Καλύτερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ευχαριστιών στο Reno

Ευχαριστιών Στο Ρήνο είναι καιρός να εκτιμήσουμε τι έχουμε με τον τρόπο της οικογένειας, των φίλων και της άνεσης των υλικών. Είναι επίσης καιρός να κοιτάξουμε γύρω μας για τους λιγότερο τυχερούς και να μοιραστούμε την αφθονία με την οποία είμαστε ευλογημένοι. Είμαι ευγνώμων που είμαι αρκετά μακριά για να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον άλλο.

Evelyn Mount's Community Outreach

Από τότε που έφτασε στο Ρίνο το 1976, η Evelyn Mount παρείχε γεύματα διακοπών σε χιλιάδες οικογένειες Reno και Sparks για την κοινοτική Outreach Food Drive που ίδρυσε και ο τελευταίος σύζυγός της.

Αυτό το υπέροχο πρόγραμμα δέχεται τρόφιμα, κάρτες δώρων από τοπικά καταστήματα παντοπωλείων και χρηματικές δωρεές στο 2530 Cannan St. στο βορειοανατολικό Reno. Υπάρχει επίσης ένας κάδος δωρεάς τροφίμων στον κάδο δωρεάς τροφίμων στο παντοπωλείο Sak-n-Save στην πλατεία Silverada του 1901, έξω από το Oddie Blvd. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 356-0238.

Τροφοθήκη κεριών του Αγίου Βικεντίου

Το Τροφοθήκη Τροφίμων του Αγίου Βικέντιου, μέρος των Καθολικών Φιλανθρωπικών Οργανώσεων της Βόρειας Νεβάδας, δέχεται δωρεές για δείπνο Ευχαριστιών 2012 στις 22 Νοεμβρίου στην τραπεζαρία του Αγίου Βικεντίου. Τα είδη μπορούν να παραδοθούν στο Τροφοθήκη τροφίμων, που βρίσκεται στο 500 E. Fourth Street στο Valley Road στο Reno, ή σε κάδους τροφίμων σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την πόλη. Εάν χρειάζεστε τη δωρεά σας για να παραλάβετε, καλέστε (775) 786-5266.


Τράπεζα τροφίμων της Βόρειας Νεβάδας

Η Τράπεζα Τροφίμων της Βόρειας Νεβάδας διανέμει τρόφιμα σε παιδιά, οικογένειες και ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα σε όλη την περιοχή. Υπάρχει μια σειρά από τροφές για εδέσματα διακοπών σε όλη την κοινότητα, όπου μπορείτε να βοηθήσετε με τις δωρεές τροφίμων.

Άλλες υπηρεσίες παρέχονται μέσω συνεργαζόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών έκτακτης ανάγκης για τρόφιμα και των προγραμμάτων ανώτερων γευμάτων, κλιμακωτά κέντρα ημερήσιας φροντίδας, κέντρα αποκατάστασης ναρκωτικών και αλκοόλ, καταφύγια οικογενειακής και οικογενειακής βίας και διάφορα προγράμματα για τη νεολαία. Μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε καλώντας (775) 331-3663 για περισσότερες πληροφορίες.


Αποστολή του Ευαγγελίου Reno-Sparks

Η αποστολή του Ευαγγελίου Reno-Sparks παρέχει καταφύγιο για τους άστεγους άνδρες και γυναίκες, ένα πρόγραμμα αποκατάστασης κατάχρησης ουσιών και γεύματα για όσους έχουν ανάγκη. Η αποστολή δεν λαμβάνει κυβερνητική βοήθεια και βασίζεται αποκλειστικά σε ιδιωτικές δωρεές από την κοινότητα. Αν θα θέλατε να δωρίσετε φαγητό ή αντικείμενα για τα καταστήματα χαλάρωσης (ή επιθυμείτε να εθελοντήσετε), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή καλέστε (775) 323-7999 για να μάθετε περισσότερα.

Ο Στρατός της Σωτηρίας Del Oro Division

Η Διεύθυνση Salvation Amry Del Oro εξυπηρετεί τη βόρεια Νεβάδα και τη βόρεια Καλιφόρνια. Οι δακτυλιοειδείς κουδουνιστές του Στρατού της Σωτηρίας κάνουν εύκολη τη δωρεά όταν βρίσκεστε έξω και κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Μπορείτε να δώσετε μέσω των καταστημάτων Thrift Family της οικογένειας του Στρατού Σωτηρίας και υπάρχουν και εθελοντικές ευκαιρίες. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 688-4555.

Αγοράστε στο Reno & Sparks Thrift Stores

Με αγορές σε καταστήματα αποπληρωμής που διευθύνονται από φιλανθρωπικούς οργανισμούς, παίρνετε πράγματα που θέλετε, εξοικονομήστε χρήματα και βοηθήστε όσους έχουν ανάγκη στην κοινότητά μας. Βρήκα μερικά ωραία και εκπληκτικά φτηνά αντικείμενα σε αυτά τα καταστήματα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν πληρώνετε φόρο επί των πωλήσεων σε καταστήματα που λειτουργούν από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Παιχνίδια για αυτοκίνητα δώρων Tots

Βοηθήστε να γιορτάσετε τις γιορτές δωρίζοντας ένα νέο, ανοιχτό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα Drop Boxes βρίσκονται σε πολλές τοποθεσίες γύρω από την περιοχή Reno / Tahoe. Υπάρχουν επίσης διάφορα γεγονότα του Toys for Tots που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 972-4998 x229.