε τίποτα από αυτό. Αλλά σας διαβεβαιώνω, είναι δυνατό και θα λειτουργήσει. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να έχετε οτιδήποτε και όποιον θέλετε σε αυτή την πόλη.

Το μόνο πράγμα είναι, ένα μέρος μου αναρωτιέται αν η γοητεία της αμερικανικής γυναίκας στο Παρίσι δεν είναι αρκετή για να αντισταθμίσει όλο αυτό το Παριζιάνικο δροσερό. Δεν θα μπορούσε το λαμπερό χαμόγελο αυτού του κοριτσιού της Μινεσότα να ενθουσιάσει τις γαλλικές δυνάμεις αρκετά ώστε να τους κάνει να ξεχάσουν όλα για να ενεργούν μυστηριωδώς όλη την ώρα; Πρέπει πραγματικά να αρχίσω να καπνίζω σε ηλικία 35 ετών, για να κοιτάξω με αγάπη; Υπάρχει κάτι γενναία γελοίο σε όλα αυτά. Πρέπει να υπάρχει ένα ευτυχισμένο μέσο. Τι θα συμβεί αν ορκίζομαι να σταματήσω να χαμογελάω σαν ηλίθιος κάθε φορά που κάποιος με αφήνει να περάσω στο μετρό και σταμάτησα να τρώω σάντουιτς με φυστικοβούτυρο για δείπνο? αν μου επέτρεπε να κουνήσω με ενθουσιασμό δύο φορές την εβδομάδα και να κρατώ ένα πολύχρωμο κάτω γιλέκο στο ντουλάπι μου; Θα ήταν αρκετό;

Λοιπόν, ενώ σκέφτομαι ότι, θα πρέπει να γεμίσετε κοντινή κούπα σας με το ισχυρότερο Arabica χρήματα μπορούν να αγοράσουν και επιλέγοντας τη σκιά του κόκκινου κραγιόν καλύτερα για τον τόνο του δέρματός σας. Επειδή ας το παραδεχτούμε, το μέλι, η μετατροπή σε μια διακλάδωση, το μυστηριώδες Parisienne δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Θα υπάρξει πόνος και όχι το γρήγορο, εξαγριωμένο είδος Bandaid. Αλλά με λίγη υπομονή και μεγάλη επιμονή, θα είστε σε θέση να το απομακρύνετε.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Colette Davidson είναι ένας εγγενής συγγραφέας Μινεσότα που ζει στο Παρίσι από το 2009, και ένας τακτικός συνεισφέρων στο About.com ταξίδι του Παρισιού. Γράφει και εκδίδει έντυπα, ψηφιακά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά περιεχόμενα καθώς και μετάφραση για τα Christian Science Monitor, την Ψυχιατρική Lancet, το Saooti Wikiradio, τη Radio France Internationale, τη France Television και το BBC, μεταξύ άλλων.

Στο προσωπικό της blog, Kolet Ink, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ξεκαρδιστικά μυαλά και τις παρατηρήσεις που προέρχονται από τα ταξίδια της και τις εμπειρίες της στη Γαλλία και το Παρίσι.