Ειδικές Ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου στην Οκλαχόμα Σίτι

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο ρομαντική μέρα του έτους, ή έτσι μας λέει η βιομηχανία ευχετήριων καρτών και καραμελών. Οι κάτοικοι της πόλης της Οκλαχόμα οδηγούν τρελά για να σχεδιάσουν την τέλεια ημερομηνία στο μετρό και να αποφύγουν την ιδέα της νυχτερινής διασκέδασης που θα μπορούσε να σκοτώσει μια σχέση .

Λοιπόν, μια σειρά από εστιατόρια, αξιοθέατα και επιχειρήσεις της Οκλαχόμα Σίτι προσφέρουν μοναδικά αφιερώματα για τον εορτασμό των διακοπών. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα στη λίστα, ενημερώστε μου.

OK Χορωδία της πόλης τραγουδούν τα βαλενοειδή

Παραδώστε το γλυκό σας ένα τραγούδι του Αγίου Βαλεντίνου από μια καταξιωμένη ομάδα αρμονίας τεσσάρων μερών. Το OK City Chorus προσφέρει ειδικές παραδόσεις σε σπίτια, επιχειρήσεις, σχολεία ή εστιατόρια από το Yukon στο Midwest City και το Edmond στο Norman.

Κόστος : $ 50 για ζωντανή παράδοση, $ 10 για τηλεφωνική παράδοση, $ 5 για e-Valentine - Εξοικονομήστε 10 τοις εκατό παραγγέλλοντας πριν από την 1η Φεβρουαρίου.
Τι περιλαμβάνει : Εκτός από την όμορφη μουσική, το τραγούδι του Αγίου Βαλεντίνου από το OK City Chorus περιλαμβάνει γλυκιά θεραπεία, εξατομικευμένη κάρτα και ψηφιακή φωτογραφία.
Επικοινωνία : (405) 720-7464 ή παραγγείλετε στο okcity.org.

Η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τροπικό Ωδείο Crystal Bridge

Από τις 6:30 έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, απολαύστε το υπέροχο σκηνικό του Τροπικού Ωδείου Crystal Bridge για μια εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου. Απαιτείται κράτηση.

Κόστος : 25 € ανά άτομο (20 € για τα μέλη)
Τι Περιλαμβάνεται : Ένα ποτήρι σαμπάνια, ζωντανή μουσική και ελαφριά ορεκτικά
Επικοινωνία : Εγγραφή στο διαδίκτυο στο myriadgardens.org

Ρωμαίνοντας τον ζωολογικό κήπο στο ζωολογικό κήπο OKC

Από τις 6:00 έως τις 7:30 το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο Ζωολογικός Κήπος της Οκλαχόμα φιλοξενεί μια εκδήλωση του Βαλεντίνου για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τις τελετουργίες των ζώων.

Κόστος : 45 € ανά άτομο (40 € για τα μέλη)
Τι Περιλαμβάνεται : Ορεκτικά, ποτά για ενήλικες και επιδόρπια
Επικοινωνία : (405) 425-0218

Τσικνίσια μεσημεριανό δείπνο

Το εστιατόριο Fondue Το Melting Pot θα έχει τέσσερις σειρές μαθημάτων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα κουτί από γκοφρέτες σοκολάτας.

Κόστος : $ 120 ανά ζευγάρι (συν φόρο και 18% δωρεάν)
Τι περιλαμβάνεται : Κλήση (405) 235-1000 για συγκεκριμένα στοιχεία μενού fondue. Ρωτήστε επίσης για ένα "Ultimate Romance Package" που προσθέτει μια δωδεκάδα τριαντάφυλλα, κεριά, δύο φλυτζάνια σαμπάνιας σουβενίρ και ειδικές θέσεις για $ 200 ανά ζευγάρι. Διατίθεται όλο το μήνα Φεβρουάριο.
Επικοινωνία : (405) 235-1000 (από τις 11:30 π.μ. έως τα μεσάνυχτα)

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Southwind Hills Barn Venue στο Goldsby

Πάρτε το αυτοκίνητο νότια του Norman στο χώρο εκδήλωσης Southwind Hills για το 3ο ετήσιο πάρτι της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Απαιτείται κράτηση.

Κόστος : $ 75 ανά άτομο
Τι Περιλαμβάνεται : Τέσσερις δείπνο, μετρητά, ζωντανή μουσική, χορός και πολλά άλλα.
Επικοινωνία : (405) 837-WIND ή αγοράστε online εισιτήρια