Πώς να δείτε το De Young Museum

Το de Young Museum στο Σαν Φρανσίσκο είναι το ναυαρχιολογικό μουσείο της πόλης, αλλά μην αφήσετε αυτή την ευγενική περιγραφή να σας βγάλει. Οι επισκέπτες του de Young βρίσκουν μέρη για να δουν, συμπεριλαμβανομένης μιας συλλογής τέχνης που περιλαμβάνει έργα από την Αμερική του 17ου έως τον 20ό αιώνα, την Αμερική, την Αφρική και τον Ειρηνικό.

Το de Young Museum φιλοξενεί επίσης τα περισσότερα σημαντικά σημαντικά εκθέματα που έρχονται στο Σαν Φρανσίσκο. Η επιμέλεια τους είναι εξαιρετική τόσο για παρουσίαση όσο και για εξήγηση.

Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα de Young για να μάθετε τι έρχεται όταν επισκέπτεστε.

Το de Young είναι γύρω από το 1895, αλλά η σημερινή εγκατάσταση ολοκληρώθηκε το 2005 και σχεδιάστηκε από τον Herzog & de Meuron και τους αρχιτέκτονες Fong & Chan του Σαν Φρανσίσκο. Οι άνθρωποι αγαπούν ή μισούν το ίδιο το κτίριο, αλλά όλοι συμφωνούν ότι οι απόψεις του πύργου παρατήρησης είναι εξαιρετικές.

Στην πραγματικότητα, ο πύργος δεν αποτελεί μέρος του μουσείου και είναι ανοιχτό στο κοινό χωρίς εισιτήριο εισόδου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε εκεί τουλάχιστον μία ώρα πριν από το κλείσιμο του μουσείου και να περπατήσετε μέσα από το λόμπι στον ανελκυστήρα πύργου. Μπορείτε επίσης να μπείτε στο εξαιρετικό κατάστημα δώρων του μουσείου χωρίς να αγοράσετε εισιτήριο.

Αν βιάζεστε να δείτε το de Young, αναζητήστε αυτές τις πέντε ζωγραφιές που καλύπτουν περισσότερους από τρεις αιώνες. Είναι επίσης μεταξύ των πιο θεαματικών εκμεταλλεύσεών τους:

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Μουσείο de Young

Το de Young Museum δεν επιτρέπει να φορούν σακίδια μωρών (εκτός αν μετατρέπονται στο μπροστινό μέρος), αλλά τα καροτσάκια είναι ωραία.

Οι γραμμές μετρητών εισιτηρίων είναι σπάνια μεγάλες, αλλά μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online προτού πάτε για να αποφύγετε οποιαδήποτε αναμονή.

Εάν επισκεφθείτε το de Young και το αδελφό του μουσείο Legion of Honor την ίδια μέρα, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο ένα τέλος εισόδου.

Για να αποφύγετε τα πλήθη σε δημοφιλή εκθέματα, πηγαίνετε στο τελευταίο χρόνο εισόδου και πηγαίνετε αργά, παραμένοντας στο τέλος της ομάδας σας.

Το Μουσείο Café είναι ένα καλό μέρος για να πάρετε μια τσίμπημα για φαγητό, και είναι ένα καλό μέρος για να δείτε το Barbro Osher Γλυπτική Garden. Κλείνει περίπου μια ώρα πριν το μουσείο.

Για να επωφεληθείτε περισσότερο από την επίσκεψή σας, μπορείτε να νοικιάσετε μια περιοδεία ή να παρακολουθήσετε μια ελεύθερη περιήγηση. Ή κάντε το με το ρυθμό σας: Κατεβάστε την εφαρμογή που δίνει λεπτομερείς πληροφορίες για περισσότερα από 30 έργα τους.

Οι κανόνες του μουσείου σχετικά με το τι μπορείτε να φέρετε και τι μπορείτε να κάνετε μέσα είναι χαρακτηριστικό για τα μουσεία τέχνης, αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα που δεν μπορείτε να στοιβάζετε στην περιοχή ελέγχου ακτογραμμής, επομένως ίσως θελήσετε να ελέγξετε τις πολιτικές πριν πάτε.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Μουσείο de Young

MH de Young Museum
50 Hagiwara Tea Garden Drive
Σαν Φρανσίσκο, CA
de Young Ιστοσελίδα του Μουσείου

Το μουσείο είναι ανοικτό τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, εκτός από μεγάλες διακοπές. Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα λειτουργίας τους στην ιστοσελίδα του Μουσείου de Young.

Είναι επίσης μερικές φορές ανοιχτά αργά τα βράδια της Παρασκευής, με μουσική και τοπικές καλλιτεχνικές διαδηλώσεις.

Δεν χρειάζεστε κράτηση για να επισκεφθείτε το de Young εκτός από ειδικά εκθέματα, τα οποία απαιτούν ξεχωριστό εισιτήριο με χρονομετρημένο εισιτήριο. Το μουσείο χρεώνει μια γενική χρέωση εισόδου, αλλά τα παιδιά κάτω των έξι ετών παίρνουν δωρεάν. Το μουσείο προσφέρει επίσης δωρεάν μηνιαίες ημέρες για το ευρύ κοινό. Ελέγξτε το πρόγραμμα για τις δωρεάν ημέρες στην ιστοσελίδα τους.

Το de Young Museum βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του πάρκου Golden Gate, κοντά στην Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας , τον Βοτανικό Κήπο του Σαν Φρανσίσκο και τον ιαπωνικό κήπο τσαγιού .

Εάν οδηγείτε στο de Young Museum, μπείτε στο υπόγειο γκαράζ στις οδούς Fulton και 8th Avenue. Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο, αλλά σε μια κουραστική μέρα, είναι μια απογοητευτική αναζήτηση που αποφεύγεται καλύτερα. Οι πιο βολικοί χώροι στάθμευσης στο δρόμο είναι ο John F.

Kennedy Drive κοντά στο Ωδείο των Λουλουδιών ή στο Martin Luther King Drive. Βρείτε αρκετούς τρόπους για να φτάσετε εκεί με το αυτοκίνητο.

Ο χώρος στάθμευσης γεμίζει τα σαββατοκύριακα και ορισμένοι κοντινοί δρόμοι είναι κλειστοί για αυτοκίνητα την Κυριακή. Η χρήση της δημόσιας διαμετακόμισης δεν είναι μόνο βολική, αλλά αν κρατήσετε το δελτίο ή τη μεταφορά σας για να εμφανίσετε στο γραφείο εισιτηρίων, θα σας εξοικονομήσει χρήματα για εισδοχή μουσείων. Ελέγξτε τις επιλογές δημόσιας διακίνησης.