Φεστιβάλ Δέντρων του Μουσείου Τέχνης του Ορλάντο

Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στο πνεύμα των διακοπών

Γιορτάστε την έναρξη της χειμερινής περιόδου των διακοπών στην κεντρική Φλόριντα στην εκδήλωση πρεμιέρας του Ορλάντο, το Ετήσιο Φεστιβάλ Δέντρων, που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα πριν την ημέρα των Ευχαριστιών. Για εννέα μαγικές μέρες, το Μουσείο Τέχνης του Ορλάντο μετατρέπεται σε ένα λαμπερό τόπο διακοπών με δέντρα, στεφάνια και σπίτια με μελιτζάνες που ανάβουν το πνεύμα των διακοπών. Για περισσότερα από τριάντα χρόνια, το μουσείο έχει ξεκινήσει τις διακοπές με θεματικές εκθέσεις διακοσμημένες από τοπικούς σχεδιαστές και ειδικές εκδηλώσεις.

Κάθε δέντρο, στεφάνι και μελόψωμο σπίτι είναι διαθέσιμο για αγορά και όλα τα έσοδα ωφελούν το μουσείο.

Εισιτήρια για όλους

Εκθέματα και οθόνες

Το Deck the Halls, τα Designer Trees και τα Vignettes και το Gingerbread Village είναι οι τρεις κύριοι εκθεσιακοί χώροι. Φανταστικά στεφάνια - σκεφτείτε κοχύλια και αλλιγάτορες - και μικρά επιτραπέζια δέντρα βρίσκονται στην περιοχή του Deck the Halls. Μοναδικά δέντρα διακοπών και σκηνές διακοπών προσφέρονται στην περιοχή Designer Tree και Vignette. Ένα ολόκληρο τμήμα του μουσείου δίνεται στο άρωμα της μελόψωμο, όπου οι τοπικοί καλλιτέχνες μαγειρικής εκθέτουν τα ταλέντα τους σχεδιάζοντας περίτεχνα σπίτια από μελόψωμο, τα οποία μπορούν να αγοραστούν. Οι προηγούμενες δημιουργίες περιελάμβαναν ένα ελβετικό σαλέ με στέγη από πολύχρωμες καραμέλες Necco και ένα σπίτι παιχνιδιών Candy Land.

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν δώρα διακοπών και διακοσμητικά αξεσουάρ στο Holiday Boutique. Η καθημερινή διασκέδαση διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ταλέντων και πνευμάτων διακοπών, που κυμαίνονται από χορωδιακές παραστάσεις, χορευτικές ομάδες και καρόλες.