Τα 9 κορυφαία αξιοθέατα στο Konstanz της Γερμανίας

Βρίσκεται στην τρίτη μεγαλύτερη λίμνη στην Ευρώπη, το Konstanz είναι η μεγαλύτερη πόλη της λίμνης της Κωνσταντίας (γνωστή ως Bodensee στα γερμανικά). Είναι μια από τις τυχεροί πόλεις για να επιβιώσουν ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ανέπαφη και διαθέτει γοητευτική αρχιτεκτονική και αξιοθέατα, όλα στο βλέμμα του νερού. Υπάρχει μια μεσογειακή ατμόσφαιρα σε αυτή τη γερμανική πόλη και θα μπορούσατε να συγχωρεθείτε για να περάσετε τον χρόνο σας σαν να είστε στην παραλία.

Εδώ είναι ο πλήρης οδηγός μας για το τι πρέπει να κάνετε στο Konstanz της Γερμανίας.

Πού είναι το Konstanz;

Το Konstanz βρίσκεται στη νότια Γερμανία στη δυτική πλευρά της λίμνης Constance στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Η λίμνη συνορεύει επίσης με την Ελβετία και την Αυστρία. Η πόλη διασχίζει τον ποταμό Ρήνο καθώς μπαίνει στη λίμνη.

Βόρεια του ποταμού είναι κυρίως κατοικημένη και περιλαμβάνει επίσης το Πανεπιστήμιο του Konstanz. Προς τα νότια βρίσκεται το Altstadt (παλιά πόλη) και η ελβετική πόλη Kreuzlingen.

Πώς να φτάσετε στο Κονστάντζ;

Η Konstanz συνδέεται καλά με την υπόλοιπη Γερμανία καθώς και με την ευρύτερη Ευρώπη.

Ο Konstanz Hauptbahnhof (κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός ) έχει συνδέσεις με όλα τα μέρη της Γερμανίας μέσω της Deutsche Bahn, απευθείας στην Ελβετία και προς την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο Friedrichshafen, αλλά είναι αρκετά μικρό. Τα πλησιέστερα διεθνή αεροδρόμια είναι η Στουτγάρδη , η Βασιλεία και η Ζυρίχη.

Για να οδηγήσετε στο Konstanz από τη μεγαλύτερη Γερμανία, πάρτε το A81 νότια από το B33 στο Konstanz. Από την Ελβετία παίρνετε το A7 στο Konstanz.