Ω πόδια μου βήχας! 6 Θεραπείες για τους επίπονες και κουρασμένους τουρίστες

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεμάτο από "πόλεις με τα πόδια", αλλά αν κατευθυνθείτε για έναν από αυτούς, θα πρέπει καλύτερα να έχετε λίγες θεραπείες για επώδυνα και κουρασμένα τουριστικά πόδια.

Οι ντόπιοι θα σας πουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε το Λονδίνο, το Γιόρκ , το Εδιμβούργο , το Λίβερπουλ, το Μπρίστολ , το Λίνκολν, το Κέιμπριτζ, την Οξφόρδη και δεκάδες δημοφιλέστερες πόλεις είναι με τα πόδια. Στη συνέχεια, υπάρχει η ύφεση μέσα από τεράστια μουσεία ή γύρω από τις γοητευτικές - αλλά τεράστιες αγορές του δρόμου και τα εκπτωτικά ψαροχώρια . Και μην ξεχνάτε μια πεζοπορία πέντε μιλίων ή δύο στις Λίμνες , τα Peaks ή τα South Downs. Εάν, μέχρι το τέλος μιας ημέρας ή δύο, τα πόδια σας δεν ουρλιάζουν για έλεος, τότε δεν κάνετε την κατάλληλη δουλειά σας ως τουρίστας.

Είναι εύκολο να ξεχάσετε αυτά τα κουτάβια που εργάζονται σκληρά όταν προγραμματίζετε δρομολόγια , οργανώνοντας τη δαπάνη χρημάτων και συσκευασίας. Αλλά σκεφτείτε τα πόδια σας. Αν δεν το κάνετε. θα εξακριβώσουν μια δυσάρεστη εκδίκηση.