Διάρκεια οδήγησης και αποστάσεις από το Reno / Sparks μέσα στη Νεβάδα

Πόσο μακριά από το Reno και πόσο καιρό παίρνει;

Ο χρόνος οδήγησης και οι αποστάσεις από το Reno σε άλλες πόλεις της Νεβάδα μπορεί να εξαπατήσουν. Αρκετές μεγάλες πόλεις είναι κοντά στην περιοχή του μετρό Reno / Sparks, αλλά όλα είναι πολύ μακριά και χρειάζονται αρκετές ώρες για να φτάσετε. Για παράδειγμα, από τη μία πλευρά της Νεβάδας στην άλλη (Reno έως W. Wendover) είναι περίπου 400 μίλια. Από το Ρίνο μέχρι το Λας Βέγκας είναι ακόμα πιο - 450 μίλια. Ναι, η Νεβάδα είναι μια μεγάλη θέση.

Αυτοκινητόδρομοι στη Νεβάδα

Οι σημαντικότεροι αυτοκινητόδρομοι Ανατολής-Δύσης στη Νεβάδα είναι οι αυτοκινητόδρομοι Interstate 80 (I80), οι αυτοκινητόδρομοι 15 (I15), οι ΗΠΑ 50 και οι ΗΠΑ 6.

Οι διαδρομές Βορρά-Νότου περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ 395, ΗΠΑ 95 και ΗΠΑ 93. Η σύνδεση αυτών και η πλήρωση των κενών είναι ένα σύστημα γενικά καλών εθνικών οδών της Νεβάδα.

Περιοχές οδήγησης στη Νεβάδα

Δανειζόμενος από τον τρόπο που το κάνει η Επιτροπή Τουρισμού της Νεβάδα, πρόκειται να χρησιμοποιήσω τα κρατικά περιφερειακά εδάφη τους για να δώσω αποστάσεις οδήγησης και χρόνους οδήγησης. Δεν είναι ένα τέλειο σύστημα για το σκοπό αυτό, αλλά παρέχει ένα κάπως λογικό πλαίσιο ξεχωριστών τμημάτων στο Silver State. Το κέντρο της πόλης Reno είναι το σημείο εκκίνησης για αυτούς τους χρόνους και αποστάσεις. Τα μίλια και τα χιλιόμετρα στρογγυλοποιούνται.

Βορειοδυτική Νεβάδα (περιοχή που συνορεύει με την Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένων των Reno / Sparks, Carson City, Lake Tahoe)

Βόρεια Νεβάδα (βόρεια / βορειοανατολική Νεβάδα κατά μήκος της διαδρομής του I80)

Northcentral Nevada (κατά μήκος της διαδρομής των ΗΠΑ 50)

Κεντρική Νεβάδα (νότια κεντρική Νεβάδα συμπεριλαμβανομένης της εξωγήινης εθνικής οδού)

Νότια Νεβάδα (νότιο άκρο της Νεβάδας με το Λας Βέγκας)

Περισσότερες πληροφορίες Reno / Tahoe Driving

Σημείωση : Οι χρόνοι ταξιδιού και τα στοιχεία απόστασης προέρχονται από την Επιτροπή Τουρισμού της Νεβάδα και το Yahoo! Χάρτες. Οι διαδρομές που χαρτογραφούνται από αυτές τις πηγές ακολουθούν γενικά μεγάλες εθνικές οδοί. Τα αποτελέσματά σας αναμφισβήτητα ποικίλλουν λόγω ορισμένων παραγόντων, όπως ο καιρός, οι συνθήκες του δρόμου, η κυκλοφορία, οι ζώνες κατασκευών και οι προσωπικές συνήθειες οδήγησης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Πηγές: Επιτροπή Τουρισμού της Νεβάδα, Yahoo! Χάρτες, ΑΑΑ της Βόρειας Καλιφόρνιας, Νεβάδα και Γιούτα.