Μέσα στην Ατλάντα: ο ιδρυτής της gusto Nate Hybl

Ο ιδρυτής του Gusto, Nate Hybl, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Nate Hybl, πρώην ποδοσφαιρόφιλο και ιδρυτή του γρήγορου casual εστιατόριο gusto !, ένα από τα πιο υγιεινά εστιατόρια της Ατλάντα . Ο Hybl μεγάλωσε ένα σχολικό αστέρι γυμνασίου στη Νότια Γεωργία - πήγε για να παίξει στρατηγό για το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, όπου κέρδισε ένα Big Twelve Conference Championship.

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο NFL, ο Hybl μετακόμισε στην Ατλάντα για να αντιμετωπίσει το πάθος του για υγιεινή διατροφή και άνοιξε την πρώτη θέση του gusto! το 2015 στη γειτονιά Brookwood (όχι αρκετά Midtown, αλλά όχι αρκετά Buckhead). Όταν δεν καλεί τα παιχνίδια στο gusto !, γελάει γύρω από την πόλη που καλεί στο σπίτι. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Hybl.

Ζω στην ... " Midtown , ακριβώς δίπλα στο πάρκο Piedmont. Αυτή η περιοχή είναι ζωντανή και διασκεδαστική, αλλά παρέχει και την παρηγοριά των πρωινών περιπάτων μου με το σκυλί μου, Buckley. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... " πώς η κοινότητα αυτή η πόλη έχει γίνει. Έχουμε τόσες πολλές διαφορετικές γειτονιές και η νεανική κοινότητα υπερηφάνεια σε μερικά από τα μεταβαλλόμενα μέρη της πόλης είναι ένα τακτοποιημένο πράγμα που βλέπεις. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "που εργάζονται σε ένα από τα gusto μας! ή στο MetroFresh, το πάρκο Piedmont ή το State Park Sweetwater Creek (λίγο έξω από την πόλη). "

Είναι ώρα δείπνου, είμαι κατευθυνόμενος ... " Buford Highway.

[Υπάρχει] μια τέτοια σειρά από αυθεντικές, οικονομικά προσιτές επιλογές. Είναι ένας χώρος διασκέδασης για να εξερευνήσετε και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής μου. Τα αγαπημένα μου σημεία είναι το αρτοποιείο του Lee (Βιετνάμ), το Canton House (Dim Sum) και το Panahar (Μπαγκλαντές). "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... " στο Club Ticonderoga στην Αγορά Krog Street.

Είναι ένα σούπερ κρύο και νόμιμο σημείο για να πάρετε ένα ποτό. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα ήμουν Check In ... " Ξέρω ότι είναι παντελόνι παντοπωλείο, αλλά αν μπορούσα να μείνω στο ξενοδοχείο Four Seasons Atlanta, θα ήθελα. Είμαι πάντα οπαδός της μάρκας τους, και τι αντιπροσωπεύουν οι υπηρεσίες τους. Όταν έχω την (σπάνια) ευκαιρία να περάσω λίγο χρόνο στο Atlanta Four Seasons, αισθάνεται πραγματικά σαν μια απόδραση. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... " Παρόλο που είναι λιγότερο και λιγότερο ένα μυστικό αυτές τις μέρες, εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι οι επιλογές εστιατορίων / παντοπωλείων του Buford Highway δεν δίνουν αρκετή προσοχή».

Όταν παίζω Τουριστικός πηγαίνω στο ... " το Υψηλό Μουσείο Τέχνης . Είναι ένας τόπος zen και γοητεία για μένα! "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... " ενώ μου αρέσει το ποδήλατο βουνού , συνήθως δεν έχω το χρόνο να φτιάξω ένα ταξίδι ... αντ 'αυτού, παίρνω μαθήματα περιστροφής στο Flywheel Midtown. Καλοί άνθρωποι!"

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... " Sid Mashburn, όταν ήρθε η ώρα να φτάσουμε να κοιτάξουμε αιχμηρά. Η ομάδα τους προσφέρει προϊόντα, γνώσεις και εξυπηρέτηση πελατών σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού στην πόλη. Είναι μια διασκεδαστική εμπειρία να περπατάτε στην ψυχρή πλευρά περιστασιακά! "