Η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια: ένας οδηγός για την επίσκεψή σας

Η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας είναι το μουσείο φυσικών επιστημών του Σαν Φρανσίσκο Είναι το μέρος για να γελάσετε με τους ζωντανούς πιγκουίνους να περπατούν γύρω, να εκπλαγείτε με τους τεράστιους σκελετούς του T-Rexes και τις γαλάζιες φάλαινες, να δείτε τα καλλιεργητικά πράγματα και να πάτε στο ενυδρείο. Και έπειτα υπάρχει ο Claude, ο αλλιώτης αλλιγάτορας που έχει συναρπάσει επισκέπτες για περισσότερα από 20 χρόνια.

Είπαμε πιγκουίνους; Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο Penguin Cam της Ακαδημίας για να επιβεβαιώσετε τον χαριτωμένο παράγοντα τους, αλλά αυτό είναι μόνο για εκκινητές.

Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερα από 30.000 ψάρια στο ενυδρείο Steinhart, να παρακολουθήσετε μια βραβευμένη έκθεση πλανητάριο και να κάνετε μια βόλτα μέσα από ένα θόλο τροπικού δάσους ύψους 90 ποδιών.

Όταν τελειώσετε με όλα αυτά, πηγαίνετε επάνω για να απολαύσετε τη θέα από το κατάστρωμα παρατήρησης και να δείτε το γρασίδι, το οποίο βρίσκεται στην οροφή. Στην πραγματικότητα, η οροφή του κτιρίου είναι πράσινη, εξοικονόμησης ενέργειας και κυριολεκτικά πράσινη, καλυμμένη με τοπικά φυτά.

Ακόμα και η αρχιτεκτονική αξίζει τον κόπο να το κάνετε, το οποίο έκανε ο Ιταλός Renzo Piano ο οποίος δημιούργησε επίσης το Κέντρο Pompidou στο Παρίσι και το Parco della Musica στη Ρώμη. Ο σχεδιασμός του ενοποιεί τα δώδεκα ξεχωριστά κτήρια της ακαδημίας σε μια ενιαία κατασκευή που καλύπτεται από αυτή τη ζεστή στέγη δύο στρεμμάτων.

Συμβουλές για επίσκεψη στην Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας

Στις πολυάσχολες ημέρες, οι γραμμές εισιτηρίων είναι μεγάλες, ειδικά κατά την ώρα έναρξης. Εάν αγοράζετε εισιτήρια εκ των προτέρων online, μπορείτε να πάρετε πολύ πιο γρήγορα.

Η Ακαδημία προσφέρει επίσης μερικές διασκεδαστικές εκδρομές πίσω από τη σκηνή, VIP περιηγήσεις νυχτερινής διασκέδασης, συναντήσεις με ζώα και ύπνο πιγιάματος και πιγκουίνων.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκδρομών εκ των προτέρων online.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε, αλλά θα προτιμούσατε να έχετε μια πιο ενήλικη εμπειρία, η Ακαδημία προσφέρει εκδηλώσεις Nightlife τα βράδια της Πέμπτης που περιορίζονται μόνο σε ενήλικες ηλικίας 21+ μόνο.

Μην φτάσετε εκεί πολύ νωρίς. Η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας ανοίγει αργότερα την Κυριακή από άλλες μέρες της εβδομάδας.

Πάρτε εκεί τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες πριν κλείσετε. Θα σας αφήσουν μέσα σε μια ώρα πριν το κλείσιμο, αλλά δεν είναι καλή ιδέα. Θα περάσετε πολλά για να δείτε μόνο λίγο και πιθανώς θα καταλήξετε απογοητευμένοι. Κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων του έτους, μπορεί να είναι ανοικτές αργότερα από το συνηθισμένο. Ελέγξτε τις ώρες τους εδώ.

Για να πάρετε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στο μουσείο, κατεβάστε τις εφαρμογές Pocket Penguins και iNaturalist πριν πάτε.

Μην χάσετε τις δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν περιπέτειες εφήβων επιστημόνων, μια ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους πιγκουίνους να τρέφονται, συναντήσεις με ζώα και δείχνει πλανητάριο. Ελέγξτε το ημερήσιο ημερολόγιο συμβάντων για να δείτε τι σχεδιάζεται.

Αν πεινάσετε, δοκιμάστε το Cafe Academy ή το The Terrace. Αν έχετε ακούσει για το Moss Room στην Ακαδημία, είστε πολύ αργά. Τερματίστηκε το 2014.

Αν αγαπάτε την επιστήμη, μην παραλείψετε το Exploratorium του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο είναι η κορυφαία επιλογή μου για το καλύτερο μουσείο επιστήμης της Καλιφόρνιας. Ενώ βρίσκεστε στο Golden Gate Park, μπορείτε επίσης να θελήσετε να δείτε μερικά από τα άλλα συναρπαστικά αξιοθέατα .

Τι πρέπει να ξέρετε για την Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας

Καλιφόρνια Ακαδημία Επιστημών
55 Συναυλία Μουσικής Δρ
Σαν Φρανσίσκο, CA
Καλιφόρνια Ακαδημία Επιστημών ιστοσελίδα

Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός από μερικές μεγάλες διακοπές.

Μπορείτε να πάρετε το πρόγραμμά τους στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας Επιστημών της Καλιφόρνια.

Η είσοδος χρεώνεται και δεν χρειάζεστε κρατήσεις. Τα παιδιά τριών ετών και κάτω απολαμβάνουν δωρεάν. Οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή παίρνουν περιστασιακά ελεύθερη είσοδο, και το ευρύ κοινό μπορεί να απολαύσει τις ελεύθερες Κυριακές όταν προσφέρονται. Λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα δωρεάν προγράμματα εγγραφής.

Η Ακαδημία Επιστημών περιλαμβάνεται και στις δύο μεγάλες κάρτες έκπτωσης εισόδου: η Go San Francisco Card και το San Francisco CityPASS .

Η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του πάρκου Golden Gate, κοντά στο μουσείο De Young και τον ιαπωνικό κήπο τσαγιού .

Αν οδηγείτε στην Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια, μπείτε στο Golden Gate Park στο Fulton St και στην 8η Ave για να χρησιμοποιήσετε το υπόγειο γκαράζ.

Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο, αλλά η εύρεση ενός ανοιχτού χώρου σε μια γεμάτη μέρα είναι αρκετή για να επιδεινώσει ακόμα και τους πιο χαλαρούς οδηγούς.

Ο χώρος στάθμευσης γεμίζει τα σαββατοκύριακα και ορισμένοι δρόμοι στο πάρκο είναι κλειστοί για αυτοκίνητα την Κυριακή. Οι πιο βολικοί χώροι στάθμευσης στο δρόμο είναι ο John F. Kennedy Dr κοντά στο Ωδείο των Λουλουδιών ή ο Martin Luther King Dr κοντά στον Βοτανικό Κήπο του Σαν Φρανσίσκο . Βρείτε πολλούς τρόπους για να φτάσετε εκεί με το αυτοκίνητο, το ποδήλατο και τη δημόσια συγκοινωνία.