Οικονομικά καταλύματα στο Χονγκ Κονγκ

Η εύρεση της καλύτερης αξίας μένει στην πόλη

Σε γενικές γραμμές, το Χονγκ Κονγκ δεν είναι ένα φτηνό μέρος για να βρει καταλύματα, και η πόλη μπορεί να τεντώσει ακόμα και τα πιο ελαστικά πορτοφόλια. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα προϋπολογισμού διαμονής στο Χονγκ Κονγκ έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ξενώνων και ξενώνων που τροφοδοτούν αυτούς που υπολογίζουν τα δολάρια. Για να βρείτε το δωμάτιο των ονείρων σας σε μια τιμή που μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα, δείτε τον οδηγό μας για οικονομικά καταλύματα στο Χονγκ Κονγκ, παρακάτω.

Οταν φύγεις

Το Χονγκ Κονγκ είναι φημισμένο ως πόλη με μεγάλη κατοχή και δεν έχει πραγματική υψηλή και χαμηλή περίοδο. Ωστόσο, τα γεγονότα και τα πολλά κινεζικά φεστιβάλ μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστιες αυξήσεις τιμών, ειδικά αν δεν κάνετε κράτηση μπροστά. Οι ώρες αιχμής περιλαμβάνουν; Το κινεζικό νέο έτος το Φεβρουάριο, το Χονγκ Κονγκ Rugby Sevens τον Μάρτιο και την εύλογη περίοδο του Canton τον Οκτώβριο.

Κράτηση

Όπου είναι δυνατόν, θα πρέπει πάντα να κάνετε κράτηση μπροστά. Η συνεχής έλλειψη δωματίων στην πόλη μπορεί να κάνει τα δωμάτια δύσκολα να βρεθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν είστε αποφασισμένοι να βρείτε ένα κατάλυμα κατά την άφιξη, μπορείτε να περιμένετε ένα δίκαιο κομμάτι της εργασίας. Το Χονγκ Κονγκ διαθέτει κάποιες επιλογές αριστεράς αποσκευών.

Εάν κάνετε κράτηση, έχουμε μερικές συστάσεις:

Συμφωνίες

Χάρη στην περιορισμένη προσφορά δωματίων στο Χονγκ Κονγκ, οι ξενοδόχοι γνωρίζουν ότι βρίσκονται στο κάθισμα της οδήγησης και οι προσφορές μπορεί να είναι σύντομες.

Ωστόσο, εάν παραμείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, πέραν των δύο εβδομάδων, θα μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση, συχνά πολύ μεγάλες. Ομοίως, αν κάνετε κράτηση σε μια μεγάλη ομάδα μπορείτε να πάρετε και πάλι μια μεγάλη έκπτωση. Ακριβώς όπως τα ψώνια στο Χονγκ Κονγκ, οι τιμές σε μεμονωμένους ξενώνες και ξενοδοχεία χαμηλότερης κατηγορίας είναι σχεδόν πάντοτε διαπραγματεύσιμα και πρέπει να προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε τουλάχιστον το 25% της αναγραφόμενης τιμής.

Ξενώνες

Είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσετε μια σειρά ιστορίες τρόμου σχετικά με ξενώνες του Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Αυτά τα μέρη κέρδισαν τον εαυτό τους μια έντονη φήμη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 ως πετρώματα ανισότητας, ή ως στρατόπεδο βάσης για τον πληθυσμό αρουραίων. Ωστόσο, σήμερα οι περισσότερες από τις ιστορίες είναι ψευδείς και η πλειοψηφία των ξενώνων προσφέρει αποδεκτά δωμάτια σε προσιτές τιμές. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον ξενώνα, εξερευνήστε τα Top Five Hong Kong Guesthouses .

Ξενώνες

Το Χονγκ Κονγκ απλά δεν έχει αρκετούς ξενώνες και η πόλη δεν είναι προσανατολισμένη προς τον backpacker. Ωστόσο, η αγορά επεκτείνεται και περισσότεροι ξενώνες έχουν ανοίξει τα τελευταία πέντε χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος του οικονομικού καταλύματος του Χονγκ Κονγκ είναι υπό τη μορφή ξενώνων και διαφόρων τύπων οικονομικών ξενοδοχείων. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους συγκεκριμένους τύπους καταλυμάτων ή για να δείτε τα συνιστώμενα Best Five Hong Kong Hostels .

Διεθνής ομοσπονδία ξενώνα νέων

Το IYHF Χονγκ Κονγκ εκτελεί επτά ξενώνες στην επικράτεια, ωστόσο, έξι από αυτούς βρίσκονται έξω από την πόλη, με μόνο ένα από αυτά στο νησί HK. Το συν αυτών των ξενώνων είναι ότι βρίσκονται στην όμορφη ύπαιθρο του Χονγκ Κονγκ και έχουν μεγάλη πρόσβαση στα φανταστικά μονοπάτια πεζοπορίας του Χονγκ Κονγκ.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έρθει να δουν την πόλη, και για το σκοπό αυτό, οι περισσότεροι από αυτούς τους ξενώνες είναι δίπλα στο άχρηστο? καθιστώντας πολύπλοκη την επίτευξη ακόμη και με τις εκτεταμένες συγκοινωνίες του Χονγκ Κονγκ. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον ξενώνα στον οποίο διαμένετε, με το νησί του Χονγκ Κονγκ προφανώς ακριβότερο. Παρόλα αυτά, με τιμές γύρω στα 7 δολάρια το βράδυ, αντιπροσωπεύουν εξαιρετική αξία και είναι καθαρά και αποτελεσματικά.

YMCA

Το Sailsbury YMCA του Χονγκ Κονγκ είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυτελές YMCA στον κόσμο. κτίριο σχεδιαστών, φανταστική τοποθεσία, βελούδινα δωμάτια - και όλα εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση - δεν είναι η κανονική σας περιπέτεια YMCA. Τα αλιεύματα είναι στην τιμή, και ακριβώς όπως τα δωμάτια δεν είναι συνηθισμένη υπόθεση YMCA σας, ούτε οι τιμές. Οι κοιτώνες έρχονται σε περίπου 30 δολάρια, ενώ τα δωμάτια μπορούν να ξεπερνούν τα 70 δολάρια.

Ελέγξτε τιμές και σχόλια για Sailsbury YMCA στο TripAdvisor τώρα.

Οι υπολοιποι

Οι περισσότεροι άλλοι ξενώνες βρίσκονται στην περιοχή Tsim Sha Tsui στην πλευρά Kowloon, αν και υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός στο Causeway Bay στο νησί του Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν διάφορα άλλα καταστήματα γύρω από την περιοχή που διατρέχουν τους εαυτούς τους ως ξενώνες, ωστόσο, συχνά μοιάζουν περισσότερο με ξενώνες. Αν ψάχνετε για την ατμόσφαιρα backpacking, και κοιτώνες, τότε η νέα πηγή ανοίγματα στο Causeway Bay είναι η καλύτερη θέση, με τιμές περίπου $ 10.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για ξενώνες που βρίσκονται στο Causeway Bay σχετικά με το TripAdvisor.