Οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Reno και οι σπινθήρες

Οι διακοπές του Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γύρω από το Reno και οι Sparks δεν είναι μόνο για κατανάλωση πράσινης μπύρας και ενήλικας carousing. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις κατάλληλες για όλους στην οικογένεια. Στην πόλη της Βιρτζίνια, ένα από τα περίεργα ετήσια γεγονότα της πόλης περιλαμβάνει μια μεγάλη παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Για τις υποθέσεις του Ημέρα του Αγίου Πατρικίου που απευθύνονται σε ενήλικες που περιλαμβάνουν πόσιμο και όπου πρέπει να είστε 21+ για να λάβετε μέρος στο πάρτι, ανατρέξτε στο άρθρο μου "Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για τους ενήλικες σε Reno και σπινθήρες" .

Ίδρυμα Αγίου Baldrick "γενναίο το ξυρίσματος"

Το "γενναίο το ξυρίσματος" είναι μια εκδήλωση ξυρίσματος κεφαλιού για το Ίδρυμα St. Baldrick, ένα μη κερδοσκοπικό υποστηρικτικό Ίδρυμα Καρκίνου των Παιδιών της Βόρειας Νεβάδας. Η διασκέδαση και η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση είναι ανοιχτή στη γενική κοινότητα, σχολεία και επιχειρήσεις. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της ζωγραφικής προσώπου και ενός φωτογραφικού καταστήματος. Θα υπάρχουν δύο εκδηλώσεις Reno / Tahoe.

Η φετινή εκδήλωση Reno θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκδηλώσεων Κτηνοτροφίας Reno-Sparks, 1350 N. Ave Wells Avenue στο Reno. Το ξύρισμα θα είναι από τις 17:00 έως τις 20:00 το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. Η ελάχιστη απαιτούμενη υπόσχεση είναι $ 100.

Στη λίμνη Tahoe, η εκδήλωση του St. Baldrick θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2014 από τις 3 μ.μ. έως τις 6 το βράδυ. Η τοποθεσία θα είναι η South Lake Tahoe Ice Arena, 1176 Rufus Allen Boulevard, South Lake Tahoe, CA. Απαιτείται ελάχιστη δωρεά $ 50.

Το Οικογενειακό Πρόγραμμα της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στη βιβλιοθήκη του County Washoe

Είναι σχεδόν St.

Ημέρα του Πάτρικ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να "πάρει το πράσινο σας" κάνοντας ένα καπέλο Leprechaun και ένα κινητό ουράνιο τόξο. Έτσι, φορέστε το πράσινο σας και έχετε κάποια ιρλανδική διασκέδαση μαζί μας. Όλες οι ηλικίες είναι ευπρόσδεκτες.

Αυτή η οικογενειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου, από τις 13:00 έως τις 15:00, στην ισπανική βιβλιοθήκη Springs.

Η φυλή των Leprechaun

Το Leprechaun Race είναι ένα 5K τρέξιμο / βόλτα μέσα από το Reno και την περιοχή Wells Avenue.

Το leprechaun ξεκινά μετά από όλους τους άλλους, δίνοντας στους συμμετέχοντες ένα ξεκίνημα. Αν τον νικήσετε στην γραμμή τερματισμού, κερδίζετε ένα ειδικό βραβείο. Ακόμα κι αν ο λεβέρης σας χτυπάει, όλοι όσοι περνούν παράγουν μια δωρεά. Τα εισοδήματα πηγαίνουν προς όφελος του Μουσείου Discovery Terry Lee Wells της Νεβάδα (The Discovery) του Reno. Ο αγώνας ξεκινά στις 8:30 π.μ. την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014. Η έναρξη / η τελική φάση βρίσκεται στο The Discovery, 490 South Centre Street. Ένας κήπος μπύρας μετά τον αγώνα θα είναι διαθέσιμος στο Ceol Irish Pub. Η προθεσμία εγγραφής στο διαδίκτυο είναι η 12η Μαρτίου. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ένα έντυπο εγγραφής και να το ταχυδρομήσετε μέχρι τις 14 Μαρτίου. Δεν θα υπάρξει εγγραφή ημέρας αγώνα.

Σπινθήρες Shamrock Shuffle

Η Ημέρα του Sparks του Αγίου Πατρικίου Shamrock Shuffle θα ξεκινήσει / θα τελειώσει στη Βικτωριανή Λεωφόρο. Αυτό το 5χ διασκεδαστικό τρέξιμο για δρομείς όλων των επιπέδων θα είναι το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. Φορέστε το καλύτερο ντύσιμο σας, ζωγραφίστε τον εαυτό σας πράσινο ή απλά αναδείξτε τους ιρλανδούς σε σας σε μια εορταστική διαδρομή μέσα από το κέντρο της Sparks. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 13:00. Το μάθημα θα είναι επαγγελματικά χρονομετρημένο για τον ανταγωνιστικό δρομέα, αλλά όλοι οι ικανότητες μπορούν να βγουν και να διασκεδάσουν. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια στο τρέξιμο. Η ηλεκτρονική εγγραφή κλείνει στις 13 Μαρτίου 2014, στις 8 μ.μ. Θα πρέπει να εγγραφείτε ηλεκτρονικά έως τις 8 Μαρτίου για να αποκτήσετε ένα μπλουζάκι.

Τα τέλη θα ανεβαίνουν κατά 10 δολάρια στη μαντίλια και την παραλαβή μπλουζών και την ημέρα εκτέλεσης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου στις κοντινές περιοχές

Η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Πόλη της Βιρτζίνια και το ετήσιο βραχώδες βουνό Oyster Fry

Η ετήσια παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Βιρτζίνια ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, με τους Ιρλανδούς χορευτές της Minden, τους Giant Leprachaun's του Fresno και άλλα πράσινα αξιοθέατα. Σε συνδυασμό με την παρέλαση, οι συμμετέχοντες στο Rocky Mountain Oyster Fry θα εξυπηρετούν αυτή τη λιχουδιά (Ναι, είτε πρόκειται για βόειο κρέας είτε για πρόβατα, ή και για τους δύο. Δεν είμαι σίγουρος.) Μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά έχω ακούσει ότι αν σας αρέσουν τα μουστάρδα, τα μύδια ή τα πραγματικά στρείδια, θα σας αρέσουν αυτά. Πάνω από 20 μάγειρες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον διαγωνισμό γευσιγνωσίας. Το Fry θα είναι από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. στην οδό C στο κέντρο της πόλης της Βιρτζίνια.

Εκτός από την παρέλαση, θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για παιδιά, οικογένειες και ενήλικες, συμπεριλαμβανομένης αυθεντικής ζωντανής ιρλανδικής μουσικής, κήπου μπύρας, πολυάριθμων πωλητών και του ετήσιου Crawl Bar Leprechaun. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Rocky Mountain Oyster Fry.