Εκδηλώσεις και Εκθέματα στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας

Απολαύστε πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκθέματα τέχνης παγκόσμιας κλάσης στο Reno

Το Μουσείο Τέχνης Νεβάδα (NMA) στο Ρίνο φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κάθε μήνα. Υπάρχουν πράγματα να κάνουμε και να δούμε για τις οικογένειες και τα παιδιά, καθώς και πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σχεδιασμένες για ενήλικες. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το μήνα στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα. Για λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με ακόμη περισσότερα εκθέματα και εκδηλώσεις στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα, επισκεφθείτε το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του Μουσείου.

Ώρες διακοπών στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα - Η NMA θα κλείσει την Πρωτοχρονιά της 1ης Ιανουαρίου 2015 και την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ , 19 Ιανουαρίου 2015.

Εκδηλώσεις και Εκθέματα στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα - Ιανουάριος, 2015

Explorer, Naturalist, Καλλιτέχνης: John James Audubon και Τα πουλιά της Αμερικής - Όλες οι εκτυπώσεις σε αυτή την έκθεση προέρχονται από τη συλλογή του Μουσείου Τέχνης της Νεβάδα. Αγοράστηκαν με κεφάλαια στη μνήμη της Dana Rose Richardson.

Ειδικές εκδηλώσεις στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα

Κινηματογράφος: Δημιουργός - Κυριακή 11 Ιανουαρίου, 3 μ.μ. έως 4:30 μ.μ. Ο δημιουργός είναι ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για το Κίνημα των Δημιουργών και ο αντίκτυπός του στην κοινωνία, τον πολιτισμό και την οικονομία στις ΗΠΑ. Η ταινία διερευνά τις ιδέες, τα εργαλεία και τις προσωπικότητες οδηγούν την Κίνηση του Maker και επιστρέφουν με ένα έγκαιρο στιγμιότυπο μιας από τις μεταμορφωτικές επιρροές της τρέχουσας εποχής. Η είσοδος είναι $ 7 / $ 5 για τα μέλη του Μουσείου και τους μαθητές.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

Πέμπτη πτήση με chez louie - Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ζευγάρι κρασιού και φαγητού που έχουν επιλεγεί και προετοιμαστεί από τον σεφ Shakka Moore στο οικείο περιβάλλον chez louie. Απολαύστε 3 ορεκτικά που συνδυάζονται με 3 προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά. Ελάτε μαζί μας νωρίς στις 6 μ.μ. για μια ελεύθερη ξενάγηση στις τρέχουσες εκθέσεις του Μουσείου, στη συνέχεια κάντε το δρόμο σας μέχρι το chez louie στις 7 μ.μ. και πάρτε πτήση.

Η είσοδος είναι $ 38 / $ 32 για τα μέλη του Μουσείου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

Talk - Το Λαογραφικό και το Lore: Ο τόπος μεταξύ - Σάββατο 17 Ιανουαρίου, 6 μ.μ. έως 7.30 μ.μ. Γιορτάστε το τέλος της Ύστερης Συγκομιδής με το πρώτο The Folk & The Lore του 2015 με ιστορίες και βίντεο για τη διασταύρωση της ανθρωπότητας και τα αδέσποτα. Η είσοδος είναι $ 12 / $ 8 για τα μέλη του Μουσείου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

Ιταλικά γεύματα κρασιού με chez louie - Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 6:30 μ.μ. έως 9 μ.μ. Συμμετάσχετε chez louie Chef Shakka Moore και τον ειδικό επισκέπτη Sommelier, Tom Kelly, για δείπνο τριών πιάτων και ταξίδι κρασιού. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα μενού εμπνευσμένο από την Ιταλία και θα απολαύσουν τις πλούσιες γεύσεις επιλεγμένων από το χέρι κρασιών σε ένα οικείο περιβάλλον. Απαιτείται προκαταχώριση και δεν επιστρέφεται. Το γεγονός περιορίζεται σε 24 καταχωρίζοντες. Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α και ΦΠΑ. Η είσοδος είναι $ 75 / $ 70 για τα μέλη του Μουσείου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

Κινηματογράφος: Code Black - Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 3 μ.μ. έως 4:30 μ.μ. Στο ζωντανό και μυστήριο ντεμπούτο του για κινηματογράφο, ο γιατρός Ryan McGarry μας δίνει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στο πιο πολυάσχολο τμήμα έκτακτης ανάγκης της Αμερικής. Η είσοδος είναι $ 7 / $ 5 για τα μέλη του Μουσείου και τους μαθητές. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

Η συντήρηση της φύσης στη Νεβάδα συνεργάζεται με τους καλλιτέχνες Daniel McCormick και Mary O'Brien για την αποκατάσταση των καναλιών των συστημάτων Carson και Truckee River με ζωντανά γλυπτά. Μάθετε σχετικά με την εμβέλεια και το σκοπό αυτών των έργων αποτελούν ηγέτες της The Nature Conservancy. Η είσοδος είναι $ 10 / δωρεάν για τα μέλη του Μουσείου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

Τακτικά προγραμματισμένα συμβάντα

Πρώτη Πέμπτη: Όμορφη Άγνωστη - Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου, 5 μ.μ. έως 7 μ.μ. Groove για να ζήσετε μουσική και να δείτε τις γκαλερί την Πρώτη Πέμπτη. Χορηγία από τον Barrick Gold της Βόρειας Αμερικής και φιλοξενείται από το ραδιόφωνο FM και τη μεγάλη εταιρεία ζυθοποιίας X 100.1. Επιπλέον χορηγία από την Total Wine και τη λέσχη του Sam. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Μουσείου και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τους επισκέπτες με κανονική είσοδο.

χέρια / ON! στα 2ο Σάββατο - Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 10 π.μ. έως 6 μ.μ. Το θέμα για το δωρεάν οικογενειακό πρόγραμμα αυτού του μήνα είναι τα ζώα στην Τέχνη . Η μέρα θα περιλαμβάνει έργα χειροτεχνίας και αφήγηση. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους κάθε 2ο Σάββατο. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα για τα χέρια / ON! αυτο το μηνα...

Art Dewpoint - Workshop και Κοινωνική για ηλικιωμένους - Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, 1 μ.μ. έως 3 μ.μ. Οι ηλικιωμένοι καλούνται να περάσουν το απόγευμα στο Μουσείο. Απολαύστε μια ξενάγηση και μια αίθουσα τέχνης στούντιο μαζί με ελαφριά αναψυκτικά. Οι μηνιαίες εκδρομές και τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για συμμετέχοντες όλων των επιπέδων εμπειρίας και προσφέρουν μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία. Τα εισιτήρια είναι $ 7 / $ 6 μέλη του Μουσείου. Εγγραφείτε στη ρεσεψιόν την ημέρα της αγοράς ή αγοράστε online εισιτήρια. Χορηγείται εν μέρει από το Ίδρυμα Leonette.

Ομαδικές εκδρομές στο μουσείο - Μερικές περιηγήσεις ανά μήνα είναι διαθέσιμες δωρεάν στα μέλη του NMA και στους επισκέπτες με αμειβόμενη είσοδο. Ο χώρος περιορίζεται σε μια αρχή προτεραιότητας και δεν απαιτείται κράτηση. Περιηγηθείτε στην εκθεσιακή έκθεση με ένα από τα εκπαιδευμένα μαθήματα του Μουσείου κατά τη διάρκεια μιας τακτικής προγραμματισμένης ομαδικής περιοδείας που προσφέρεται Πέμπτη στις 6 μ.μ. (εκτός Πρώτης Πέμπτης), Σάββατο 1 μ.μ. και Κυριακή από 1 μ.μ. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε περιηγήσεις για την ομάδα σας και σχολικές περιηγήσεις. Μπορείτε να κανονίσετε μια περιήγηση καλώντας (775) 398-7253 ή χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα προγραμματισμού εκδρομών.

Μουσείο Σχολής Μουσείων Καλών Τεχνών

Μαθήματα στο σχολείο του Μουσείου EL Cord - Η σχολή του Μουσείου EL Cord προσφέρει μαθήματα τέχνης σε ένα ετήσιο πρόγραμμα. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τάξεων για ανθρώπους όλων των ηλικιών, δεξιοτήτων και τεχνικών ικανοτήτων για την καλλιέργεια της δημιουργικότητάς τους. Νήπια, παιδιά, έφηβοι, ενήλικες και ηλικιωμένοι είναι ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσουν την καλλιτεχνική τους πλευρά. Τα θέματα κλάσης περιλαμβάνουν τη ζωγραφική, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την κεραμική, την εκτύπωση, τη φωτογραφία, τα μαθήματα σχεδιασμού και τις τέχνες των βιβλίων. Μάθετε περισσότερα από το Πρόγραμμα Μαθημάτων Σχολείου Μουσείων.

Μια δειγματοληψία των τάξεων περιλαμβάνει την ενδιάμεση ελαιογραφία, τις βιβλιογραφικές τέχνες: μη κολλητική βιβλιοδεσία, τις εξερευνήσεις στο στυλό και το μελάνι, τις εικονογραφήσεις βοτάνων: τα χρώματα πτώσης, τα νυχτερινά κορίτσια: μεταφέρετε τυπωμένες χαρτοπετσέτες, εξερευνώντας τις τεχνικές ακουαρέλας, Βασικά DSLR, Φωτογραφία Studio: Δραματική Πορσελάνη και πολλά, πολλά άλλα.

Τρέχοντα και Προσεχείς Εκθέματα στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας

Πηγή: Μουσείο Τέχνης Νεβάδα.