Το Lake District με μια ματιά: Ένας γρήγορος οδηγός για τις Αγγλικές Λίμνες

Αξιώσεις για φήμη:

Η περιοχή της λίμνης, στην βορειοδυτική Αγγλία, είναι ένα τεράστιο εθνικό πάρκο, που έχει χαραχθεί από παγετώνες πριν από περίπου 15.000 χρόνια. Εχει:

Στατιστικά και έξοχα στοιχεία του Lakeland:


Η Λίμνη είναι η μόνη πραγματική ορεινή περιοχή της Αγγλίας. Το εθνικό πάρκο καλύπτει 885 τετραγωνικά μίλια (33 μίλια βόρεια προς νότο, 40 μίλια ανατολικά προς τα δυτικά) - περίπου το 85 τοις εκατό της περιοχής Rhode Island.

Μεταξύ των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του:

Πόλεις, πόλεις και δρόμοι στην περιοχή της λίμνης:


Παρόλο που η Lake District είναι το πιο πυκνοκατοικημένο εθνικό πάρκο της Αγγλίας, δεν υπάρχουν πόλεις, μεγάλες πόλεις ή μεγάλες οδικές αρτηρίες. Ο αυτοκινητόδρομος Μ6 φτερά την ανατολική άκρη του εθνικού πάρκου και περνά μέσα ή κοντά σε αυτές τις περιφερειακές πόλεις πόλεων και πόλεων:

Μέσα στο εθνικό πάρκο Lake District, οι Keswick, επικεφαλής του Derwentwater και του Windermere, είναι οι μεγαλύτερες πόλεις με καλές εγκαταστάσεις για ψώνια, τουριστικές πληροφορίες και καταλύματα.

Κύριες Λίμνες:

Υπάρχουν πάνω από 50 λίμνες και πρασινάδες - υψηλές ορεινές λίμνες στις κορυφές των ορεινών σχηματισμών που ονομάζονται κυκλάκια.

Οι λίμνες κυμαίνονται από τις βικτοριανές περιοχές αναψυχής του Windermere μέχρι το σκοτάδι και το γευστικό Wastwater στους πρόποδες του Scaffell Pike. Αυτές είναι οι κύριες λιμνούλες προορισμού του Lakeland:

Περπατώντας στις λίμνες:


Η λέξη έπεσε προέρχεται από την παλαιά νορβηγική λέξη fjall για το βουνό. Ένα από τα πιο δημοφιλή χόμπι στην περιοχή της λίμνης έπεσε περπατώντας. Οι προκλήσεις κυμαίνονται από τους λόφους γύρω από το Keswick και το Derwentwater που είναι λίγο περισσότερο από μέτριες ανηφορικές διαδρομές με ανηφόρα, μερικές εκατοντάδες πόδια, σε δύσκολες αναβαθμίσεις στις κορυφές του Scafell Pike.

Επειδή τα πτώματα Lakeland είναι ουσιαστικά γυμνά και προπορεύονται πάνω από τεράστιες κοιλάδες σχήματος U, οι ανταμοιβές που έπεσε είναι η εκπληκτική θέα.

Ο Alfred Wainwright και οι Lakeland Fells .:


Μεταξύ του 1952 και του 1966, ο Alfred Wainwright, που θεωρούνταν από πολλούς ως ο πατέρας του έπεσε, περνούσε για να περπατήσει 214 Lake District Peaks και να γράψει γι 'αυτούς σε επτά, προσεκτικά χειρόγραφους και εικονογραφημένους οδηγούς περιπάτου. Αυτά τα βιβλία έχουν γίνει πλέον Βρετανοί κλασικοί. Το καλοκαίρι του 2007, για να σηματοδοτήσει την κληρονομιά της γέννησης του Wainwright, έξι εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τους περιπάτους της σειράς BBC2 Wainwright.

Το περπάτημα στα βήματα του Wainwright ανοίγει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές και απόψεις στις λίμνες.

Λογοτεχνικό Lakeland:


Οι λίμνες συνδέονται με:

Οι Ατμομάγειρες Lakeland:

Πολλές από τις λίμνες της περιοχής έγιναν δημοφιλείς προορισμοί διακοπών στη βικτοριανή εποχή. Μια δημοφιλής δραστηριότητα ήταν η πλεύση μιας λίμνης σε ένα μεγάλο ατμόπλοιο ή ένα μικρότερο ατμοκίνητο γιοτ ή ένα λανσάρισμα. Πολλά από αυτά έχουν πλέον ανακαινιστεί και κάνουν επιβάτες στις λίμνες όλο το χρόνο. Εδώ μπορείτε να βρείτε το καλύτερο:

Πότε να πάτε:

Τα καλοκαίρια είναι γεμάτα στο Lake District. Υπάρχουν λίγοι δρόμοι και αυτοί είναι στενοί και άνεμοι μέσω κοιλάδων και ορεινών περασμάτων, οπότε η κυκλοφορία μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Πηγαίνετε, αν μπορείτε, την άνοιξη ή το φθινόπωρο, όταν το χρώμα του τοπίου είναι το καλύτερο.

Ο χειμώνας έχει και τις γοητείες του - υπάρχει λίγο χιόνι, εκτός από το υψηλότερο έδαφος και οι λίμνες δεν παγώνουν συνήθως. Ατμόλουτρο στη λίμνη Windermere και Ullswater κρουαζιέρα όλο το χρόνο.

Λάβετε υπόψη ότι αν και ο χειμώνας έπεσε περπατώντας είναι μόνο για καλά εξοπλισμένους περιπατητές με άφθονη εμπειρία. Ορισμένα από τα υψηλότερα περάσματα οδοστρώματος μπορούν να παγώσουν το χειμώνα.

Πέντε πιο δροσερά πράγματα που πρέπει να κάνετε στις λίμνες:

  1. Επισκεφθείτε έναν υπέροχο κήπο - Δοκιμάστε τους κήπους του National Trust στην Acorn Bank ή στο Castle Sizergh
  2. Το Snoop γύρω από ένα σπίτι - όπως το Arts & Crafts, επηρέασε τον Blackwell ή την αγροικία 400 ετών, Townend
  3. Ξεφορτωθείτε μερικά ψάρια - στο Ενυδρείο των Λιμνών
  4. Πηγαίνετε στο υπόγειο - στο Rheged, το μεγαλύτερο κτίριο που στεγάζεται σε χλοοτάπητα του κόσμου, ένα τουριστικό κέντρο με ψώνια, εκθέσεις, οικογενειακή διασκέδαση και πολλές ταινίες για την περιοχή της λίμνης σε μια γιγαντιαία οθόνη.
  5. Κάντε το σημάδι σας - στο Μουσείο Penberlan Pencil που καταγράφει την ιστορία του μολυβιού από την ανακάλυψη του γραφίτη Borrowdale στη δεκαετία του 1500.

Δείτε τις όψεις της περιοχής της λίμνης

Δεν είστε σίγουροι αν θα επισκεφθείτε την περιοχή της λίμνης; Αυτές οι εικόνες θα σας δώσουν κάποια ιδέα για το τι να περιμένετε: