Μέσα στην Ατλάντα: το Chip Grabow του ραδιοπίνακα

Ο ιδρυτής του Radio Roaster, ο Chip Grabow, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Chip Grabow, τον ιδρυτή της εταιρίας καφέ της Decatur, της Radio Roasters. Μπορεί να έχετε ακούσει τον Grabow στο NPR πίσω την ημέρα ή να εξοικειωθείτε με την άλλη δουλειά του στο CNN και σε άλλα δίκτυα. Μετά από πηδώντας από την Ουάσιγκτον DC στο Λος Άντζελες στο Πόρτλαντ, ο Όρεγκον Grabow και η σύζυγός του έβαλαν ρίζες στην Ατλάντα.

Αφού παρατήρησε ένα κενό στη σκηνή καφέ σκάφους, αποφάσισε να σηκωθεί στο πιάτο και να φτιάξει και να φτιάξει τα φασόλια του. Το νέο του πάθος είναι το ψήσιμο ενός καφέ μονογονίας και η διανομή του σε εθνικό επίπεδο. Όταν δεν φέρνει στο σπίτι τα φρυγμένα φασόλια, είναι έξω για να εξερευνήσει την Ατλάντα με τη σύζυγό του. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Grabow.

Ζω στην ... " Decatur. Μετακινήσαμε από το Πόρτλαντ, το Όρεγκον, πριν από αρκετά χρόνια, και η Decatur αισθάνθηκε σαν την πλησιέστερη προσέγγιση με την PDX που μπορούσαμε να βρούμε στην ATL. Είναι μια πολύ περιζήτητη περιοχή, κοντά στη μαζική διακίνηση, και τα εκπληκτικά εστιατόρια του Decatur. Υπάρχουν τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ζυθοποιεία: Kimball House, The Pinewood, τρεις ταβέρνες (...) κλπ. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να γνωρίζουν ... " υπάρχει καλό καφέ εδώ - απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε!"

Μπορείτε να με βρείτε ... "Από μόνος μου, συχνά παρακολουθώ τα ράφια του Ale Yeah ή του Hop City. Όμως, ως οικογένεια, συχνά δραπετεύουμε στο Υψηλό Μουσείο για να δούμε μια συγκεκριμένη παράσταση ή ακόμα και μια συγκεκριμένη γκαλερί.

Βρίσκω πάντα μια θεραπευτική επίσκεψη στο μουσείο. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι Επικεφαλής για ... " Eat Me Μίλα Μου? Dive Dive; Staplehouse; Superica; Ο στρατηγός Muir. Δεν γευματίζουμε πολλά, αλλά αυτοί είναι οι τόποι επαναληπτικής επίσκεψής μας. Οι δύο πρώτες είναι ιδιαίτερα αγαπημένες επειδή προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα στην περιοχή, αλλά είναι επίσης προσιτά και προσιτά.

Η ψημένη κοιλιά χοιρινού κρέατος στην Dive Dive είναι πρακτικά ένα επιδόρπιο με την κανέλα και το σόργο jus. Και, όταν το έχουν, πάρτε το VLT στο Victory Sandwich Bar. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... " Το SOS Tiki Bar και η Νίκη στο Decatur είναι οι ιδανικές μου τρύπες για το πότισμα - υπέροχο soundtrack, πρωτότυπο μενού ποτών, απόλυτα μηδενική προδιάθεση. Το SOS είναι η πλαϊνή μπάρα της Victory και πρέπει να προστεθεί στο πανθεόν των Great American Tiki bars. Ο Caleb και ο Ian (ιδρυτές της Victory) και ο μπάρμαν Bobby Dudley έχουν πραγματικά το παιχνίδι τους κάτω ".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "Έχουμε πάει σε πολλά γεγονότα στο Serenbe τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξοδεύαμε τη νύχτα - έτσι το Inn at Serenbe βρίσκεται στην κορυφή της ξενοδοχεία για να ελέγξετε στη λίστα! "

Το καλύτερο μυστικό της Ατλάντα είναι ... " η σκηνή του καφέ. Υπάρχουν όλο και περισσότερα μέρη που αναδύονται όπου μπορείτε να πάρετε καλό ή ακόμα και υπέροχο καφέ. Αλλά οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συγχωρεθούν επειδή δεν το γνώριζαν. τα μέρη όπου ο καφές είναι το επίκεντρο και όχι μια δεύτερη σκέψη εξακολουθούν να είναι μια τάση που αναδύεται εδώ. (Ή μήπως οι Ατλαντικοί είναι πάρα πολύ ζεστοί για να πιουν καφέ; Ελπίζουμε όχι!) Επίσης: Παντοπωλείο στο σπίτι - ένα μικροσκοπικό, οικείο χώρο μουσικής κρυμμένο σε μια κατοικημένη γειτονιά. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... " Δεν είναι τουρίστες, αλλά θα ήθελα να προτείνω στους τουρίστες να επισκέπτονται τοπικά φαβορί, όπως το Attic ή το παντοπωλείο του Eddie στο σπίτι - αυθεντικοί και οικείοι χώροι για καλή ακουστική μουσική".

Πάω τον ιδρώτα μου ... Έχετε ένα αγαπημένο γυμναστήριο; " Δεν είμαι άτομο γυμναστικής, όπως θα επιβεβαιώσει το μεσαίο τμήμα μου. Η προπόνησή μου προέρχεται από τη μετακίνηση σακουλών 150 λιβρών πράσινου καφέ ή την ανύψωση δεξαμενών 18 λιβρών πράσινου καφέ επάνω στην κατσαρόλα. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στο ... " Πλατεία Decatur είναι τα χέρια κάτω από το καλύτερο μέρος στη γειτονιά μας για να βρούμε δροσερά δώρα, ειδικά ρούχα. Είναι ένα εκλεκτικό αλλά καλοσχεδιασμένο μείγμα μεγάλων ρούχων, βιβλίων και κοσμημάτων, καθώς και καφέ Radio Roasters! Στη συνέχεια, στο Avondale Estates, είναι δύσκολο να μην σταματήσετε κάθε εβδομάδα σε boutique κρεοπωλείο, Pine Street Market για το μπέικον ή το αλλαντικό. Συνθέτουν την ιδανική μικρή επιχειρηματική μου επιχείρηση τροφίμων: υψηλής ποιότητας μαγειρικές απολαύσεις και λίγο μακριά από την πεπατημένη διαδρομή. "