Πού να πάτε για το Πάσχα Brunch στο Ορλάντο

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο μέρος για το μεσημεριανό γεύμα του Πάσχα στην περιοχή του Ορλάντο, μην κοιτάξετε ξανά. Εδώ είναι μερικά καλά εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα των διακοπών σας σε μια αξιοπρεπή τιμή. Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης τουριστικής περιόδου, μερικά μέρη είναι πολύ απασχολημένα, οπότε καλέστε μπροστά ή πηγαίνετε στο διαδίκτυο για να κάνετε κράτηση. Οι λεπτομέρειες υπόκεινται σε αλλαγές, είναι καλύτερο να επιβεβαιώσετε την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα με το εστιατόριο που επιλέγετε. Κάντε κλικ στις συνδέσεις σε κάθε περίπτωση για ενημερωμένες πληροφορίες.

Γκριλ Brio Tuscan

Υπάρχουν δύο φυλάκια του Ορλάντο αυτής της ιταλικής εθνικής αλυσίδας: μία στο Winter Park Village και ένα στο Mall στο Millenia. Και στα δύο, θα μπορείτε να παραγγείλετε από ένα μενού Πασχαλινού μεσημεριανού με σπεσιαλιτέ όπως σικελικό ομελέτα με ζαμπόν, μπέικον, λουκάνικο, κρεμμυδάκια, φρέσκες ντομάτες, μοτσαρέλα και πατάτες brunch, μούρα και κρέμα γάλακτος, με μαριναρισμένες γαρίδες πιπέρι, κρεμώδη καπνιστή γουδαία πλέντε, φασκόμηλο αυγού χωρίς κλουβί και τσιάμπτα.

Η αίθουσα βρύσης στο Dubsdread

Τοποθετημένο στην οδό Par Street, δίπλα στο Edgewater Drive στο Ορλάντο, το Tap Room είναι ένα σημείο συγκέντρωσης για την ελίτ της πόλης, χάρη σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και βραβευμένη κουζίνα. Είναι γνωστό ως κορυφαίο σημείο για γεύματα με ηλεκτρικό ρεύμα και γεύμα alfresco. Πριν να παραγγείλετε από το οικογενειακό μενού του Πάσχα με μπουφέ, χαλαρώστε με μια πικάντικη Bloody Mary ή μια τροπική μιμόζα. Στη συνέχεια, δοκιμάστε έναν ειδικό θεατρικό με σπιτική σάλτσα ολλανδίας, ένα καβούρι και brie ομελέτα, ένα μπισκότο με σάλτσα, ή ίσως μια βελγική βάφλα.

Μπορείτε να μην πάει στραβά εδώ. Ή ίσως θελήσετε να επιλέξετε από το παραδοσιακό πρωινό ή μεσημεριανό φαγητό, σαλάτες και βιοτεχνική μπύρα.

Το πρωτότυπο και το κρασί μπαρ του Fleming

Στην περιοχή του Ορλάντο, υπάρχουν φυλάκια της αλυσίδας του Fleming στην Lee Road στο Winter Park και στην Sand Lake Road στο Ορλάντο. Το Fleming's είναι γνωστό για την τεχνογνωσία του στον τομέα του κρασιού και στα ψημένα κρέατα USDA πρώτης υγιεινής και ξηρής γήρανσης.

Η Fleming's 100, η ​​βραβευμένη συλλογή των 100 οίνων από το γυαλί της ομάδας εστιατορίων, επιμελείται κάθε χρόνο από κορυφαία κρασιά από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι το Πάσχα στο Fleming θα έχει μια μεγάλη επιλογή μπριζόλας και κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σαμπάνιας και των αφρωδών οίνων που ταιριάζουν τόσο καλά στο Πάσχα. Το πασχαλινό σας γεύμα εδώ θα μπορούσε να είναι τρία μαθήματα, όπως για παράδειγμα ο αστακός με βούτυρο, το κοτόπουλο με σάλτσα άσπρου κρασιού ή μια ribeye ξηρού ηλικίας 16 ουγκιών, με ίσως σαλάτες σπανάκι και κατσικίσιο τυρί, επιλογή πλευρών και για το επιδόρπιο, ενδεχομένως μια καραβίδα με καρυδιές ή κέικ καρότων. Καλέστε το εστιατόριο ή πηγαίνετε στο διαδίκτυο για να ελέγξετε τους χρόνους και τις τιμές εξυπηρέτησης. Θα θελήσετε επίσης να κάνετε μια κράτηση.

Το Royal Crest Room

Το Royal Crest Room είναι ένας όμορφος, βραβευμένος χώρος 4000 τετραγωνικών ποδιών που βρίσκεται στο Royal St. Cloud Golf Links. Για το Πάσχα, ένα μαγειρικό προσωπικό που συνήθως ξοδεύει το χρόνο για την προετοιμασία των τεσσάρων αστέρων νυχτερινών γευμάτων, στρέφει την προσοχή του στο μαγείρεμα ενός πολύτιμου μπουφέ του Πάσχα για το επισκεπτόμενο κοινό. Το brunch σε λογικές τιμές περιλαμβάνει παραδοσιακά αγαπημένα πρωινά όπως ομελέτες και τηγανίτες, καθώς και σούπες και σαλάτες, λαξευμένο κρέας και επιδόρπια. Καλέστε τον χώρο ή ελέγξτε τον ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Τραπεζαρία Beauclaire στο Lakeside Inn

Το Lakeside Inn στην καρδιά του γραφικού Mount Dora, είναι το πιο ιστορικό ξενοδοχείο της Φλώριδας, ανάμεσα σε βρύα με βρύα. Χτισμένο το 1883, το Lakeside Inn είναι το παλαιότερο συνεχώς λειτουργικό ξενοδοχείο στην πολιτεία της Φλόριντα και το τελευταίο από τα μεγάλα ξενοδοχεία της βικτοριανής εποχής που παραμένουν στην κεντρική Φλόριντα. Τούτου λεχθέντος, το Πασχαλινό brunch στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου Beauclaire είναι λίγο σαν ένα γοητευτικό βήμα πίσω στο χρόνο. Απολαύστε την θέα στους κήπους καθώς παραγγείλετε από τον μπουφέ με σαμπάνια ή από το κανονικό μενού brunch. Μπορεί να σας αρέσει μια ομελέτα φρέσκου κτηνοτρόφου ή μια φρέσκια σαλάτα της Φλόριντα με φρέσκες γαρίδες στη σχάρα, φέτες πορτοκαλιού, αβοκάντο σε φέτες, καρδιές φοίνικα, κόκκινο κρεμμύδι και ψητά πεκάν, που σερβίρονται σε μικτά πράσινα πεδία με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών ή ίσως μαυρισμένο bourbon beef με ρύζι basmati και εποχιακά λαχανικά.

Στη συνέχεια περπατήστε στην ταβέρνα του Tremain για ένα πολύ πολιτισμένο κονιάκ μετά το γεύμα.

Το Mission Inn Resort & Club

Το Mission Inn Resort & Club στο Howey-In-The-Hills, λίγα λεπτά από το Ορλάντο, διαθέτει δύο κορυφαία γήπεδα γκολφ, τέσσερα εστιατόρια, ένα σπα και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες. Το Grand Easter Brunch του θέρετρου σερβίρεται στο La Hacienda και στο Nicker's Restaurant με "ατελείωτη σαμπάνια και μιμόζες και ζωντανή μουσική". Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια σειρά από υπέροχες σαλάτες, τυριά και ψωμί. ιταλικό ορεκτικό; νωπά θαλασσινά και φρέσκα οστρακοειδή · φρυγμένο, σκαλιστό κρέας όπως πρωτιά; παραδοσιακά Πασχαλινά πιάτα. και τα παρακμιακά επιδόρπια.

Hilton Orlando

Το Hilton Orlando στο Destination Parkway του Ορλάντο είναι ένα all-in-one θέρετρο με ξενοδοχείο, πισίνες, ένα "τεμπέλης ποτάμι", ένα σπα και γυμναστήριο, και έξι εστιατόρια, σαλόνια ή μπαρ. Απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα του Πάσχα στο Spencer's για Steaks and Chops.

Το Spencer για τις μπριζόλες και τα κοτσάνια

Το βραβευμένο Spencer's είναι γνωστό για το στεγνό ηλικιωμένο πρωινό της Φλόριντα, φρέσκα καινοτόμα πιάτα, χειροποίητα κοκτέιλ και διακριτική λίστα κρασιών. Όλα αυτά μπορούν να είναι μέρος του Πάσχα. Παραγγείλετε κλασικά μενού όπως τα στρείδια Rockefeller με Pernod, κοτόπουλο και μπισκότα ή φιλέτο mignon, με φρέσκα μανιτάρια και φιστίκια. Ή μπορείτε να πάτε με το μπουφέ του Πάσχα, που περιλαμβάνει μια ομελέτα και σταθμό βάφλας, μια σειρά από τυριά και σούπες, ένα σταθμό σκάλισμα με αρνί, ένα σταθμό sushi και απολαυστικά επιδόρπια-όλα σερβίρονται με σαμπάνια ή αφρώδη κρασιά.

Caribe Royale Όλα τα σουίτες και το συνεδριακό κέντρο

Το θέρετρο Caribe Royale των 1.335 δωματίων στο World Center Drive βρίσκεται στην καρδιά του Ορλάντο, με εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα Factory Stores της λίμνης Buena Vista, στη Disney Springs, στη λίμνη Bryan και στο Falcon's Fire Golf Club. Απολαύστε το δείπνο του Πάσχα σε μπουφέ εδώ στο The Tropicale, ένα από τα τρία εστιατόρια του θέρετρου.

Το Τροπικό

Για το γεύμα σας ή το δείπνο του Πάσχα, προχωρήστε και επωφεληθείτε από τις σπεσιαλιτέ του μπουφέ, όπως το φιλέτο mignon και τα αυγά, τα ζεστά κέικ ή το γαλλικό φρυγανιέρα του Chef Bubba που παρασκευάζεται με ψωμί μεγέθους Texas, βυθισμένο και τυλιγμένο σε νιφάδες καλαμποκιού, σερβίρεται με τη σάλτσα Foster της μπανάνας. Ή μπορείτε να παραγγείλετε Νέα μπριζόλα, κοτόπουλο tikka, ομάδα Gulf, ή ένα μισό ράφι καπνιστών μπάρμπεκιου πλευρά από το μενού δείπνου. Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τον μπουφέ δείπνου, ο οποίος έχει όλα όσα θα θέλατε σε ένα γεύμα του Πάσχα. Αυτό που θέτει πραγματικά αυτό το μέρος πάνω από την κορυφή, όμως, είναι η διασκέδαση-ζωντανή μουσική τζαζ και πισινό calypso, τα κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα και οι ταινίες κάτω από τα αστέρια. Κάντε ένα σαββατοκύριακο και απολαύστε το όλα.

Rosen Hotels and Resorts, Ορλάντο

Rosen Plaza

Rosen Plaza Πασχαλινό Μπράντς στο Rosen Plaza

Rosen Plaza, βραβευμένο 800-δωματίων, 14-ιστορικό ξενοδοχείο στο Διεθνές Drive στο Ορλάντο έχει μια σειρά από εστιατόρια και σαλόνια και πηγαίνει όλα για το Πάσχα. Στο Rosen Plaza Eastern Brunch, πάρτε δωρεάν σαμπάνια ή κρασί με το brunch σας, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ. Το Μεγάλο Πασχαλινό Brunch περιλαμβάνει σούπα, φρέσκα φρούτα, παγωμένες σαλάτες και θαλασσινά όπως ο σολομός καπνιστού σπιτιού, ομελέτες, αργά ψημένα κρέατα αυθεντικού κρέατος au jus, κοτόπουλο με βαλσάμικο βερνίκι και σύκα και κλασικά πασχαλινά επιδόρπια όπως cheesecake της Νέας Υόρκης και φωτεινά κίτρινα μπαρ λεμονιού.

Τόπος του Jack

Ένα από τα πολλά εστιατόρια και σαλόνια του Rosen Plaza, το Jack's Place προσφέρει το δικό του Πασχαλινό brunch, ένα γεύμα τριών πιάτων γεμάτο με σπεσιαλιτέ όπως ribeye 20 κιλών και φρέσκα θαλασσινά της Φλόριντα, καθώς και ένα παρακμιακό επιδόρπιο.

Rosen Center

Μια άλλη εγκατάσταση στην ομάδα φιλοξενίας Rosen, το Rosen Center είναι ένα βραβευμένο ξενοδοχείο διάρκειας 1.334 δωματίων, διάρκειας 24 ωρών, στο International Drive. Συνδέεται με το συνεδριακό κέντρο Orange County, το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα, μέσω του skywalk του Rosen Center. Ανάμεσα σε πολλές ανέσεις του υπάρχουν εννέα εστιατόρια και σαλόνια, όπως το Cafe Gaugin, το οποίο προσφέρει ένα εξαιρετικό Πασχαλινό brunch.

Cafe Gauguin

Σε κάθε πιάτο Cafe Gaugin Easter, υπάρχουν απεριόριστες μιμόζες και πάνω από 40 πιάτα, όπως κρέμα σπαράγγι σούπας, σαλάτες όπως tabouleh και αμβροσία φρέσκων φρούτων, μια σειρά antipasto, θαλασσινά όπως νύχια καβουριών καβουριών, ψημένη χοιρινή κοιλιά, τα κρέατα όπως το αρνί ελαφρύ κέλυφος και δεντρολίβανο, οι ομελέτες φτιαγμένες σε παραγγελία και οι βάφλες, καθώς και γλυκά όπως η πίτα κρέμας καρύδας και ένα πιάτο πασχαλινών αυγών και ζελέ φασολιών σοκολάτας.

Rosen Shingle Creek

Βρίσκεται στην Universal Boulevard του Ορλάντο, το Rosen Shingle Creek είναι ένα ξενοδοχείο 255 στρεμμάτων με 1.501 δωμάτια και σουίτες που εκτείνεται σε 490.000 τετραγωνικά πόδια, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία πλήρους υπηρεσίας στην κεντρική Φλόριντα. Διαθέτει εκπληκτική 15 επιλογές για φαγητό ή χαλάρωση, συμπεριλαμβανομένου ενός πλούσιου πασχαλιού στο Café Osceola.

Café Osceola

Πάρα πολύ πιο εξωτική από τα άλλα εστιατόρια του Rosen, το πασχαλινό brunch του Café Osceola περιλαμβάνει τα ζυμαρικά του make-your-own, το φρέσκο ​​σούσι, μια ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά, μια αντιπαστοθήκη, διάφορες σαλάτες, σκαλιστό αρνί, σαλάτες, αντικείμενα πρωινού όπως ομελέτες φτιαγμένες σε παραγγελία και αυγά benedict, βάφλες και βραβευμένα επιδόρπια.

Το Universal Orlando Resort στο Loews Hotels

Το Universal Orlando Resort είναι πραγματικά ένα τεράστιο συγκρότημα έξι ξενοδοχείων Loews που διαθέτει μια σειρά από καταλύματα, ανέσεις, αναψυχή και ειδικά θεματικά πάρκα. Κάθε ξενοδοχείο σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια ή μια γρήγορη υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Universal Studios Florida, τα Νησιά περιπέτειας του Universal και το θεματικό πάρκο νερού Universal του Volcano Bay, καθώς και το συγκρότημα τραπεζαρίας και ψυχαγωγίας Universal CityWalk.

Κάθε μία από τις έξι ιδιοκτησίες Loews σε αυτό το συγκρότημα διαθέτει πισίνες, επιλογές αναψυχής και πολλές επιλογές για φαγητό. Επιπλέον, προσφέρουν αποκλειστικά θεματικά πάρκα. Ανάμεσα στις δεκάδες εστιατόρια του Universal Orlando Resort, τρεις ξεχωρίζουν για τα πασχαλινά πασχαλιά τους: το Trattoria del Porto στο Portofino Bay Hotel, το The Kitchen at the Hard Rock Hotel και το Dining Room στο Royal Pacific Resort. Σε κάθε ένα από αυτά τα εστιατόρια, τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν μικροσκοπικά δικαιώματα.