Πηγαίνοντας στις Ταινίες στη Γερμανία

Η μετάβαση στις ταινίες είναι βασικά η ίδια παντού - βασικά. Υπάρχουν μερικές μοναδικές ιδιότητες σε μια γερμανική επίσκεψη στο Kino (cinema) και γνωρίζοντας εκ των προτέρων μπορεί να βοηθήσει να γλυκάνετε το ποπ κορν (κυριολεκτικά - το ποπ κορν είναι γλυκό! Ανατρέξτε στην ενότητα για τα σνακ παρακάτω).

Επιλέξτε ένα θέατρο στη Γερμανία

Είτε θέλετε μια ταινία φτιαγμένη στο ιστορικό Studio Babelsberg - όπως το Grand Hotel Budapest - είτε ένα γερμανικό κλασικό, υπάρχει ένα θέατρο για σας.

Οι πλήρεις λίστες ιστορικών, καλλιτεχνικών και αγγλόφωνων κινηματογράφων μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε στο Βερολίνο.

Γνωρίστε ότι η επιλογή σας θα κριθεί από τους συνεργάτες του γερμανικού κινηματογράφου. Ένας μεγάλος εμπορικός κινηματογράφος μπορεί να είναι ο καλύτερος για ένα blockbuster, αλλά πολύς σεβασμός θα δοθεί για την εύρεση ενός ιστορικά σημαντικό θέατρο για να παρακολουθήσουν την τελευταία απελευθέρωση indie.

Ημερομηνίες κυκλοφορίας ταινιών στη Γερμανία

Η Γερμανία παίρνει σχεδόν όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες που θα περιμένατε στις ΗΠΑ. Ενώ οι πρεμιέρες συχνά παραμένουν αρκετές ημέρες, ή το πολύ μερικούς μήνες, περιστασιακά μια απελευθέρωση θα είναι πριν από την αμερικανική απελευθέρωση μιας ταινίας.

Επιπλέον, περισσότερες διεθνείς ταινίες λαμβάνουν ευρεία απελευθέρωση στη Γερμανία από χώρες όπως οι ΗΠΑ. Αναζητήστε γερμανικές ταινίες και προσφορές από τη Γαλλία, την Ιταλία κ.λπ.

Όταν ψάχνετε για μια ταινία, σημειώστε ότι μπορεί να έχει λάβει γερμανική αλλαγή επωνυμίας. Για παράδειγμα, η "Ημέρα του Ferris Bueller Off" γίνεται " Ferris macht Blau ".

Γερμανικές τιμές εισιτηρίων κινηματογράφου

Τα εισιτήρια του Karten κοστίζουν περίπου 7 ευρώ, αλλά μπορεί να είναι πολύ υψηλότερα κατά τους χρόνους αιχμής ή για επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το IMAX.

Άλλα κοινά πρόσθετα περιλαμβάνουν 0,50-1 ευρώ για αγορά online και πρόσθετη χρέωση για ταινίες άνω των 2 ωρών.

Οι κινηματογραφιστές μπορούν να βρουν εκπτώσεις στο Kinotage (εκπτωτικές ημέρες κινηματογράφου) από Δευτέρα έως Τετάρτη ανάλογα με το θέατρο. Μπορεί επίσης να υπάρξει έκπτωση για φοιτητές, αν μπορείτε να παρουσιάσετε ένα αναγνωριστικό.

Σημειώστε ότι το εισιτήριό σας μπορεί να έρθει με κράτηση θέσεων.

Μπορείτε να ζητήσετε μια συγκεκριμένη περιοχή με τις προνομιακές θέσεις ή το Loge με μικρό πρόσθετο τέλος.

Ταινίες αγγλικής γλώσσας στη Γερμανία

Η αναπαραγωγή μιας ταινίας ( synchronisiert ) είναι πολύ συχνή στη Γερμανία και ενώ οι μεγάλες πόλεις διαθέτουν πολλούς κινηματογράφους αγγλικής γλώσσας, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν ταινίες αγγλικής γλώσσας σε μικρότερες πόλεις.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους αγγλόφωνους και τους ντοκιμαντέρ ταινιών, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον το περίφημο φιλμ. Αν παρακολουθήσετε τον Brad Pitt στις πολλές ταινίες του που έχουν μεταγλωττιστεί από τη Γερμανία, θα ακούγεται πάντα το ίδιο. Ειδικοί γερμανοί ηθοποιούς φωνάζουν στον ηθοποιό τους και η καριέρα τους συνδέεται με τον ηθοποιό με το διεθνές όνομα.

Αν ψάχνετε για μια εξέταση αγγλικής γλώσσας, υπάρχει ένας κωδικός που θα συνοδεύει τις καταχωρίσεις.

Σνακ ταινιών στη Γερμανία

Μόλις βρείτε τον κινηματογράφο, προσδιορίσατε την ταινία και αγόρασα τα εισιτήρια που χρειάζεστε για το σωστό σνακ. Ανάμεσα στην καραμέλα και τις σόδες είναι μια άλλη πολυετή κινηματογραφική θεραπεία - ποπ κορν.

Αλλά αυτό το αλμυρό αγαπημένο παίρνει συχνά ένα γλυκό makeover στη Γερμανία, παρόμοιο με καλαμπόκι Kettle. Ρωτήστε αν είναι süss (γλυκό) ή salzig (αλμυρό) και μην εκπλαγείτε εάν έρχεται προ-popped και δεν είναι όλα αυτά ζεστά. Αχ, γερμανική εξυπηρέτηση πελατών! Πλένετε τα πάντα με μια ασυνήθιστα μικρή μπίρα .33 ή μια μπιαδόν .

Εάν χάσετε σνακ πριν από την ταινία, οι μεγαλύτερες ταινίες (άνω των 2 ωρών) του οττάν έχουν ένα διάλειμμα όπου τα σνακ μπορεί να έρθουν ακόμη και σε σας. Καθώς το ήμισυ του θεάτρου τρέχει για το μπάνιο, ένας υπάλληλος περιπλανιέται στους διαδρόμους με ένα παλιό δίσκο γλυκών.