Μια αναθεώρηση του Indian Springs Resort and Spa, Calistoga, Καλιφόρνια

Θερμικές πισίνες!

Εάν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να καταλήξετε στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο κάποια στιγμή. Και αν προγραμματίζετε επαγγελματικές συναντήσεις για την εταιρεία σας, υπάρχουν πολλοί εύλογοι λόγοι να εξεταστεί η περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα ταξίδι στην κοντινή κοιλάδα της Νάπα ίσως ακριβώς το πράγμα.

Η Napa Valley, που βρίσκεται περίπου μια ώρα και μισή βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για επαγγελματίες ταξιδιώτες που επιθυμούν να επεκτείνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο με λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας.

Αλλά η κοιλάδα Napa είναι επίσης μια εξαιρετική τοποθεσία για εταιρικές εκδηλώσεις, τόσο λόγω του απίστευτου σκηνικού όσο και με ένα ευρύ φάσμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων, όπως οι εκδρομές για το οινοποιείο, η πεζοπορία και πολλά άλλα.

Αν είστε προγραμματιστής συναντήσεων ή επαγγελματίας ταξιδιώτης που σχεδιάζει ένα ταξίδι στη Νάπα, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε το Indian Springs Resort & Spa στην Calistoga της Καλιφόρνια. Η Calistoga βρίσκεται κοντά στην κορυφή της κοιλάδας της Νάπα, περίπου μισή ώρα από την πόλη της Νάπα. Όπως και οι περισσότερες περιοχές στη Νάπα, το Calistoga είναι κοντά σε πολλά μεγάλα οινοποιεία, αλλά είναι επίσης μια χαριτωμένη μικρή πόλη με υπέροχα εστιατόρια και καταστήματα και μια ωραία πεζοδρομημένη περιοχή στο κέντρο της πόλης.

Το Indian Springs Resort βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Calistoga και προσφέρει μια εξαιρετική τοποθεσία για εταιρικές εκδηλώσεις, καθώς και ένας εξαιρετικός προορισμός για διακοπές μετά από επαγγελματικό ταξίδι. Το θέρετρο είναι διάσημο για τη μεγάλη και μοναδική του θερμαινόμενη πισίνα που τροφοδοτείται με geyser και για τα λουτρά της λάσπης .

Το Calistoga και το Indian Springs Resort είναι εξαιρετικοί προορισμοί για κάθε επαγγελματία ταξιδιώτη.

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Η Calistoga βρίσκεται περίπου εβδομήντα πέντε μίλια βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Το Indian Springs Resort βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την υπέροχη μικρή περιοχή του Calistoga.

Αν και υπάρχει ένα θέρετρο στην ίδια τοποθεσία από το 1800, το Indian Springs Resort είναι ένα σύγχρονο, περιεκτικό θέρετρο, με πολλές δραστηριότητες, εστιατόριο και όμορφο κήπο.

Δωμάτια

Το Indian Spring Resort διαθέτει ποικιλία τύπων δωματίων για τους επισκέπτες, από τα standard δωμάτια του ξενοδοχείου μέχρι τα εξοχικά σπίτια και τα μπανγκαλόου.

Το The Lodge είναι ένα κτίριο ισπανικού στιλ του 1930 (ανακαινισμένο το 2005) με μοντέρνα δωμάτια με queen-size κρεβάτια. Τα δωμάτια είναι χτισμένα το 2014 και παρέχουν ένα συνδυασμό βασιλικών και κρεβατοκάμαρας. Οι εξοχικές κατοικίες είναι ιστορικά μικρά εξοχικά σπίτια που ευθυγραμμίζουν το δρόμο. Οι εξοχικές κατοικίες είναι στούντιο και μονάδες 2 υπνοδωματίων, με σαλόνια και βεράντες. Παρόλο που είναι ιστορικά, τα Cottages έχουν ενημερωθεί πλήρως για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους και ανέσεις. Τα μπανγκαλόου του θέρετρου ήταν καινούργια το 2014 και διαθέτουν μεγάλα (1 200 τετραγωνικά πόδια) δάπεδα με δύο υπνοδωμάτια και ιδιωτικούς κήπους. Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, τα σπίτια του θέρετρου είναι ανεξάρτητα σπίτια με μεγάλο χώρο και υπέροχη θέα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, έμεινα σε μία από τις εξοχικές κατοικίες. Παρόλο που χτίστηκαν τη δεκαετία του 1940, είναι εντελώς μοντέρνα και ενημερωμένα στο εσωτερικό, με όμορφα σαλόνια, ψυγεία και πολλά άλλα. Οι μονάδες περιτριγυρίζονται από φοίνικες και ελιές και έχουν ωραίες βεράντες μπροστά για χαλάρωση το απόγευμα ή το πρωί.

Η κατοικία μου με δύο υπνοδωμάτια ήταν ευρύχωρη και όμορφα επιπλωμένη. Δεδομένου ότι σχεδιάστηκε στη δεκαετία του 1940, το μπάνιο είναι μάλλον μικρό, αλλά εντελώς χρήσιμο.

Το ντους ήταν μεγάλο. Και τα δύο υπνοδωμάτια ήταν μεσαίου μεγέθους, αλλά όμορφα επιπλωμένα και διακοσμημένα. Ενώ τα κανονικά δωμάτια του θερέτρου είναι πολύ ωραία, ήταν υπέροχο να έχετε τον επιπλέον χώρο και επιπλέον υπνοδωμάτιο που παρέχουν οι εξοχικές κατοικίες. Οι εξοχικές κατοικίες βρίσκονται επίσης σε κεντρική τοποθεσία για την τεράστια θερμαινόμενη πισίνα του θέρετρου, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο.

Ενώ ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με το συνολικό θέρετρο, έφτασα να έχω δύο μικρά προβλήματα με το δωμάτιό μου. Όταν πρωτοκολλήθηκα στην εξοχική κατοικία, ήταν ήσυχο ζεστό (τελικά είναι η Καλιφόρνια!). Ενώ το δωμάτιο έχει τρεις συνθήκες αέρα (τέλεια!), Ελέγχονταν από ένα τηλεχειριστήριο και έπρεπε να ενεργοποιηθούν με μια συγκεκριμένη σειρά για να λειτουργήσουν σωστά. Το ξενοδοχείο παρείχε οδηγό οδηγιών μιας σελίδας, δεν κατάφερα να το καταλάβω. Ευτυχώς, μια κλήση στη συντήρηση οδήγησε σε έναν πολύ φιλικό και πολύ εξυπηρετικό συντηρητή ο οποίος κατάφερε να πάρει τους AC που αντλούν ψυχρό αέρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν είχα άλλα προβλήματα με τα κλιματιστικά κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και εκτιμούσα πολύ το γεγονός ότι η μονάδα είχε τρεις από αυτές. Το δεύτερο "ζήτημα" που είχα με τα καταλύματα ήταν το εξοικονόμησης νερού στο νεροχύτη του μπάνιου-αυτό ανάγκασαν το νερό να βγει σε μια έκρηξη η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πιτσιλίζει κάθε φορά που την ενεργοποιούσα. Πιστεύω ότι πρόκειται να εργαστούν για την προσαρμογή αυτού

Το σπίτι μου με δύο κρεβατοκάμαρες είχε δύο μεσαίου μεγέθους δωμάτια, ένα με ένα queen κρεβάτι και ένα με ένα κρεβάτι κουκέτα, ένα ωραίο σαλόνι και μια μπροστινή βεράντα με καρέκλες.

Ενώ το δωμάτιο ήταν ωραίο, ο πραγματικός λόγος για να επισκεφθείτε το Indian Springs Resort είναι η τεράστια θερμαινόμενη πισίνα του θέρετρου (περισσότερο αργότερα) και οι γύρω χώροι. Ήταν απλά υπέροχο να χαλαρώσετε στις καρέκλες Adirondack μπροστά από το Spa στο τέλος του απογεύματος με ένα ποτήρι κρασί. Και ήταν πραγματικά μοναδικό να κάνετε μια βουτιά στην πισίνα στις 10 το βράδυ, με τα αστέρια και το φεγγάρι πάνω από το κεφάλι.

Προοπτική επιχειρηματικού ταξιδιώτη

Υπάρχει υπηρεσία Wi-Fi στο Indian Springs Resort. Βρήκα ότι είναι εξαιρετική, αλλά τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν.

Φυσικά, το θέρετρο διαθέτει πλήρεις υπηρεσίες πλυντηρίου. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης σε κεντρικό σημείο ή μπροστά από το εξοχικό σας.

Δεν υπάρχει μέρος για να πάρει μικρά σνακ ή σνακ στο θέρετρο (εκτός από την πισίνα), αλλά η πόλη είναι πολύ κοντά, με πολλά μικρά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Το θέρετρο δεν διαθέτει αίθουσα άσκησης, αλλά έχει πολλούς άλλους τρόπους άσκησης, ξεκινώντας από την κεντρική πισίνα με ολυμπιακό μέγεθος. Αν έχετε γεμίσει το μπάνιο σας ή απλά προτιμάτε κάτι ξηρό, υπάρχουν ωραία μονοπάτια πεζοπορίας που περνούν μέσα από τα δεκαεπτά στρέμματα της ιδιοκτησίας. Υπάρχει επίσης ένα μικρό, λίγο χρησιμοποιημένο μονοπάτι πεζοπορίας που οδηγεί πεζοπόρους στην κορυφή του μικρού λόφου (γνωστός ως Mount Lincoln) πίσω από το Social Club του Sam. Απλά περπατήστε από το εστιατόριο και το μονοπάτι θα είναι στα δεξιά σας. Η κορυφή του λόφου έχει ωραία θέα στο θέρετρο και τις γύρω περιοχές.

Για πιο ευχάριστες δραστηριότητες, οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν bocce, shuffleboard, κροκέ, τεράστια πούλια ή να πάρουν ένα από τα δωρεάν ποδήλατα που είναι διάστικτα σε όλη την ιδιοκτησία και να βγουν στην πόλη ή όπου θέλουν.

Το σπα

Το σπα του Indian Springs Resort βρίσκεται στην καρδιά του θέρετρου, ακριβώς δίπλα στην κύρια πισίνα. Ενώ η πισίνα έχει μια ρετρό / αναδρομική αίσθηση σε μια νωρίτερη στιγμή, το σπα είναι εντελώς σύγχρονο (αν και επίσης ωραία στυλ). Το σπα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τυπικών θεραπειών spa (μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και μεταλλικό νερό), αλλά η ειδικότητα εδώ είναι τα μοναδικά λουτρά λάσπης.

Τα ιαματικά λουτρά του Indian Spring Resort είναι ένα μείγμα νερού και καθαρής ηφαιστειακής τέφρας, τα οποία προέρχονται από την τοποθεσία. Αν δεν έχετε πάρει ποτέ πριν ένα λουτρό λάσπης, είναι εντελώς μοναδικά. Μπορείτε βασικά να βυθιστείτε σε μια μεγάλη μπανιέρα γεμάτη με καυτή ηφαιστειακή λάσπη στάχτης. Χρειάζεται λίγο να συνηθίσετε, και μια καλή hosing off όταν βγείτε έξω, αλλά είναι μια εμπειρία που δεν είναι σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία spa που είχατε ποτέ.

Οι πισίνες

Από τις δεκαετίες του 1800, η ​​καρδιά του θέρετρου είναι η πισίνα του (ή, ακριβέστερα, οι πισίνες). Από την ίδρυση του θέρετρου, οι επισκέπτες έρχονται στην Indian Springs για να πάρουν μέρος της πισίνας που τρεφόταν με πηγάδι.

Η κεντρική πισίνα του θερέτρου είναι μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων γεμάτη με μεταλλικό νερό που τροφοδοτείται με ζεστό νερό. Το ξενοδοχείο πρόσθεσε επίσης πρόσφατα μια μόνο πισίνα για ενήλικες, η οποία βρίσκεται στην άλλη πλευρά της κύριας πισίνας. Οι πισίνες φυλάσσονται γενικά σε περίπου 82 - 102 βαθμούς Φαρενάιτ, ανάλογα με την εποχή.

Θα ήθελα να συστήσω ιδιαίτερα ότι οποιαδήποτε επίσκεψη στο Indian Springs Resort χρησιμοποιεί τη βασική πισίνα τη νύχτα, κάτω από τα αστέρια ή τη Σελήνη. Η πισίνα είναι ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα και είναι εξαιρετικά ήσυχο να επιπλέει στο πολύ ζεστό μεταλλικό νερό με τον δροσερό νυχτερινό αέρα και τα αστέρια πάνω.

Το νερό για τις πισίνες προέρχεται από τις τέσσερις θερμικές πηγές που βρίσκονται στην ιδιοκτησία. Ακόμα και θα δείτε τον ατμό που προέρχεται από την πηγή των πηγαδιών, όπου το νερό συλλέγεται σε μια δεξαμενή γεωδαινού και κρατάει δεξαμενές, όπου ψύχεται πριν τις αποστείλει στις πισίνες, στους χώρους ατμού και στα συστήματα θέρμανσης.

Για φόντο, το ιαματικό νερό προέρχεται από βαθιά στη γη, περίπου 4.000 πόδια κάτω, όπου έρχεται σε επαφή με το μάγμα που χτυπάει μέσα από ένα κάταγμα στην πλάκα κάτω από το έδαφος. Το νερό υπερθερμαίνεται και εκτοξεύεται μέσω της γης, που διαφεύγει με τη μορφή ζεσέδων σε θερμοκρασία 230 βαθμών Φαρενάιτ.

Η κύρια ολυμπιακή πισίνα με ολυμπιακό μέγεθος, που χτίστηκε το 1913 (και ανανεώθηκε το 2016), έχει μεγάλη κλασική αίσθηση. Αλλά δεν είναι πολύ κλασικό - υπάρχουν χυλοπίτες και πλωτήρες για να επιπλέουν, και ξαπλώστρες και ξαπλώστρες για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένα θερμαινόμενο ατμόλουτρο και υπαίθριο σαλόνι καμπίνας τζάκι

Τροφή

Το Indian Springs Resort and Spa διαθέτει ένα εστιατόριο που ονομάζεται Social Club του Sam. Το εστιατόριο ονομάζεται από τον ιδρυτή του αρχικού θέρετρου, ο Sam Brannan.

Το Social's Club του Sam βρίσκεται στην άλλη πλευρά της κύριας πισίνας, στο βάθος της εισόδου. Είναι ανοιχτό για πρωινό, brunch (τα σαββατοκύριακα), γεύμα και δείπνο. Υπάρχει επίσης μια ευτυχής ώρα από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 3:30 έως τις 6:30, με αναψυκτικά ποτά και πίτσα. Εκτός από το εσωτερικό καθιστικό, υπάρχει ένα ωραίο σαλόνι κοντά στο μπαρ.

Το Sam's προσφέρει ρουστίκ αμερικανική κουζίνα, τοπικά κρασιά (φυσικά), κοκτέιλ τεχνών και βιοτεχνική μπύρα που παρασκευάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου. Έχει επίσης ένα ωραίο υπαίθριο σκηνικό, στους πρόποδες του Όρους Λίνκολν. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο (και μεγάλο) υπαίθριο αίθριο και χώρο καθιστικού, με πυρκαγιά και τροφοδοτούμενο από νερό βρύση "χαρακτηριστικό γνώρισμα".

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου, ήμουν σε θέση να απολαύσω ένα δείπνο στο αίθριο του Σαμ, και ήταν υπέροχο. Ο καιρός (αν και ήταν ο Απρίλιος) ήταν τέλειος (αν και το εστιατόριο διαθέτει άφθονο θερμαντήρα χώρου, αν χρειαστεί). Είχα ένα τραπέζι δίπλα στους πρόποδες του κοντινού βουνού (περισσότερο σαν ένα λόφο, στην πραγματικότητα), και απολάμβανε την ηρεμία της θέσης. Το φαγητό ήταν καλό, και η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική.

Συνεδριάσεις και εκδηλώσεις

Το Indian Springs Resort and Spa είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για συναντήσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Το θέρετρο έχει πολλές εξαιρετικές δραστηριότητες και χώρους για να συναντήσετε και να χαλαρώσετε, και η χαριτωμένη, αναβαθμισμένη πόλη Calistoga βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Indian Springs Resort.

Πολλές από τις αίθουσες συσκέψεων και τους χώρους λειτουργιών του θέρετρου είναι είτε νέες είτε πρόσφατα ενημερωμένες ως μέρος της επέκτασης του θέρετρου το 2014, όπως το Barn και το Garden Retreat Centre. Το Sam's Social Club, το εστιατόριο του θέρετρου, παρέχει επίσης υπηρεσίες τροφοδοσίας και πρόσθετες επιλογές περιοχής.

Το θέρετρο διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους λειτουργίας για ποικίλες επιχειρηματικές ανάγκες, συνολικού ύψους 3.500 τετραγωνικών ποδιών.

Εταιρείες ή ομάδες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν μια λειτουργία στο Indian Springs Resort and Spa θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου στο (707) 709-2433 ή groupales@indianspringscalistoga.com.

Οι χώροι λειτουργιών περιλαμβάνουν:

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Ινδία Springs Resort και Spa
1712 Lincoln Ave
Calistoga, CA 94515
Τηλέφωνο: 707-942-4913

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε μερικές εκπτωτικές υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.