Επιστροφή στα σχολικά στοιχεία για το Reno και το Washoe County

Νέο σχολικό έτος στην σχολική συνοικία Washoe County

Δευτέρα, 11 Αυγούστου είναι η πρώτη ημέρα του σχολείου για το παραδοσιακό σχολικό έτος 2014-2015. Ανατρέξτε σε αυτό το "Ημερολόγιο σχολικών περιοχών του Washoe County" για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με σημαντικές ημερομηνίες κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Η επιστροφή στο σχολείο στο Ρίνο γεμίζει με ενθουσιασμό, ανησυχία και αβεβαιότητα τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους γονείς. Με τη Σχολική Περιφέρεια του Washoe County (WCSD) σε ένα πρόγραμμα 12 μηνών, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια δημόσια σχολεία ανοίγουν όταν και ακόμη και όταν τα παιδιά σε μια συγκεκριμένη γειτονιά υποτίθεται ότι παρακολουθούν μαθήματα.

Εδώ είναι πίσω στο σχολείο πληροφορίες για την περιοχή Reno / Sparks, κυρίως κατευθείαν από την πηγή, η σχολική συνοικία Washoe County.

Σχετικά με την σχολική συνοικία Washoe County

Η σχολική συνοικία Washoe County λειτουργεί δημόσιο Κ μέσω των σχολών 12ου βαθμού στην περιοχή Washoe της Νεβάδας. Το WCSD είναι επίσης υπεύθυνο για μια σειρά σχολών ναύλωσης και άλλων σχολών ειδικού σκοπού. Τα σχολεία στην περιοχή βρίσκονται στην περιοχή του μετρό Reno / Sparks, το Incline Village στη λίμνη Tahoe και στις αγροτικές κοινότητες Gerlach, Empire και Wadsworth. Ορισμένα σχολεία λειτουργούν κατά την παραδοσιακή σχολική χρονιά και ορισμένα είναι ανοικτά σε ετήσια βάση. Εδώ είναι μερικά γεγονότα σχετικά με το WCSD και κάποιες χρήσιμες συνδέσεις με περισσότερες πληροφορίες για τα σχολεία.

Εκπαιδευτικός σύνδεσμος σχολικών περιοχών Washoe County

Σχολική Περιφέρεια Washoe County Σχολική Περιφέρεια Χρονικού Προγραμματισμού

Τα περισσότερα δημοτικά σχολεία λειτουργούν με παραδοσιακό ημερολόγιο . Ωστόσο, 11 σχολεία παρατηρούν ένα πολυκατοικιστικό χρονοδιάγραμμα όλο το χρόνο και 13 φιλοξενούν ένα μονοήμερο χρονοδιάγραμμα. Για να μάθετε ποιες είναι, ανατρέξτε στον κατάλογο του σχολείου. Ο κατάλογος περιέχει επίσης επιπλέον πληροφορίες για κάθε σχολείο (διεύθυνση, αριθμούς τηλεφώνου, πρόσωπο επικοινωνίας, πρόγραμμα, κ.λπ.) και είναι οργανωμένο αλφαβητικά με το όνομα του σχολείου.

Εάν δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτό, τείνει να είναι έντονη σύγχυση. Ευτυχώς, ο ιστότοπος της Περιφέρειας έχει ένα ολόκληρο τμήμα των Ημερολογίων του σχολικού έτους για να το βοηθήσει να το λύσει. Λόγω του προγράμματος πολλαπλών κομματιών, η πρώτη μέρα του σχολείου διαφέρει ανάλογα με το κομμάτι και το σχολείο.

Ποια σχολή County Washoe πρέπει να παρακολουθήσει το παιδί μου;

Προφανώς, αυτό εξαρτάται από το πού ζείτε στην σχολική συνοικία Washoe County. Ένας εύκολος τρόπος να το καταλάβετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας στη σελίδα Information School Zoning της ιστοσελίδας WCSD. Υπάρχουν χωριστοί χάρτες για τα δημοτικά σχολεία, τα σχολεία μέσης και τα γυμνάσια. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε (775) 348-0200.

Πώς να καταχωρίσετε τα παιδιά για το σχολείο

Οι μαθητές που επιστρέφουν εγγράφονται στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

Επικοινωνήστε με το σχολείο που παρακολουθεί το παιδί σας για να μάθετε τις ημερομηνίες και τις ώρες εγγραφής.

Για να εγγραφείτε σε νέο φοιτητή, θα χρειαστείτε την παρακάτω τεκμηρίωση ...

Η εγγραφή πραγματοποιείται σε κάθε σχολείο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο φοιτητών του σχολείου περιοχής Washoe County.

Πληροφορίες σχολικού λεωφορείου

Ελέγξτε online για πληροφορίες σχολικού λεωφορείου από το Τμήμα Μεταφορών WCSD. Ο δικτυακός τόπος διαθέτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την απόκτηση παιδιών στο σχολείο στο λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένου ενός FAQ, κανόνων λεωφορείων και διαδικασιών χιονιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 353-5900.

Πληρώστε για σχολικά γεύματα σε απευθείας σύνδεση

Οι γονείς μπορούν να ελέγξουν και να παρακολουθήσουν τις δαπάνες των χρηστών του μεσημεριανού γεύματος μέσω αυτού του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών. Το σύστημα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το ιστορικό δαπανών, να ορίσετε όρια δαπανών, ρυθμίσεις ελέγχου γεύματος και πολλά άλλα.

Σχολικά γραφεία του νομού Washoe County

Σχολική συνοικία Washoe County
425 East Ninth Street
Reno, NV 89512
(775) 348-0200

Η ιστοσελίδα του WCSD Contact Us περιέχει συνδέσμους προς άλλους αριθμούς τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σύνδεσμο προς τις διαδικασίες συμβουλών WCSD Snow Advisory Procedures. Ο γενικός τηλεφωνικός αριθμός πληροφοριών είναι (775) 348-0200.

Πηγή: σχολική συνοικία Washoe County (WCSD).