Η τιμή είναι σωστή στο ξενοδοχείο του Bally - (ΚΛΕΙΣΤΗ)

Το δημοφιλές παιχνίδι είναι πλέον στο Λας Βέγκας

Αυτή η εκπομπή είχε καλή πορεία και έκλεισε τώρα. Το Bally's έχει υποστεί λίγο μετασχηματισμό και το Jubilee έχει επίσης κλείσει για να ανοίξει δρόμο για νέες και καλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας. Οι κοντινές εμφανίσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως το Absinthe στο Caesars Palace, καθώς και οι επιλογές του Flamingo Las Vegas του Jeff Civillico, της Doniie και της Marie και του X-Burlesque.

Που:
Εορτή! Θέατρο στο Λας Βέγκας του Bally

Περιγραφή:
Ελάτε κάτω!

Ξέρετε το τρυπάνι, μαντεύετε για το κόστος ενός μπλέντερ ή μιας σόμπα και στη συνέχεια παίζετε κάποιο παιχνίδι και κερδίζετε ένα νέο αυτοκίνητο! Λοιπόν, ίσως όχι, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα βραβείο στην Price is Right Las Vegas.

Ουσιαστικά πρόκειται για τη ζωντανή ακροατήριο - στατική έκδοση της δημοφιλούς παράστασης παιχνιδιών. Όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια θα παιχτούν επίσης. Plinko, Cliffhanger, τρύπα σε ένα, στην τσάντα, τον μεγάλο τροχό, το παιχνίδι φυλών και φυσικά την υπέροχη βιτρίνα.

Πώς μπορείτε να αντισταθείτε στην τιμή είναι σωστή στο Λας Βέγκας;

Πληροφορίες εισιτηρίων για την τιμή είναι σωστή Λας Βέγκας:
49,50 δολάρια (συν φόρους και τέλη) στο Bally's ή το Παρίσι Box Office, Ballyslv.com Καλέστε 702-967-4567 ή 800-237-SHOW (7469)

Ψάχνετε εισιτήρια σε μια επίδειξη στο Λας Βέγκας; Δοκιμάστε το Best of Vegas και συγκρίνετε τις τιμές σε εκθέσεις στο Λας Βέγκας πριν μπείτε στην πόλη.

Εμφάνιση πληροφοριών για την τιμή είναι σωστή Las Vegas:
Dark Δευτέρα, δείχνει καθημερινά στις 2:30 εκτός Παρασκευής 7:30 μ.μ.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι 21+ για να παίξουν. Οι επισκέπτες κάτω των 21 ετών μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν μόνο.

Είδατε αυτή την παράσταση; Γράψτε τη δική σας αναθεώρηση του Las Vegas εδώ.

Επιστρέψτε στο Λας Βέγκας