Τι να περιμένετε στο Universal Orlando τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος είναι ένας πολυάσχολος χρόνος στο Universal Orlando , αλλά δεν υπάρχουν πολλά προγραμματισμένα γεγονότα. Τα περισσότερα πλήθη συρρέουν στο Universal Orlando για να κάνουν βόλτες και να απολαύσουν τα αξιοθέατα αυτή τη στιγμή του χρόνου καθώς παίρνουν στην τελευταία ευκαιρία τους σε διακοπές πριν αρχίσει το σχολείο.

Ορισμένα μουσικά προγράμματα όπως το Velvet Sessions στο σκληρό βράχο είναι σε εξέλιξη και μπορείτε να πιάσετε το νυχτερινό show fireworks "Universal 360: A Cinesphere Spectacular" στα Universal Studios κάθε βράδυ τον Αύγουστο.

Καιρός

Αναμείνετε να δείτε μερικές από τις πιο ζεστές θερμοκρασίες του έτους όταν επισκέπτεστε το Universal Orlando αυτό το μήνα. Συσκευάστε πολύ αφρόλουτρο και παραμείνετε δροσερός πατώντας το πάρκο νωρίς το πρωί. Εξοικονομήστε υδάτινες διαδρομές όπως το Jurassic River River Adventure για το πιο ζεστό μέρος της ημέρας για να παραμείνετε δροσεροί.

Δεν χρειάζονται σακάκια, αλλά πακέτο ένα επιπλέον μαγιό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την πισίνα περισσότερο από μία φορά την ημέρα αυτή τη μέρα για να δροσιστείτε.

Πλήθη

Παρόλο που ο Αύγουστος είναι μία από τις πιο καυτές εποχές του χρόνου για να επισκεφθεί τη Φλώριδα, δεν θα αποτρέψει τα πλήθη, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του μήνα. Αναμείνετε να περιμένετε στη γραμμή για δημοφιλή αξιοθέατα στο Universal Orlando. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε τον Wizarding World του Χάρι Πότερ, κάντε την πρώτη στάση σας όταν φτάσετε στο Universal το πρωί.

Τα περισσότερα από τα παιδιά σχολικής εκπαίδευσης της Φλόριντα επιστρέφουν στην τάξη μέχρι τα μέσα του μήνα, οπότε η αναβολή της επίσκεψής σας μέχρι το τελευταίο εξάμηνο του μήνα μπορεί να σας ανταμείψει με λιγότερο συνωστισμένες συνθήκες στα θεματικά πάρκα.

Συμβουλές

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Επεξεργασία από Dawn Henthorn