Σαν Φρανσίσκο Gay Club Clubs και Bathhouse Οδηγός

Το Σαν Φρανσίσκο ουσιαστικά δημιούργησε την απαγόρευση των ομοφυλοφιλικών λουτρών στα μέσα της δεκαετίας του '80 ως αντίδραση στην καταστροφική εξάπλωση του AIDS. Το αποτέλεσμα είναι ότι στο Σαν Φρανσίσκο, οι εγκαταστάσεις όπου οι ομοφυλόφιλοι συναντιούνται για σεξ δεν νοικιάζουν πλέον ιδιωτικά δωμάτια ή έχουν τα είδη των εγκαταστάσεων "σπα" που είναι χαρακτηριστικές των λουτρών. Αυτές οι "gay σεξουαλικές λέσχες" συνεχίζουν να ευδοκιμούν και είναι αναμφίβολα οι πιο δημοφιλείς τόποι συναντήσεων στη χώρα. Όλες οι εγκαταστάσεις που αναφέρονται εδώ εκτός από το Nob Hill Adult Theatre είναι ιδιωτικές λέσχες, αλλά καλωσορίζουν επισκέπτες. Απλά πρέπει να αγοράσετε μια προσωρινή ιδιότητα μέλους για να αποκτήσετε πρόσβαση (είναι επίσης διαθέσιμες και μακροπρόθεσμες συνδρομές).

Blow Buddies

Στο SOMA, οι Blow Buddies των 9000 τετραγωνικών ποδιών (933 Harrison St.) είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ των ομοφυλοφιλικών συλλόγων της πόλης και ο τόπος αυτός έχει σίγουρα μια ενθουσιώδη στάση, ο ιστοχώρος του καλωσορίζοντας με ανυπομονησία "όλοι καυλωμένοι τύποι" και χρήσιμη. Όπως και με άλλους χώρους γύρω από την πόλη, η διοίκηση εδώ τονίζει πρακτικές ασφαλέστερου φύλου. Η λέσχη έχει μια σειρά από κανονικές βραδιές θεμάτων που προσανατολίζονται σε διαφορετικά στυλ και φετίχ (γυμνοί φιλαράκια, φιλαράκια, φίλοι εσώρουχων, φίλοι χρυσαφένιας νύχτας, φίλοι δερμάτων, αρσενικοί φίλοι) και αυτό το απίστευτα δημοφιλές hangout αποτελεί σημαντικό υποστηρικτή της ετήσιας οδού Folsom Έκθεση στα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι παροχές περιλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο υπαίθριο χώρο που είναι θερμαινόμενο, ένα ντουλάπι (υπάρχει επίσης ένας έλεγχος ρούχων), μια δέσμη ομαδικών χώρων που περιλαμβάνουν λαβύρινθους, τρύπες δόξας και τα παρόμοια, καμπίνες βίντεο και πολλά "εμπνευσμένα" έργα τέχνης.

Eros Sex Club

Ο άλλος αγαπημένος τύπος είναι ο μακρόπνοος, τοπικός Eros Sex Club (2051 Market St.) στο Κάστρο.

Αυτός ο όμιλος ηλικίας 18 ετών διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους λουτρού, που περιλαμβάνει σαλόνι, ατμόλουτρο και χώρους σάουνας, ντους και αίθουσα παιχνιδιών με σφεντόνες, λαβύρινθο, κουκέτες και άλλους χώρους για κρουαζιέρες και σεξ . Η διαφορά εδώ με ένα τυπικό λουτρό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιωτικά δωμάτια. το σεξ είναι πάντα έξω έξω (αν και σε ορισμένες σκούρα σαγηνευτικές περιοχές, ιδιαίτερα στην αίθουσα ψυχαγωγίας).

Υπάρχει επίσης μια ομάδα πολύ ταλαντούχων θεραπευτών μασάζ στον Έρωτα. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μπροστά, παρόλο που οι περιπάτους είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Eros έχει μια ισχυρή ιστορία όταν πρόκειται για την ενθάρρυνση των ασφαλέστερων σεξουαλικών πρακτικών, τη φιλικότητα και την εξυπηρέτηση με τους προστάτες και γενικά τη δημιουργία ενός χώρου που είναι άνετος και αποδεκτός. Δεν θα συναντήσετε εδώ πολλή στάση, που είναι ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλής με τόσους πολλούς τύπους ανθρώπων. Είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα τις περισσότερες ημέρες και μέχρι τις 3 το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου. Η τοποθεσία του Market Street είναι βολική για πολλά γκέι μπαρ , εστιατόρια και γκέι B & B. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λέσχη από την επίσημη ιστοσελίδα.

Nob Hill Adult Theater

Ένα άλλο πολύ δημοφιλές hangout είναι το Nob Hill Adult Theatre (729 Bush St.), το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και στην Union Square, εμφανίσεις βιβλίων από γνωστά πορνό αστέρια για ζωντανές εμφανίσεις σεξ και έχει 75-καναλιών ενήλικων video arcade. Την Τρίτη, αυτό το de facto gay σεξ φιλοξενεί "γυμνές νύχτες" με δωρεάν έλεγχο ρούχων.

Μπάνια

Στον κόλπο του Μπέρκλεϊ, υπάρχει ένα γκέι λουτρό με πλήρεις υπηρεσίες, το Steamworks Berkeley (2107 4η Στ., Μπέρκλεϊ), το οποίο είναι μέρος της ίδιας αλυσίδας πίσω από το Steamworks Chicago , το Steamworks Seattle και άλλα.

Και στο Νότιο Μπέι, στην πόλη του Σαν Χοσέ, το Watergarden (1010 The Alameda, San Jose) είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές και καλά διατηρημένο γκέι λουτρό.