Κανόνες, απαιτήσεις και συμβουλές για την πώληση γκαράζ στην Οκλαχόμα

Η σοφίτα είναι γεμάτη, τα ντουλάπια είναι στενά και μπορείτε να μετακομίσετε λίγο στο σαλόνι σας. Ίσως ήρθε η ώρα να μειώσουμε το μέγεθος και ίσως να κάνουμε λίγο κέρμα στη διαδικασία. Ναι, βάλτε τα σημάδια και απλώστε το στο δρόμο. ήρθε η ώρα για μια πώληση γκαράζ.

Φυσικά, όσοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν πώληση γκαράζ στην πόλη της Οκλαχόμα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες και κανονισμοί που διέπουν τις πωλήσεις γκαράζ ή ναυπηγείων εντός των ορίων της πόλης.

Έτσι, προτού πιτσίσετε τα εμπορεύματά σας με ετικέτες τιμών, αρχίστε με την κατανόηση ότι όποιος επιθυμεί να έχει μια πώληση γκαράζ πρέπει να έχει άδεια να το πράξει. Μόλις έχετε ένα, όμως, η πώλησή σας θα τοποθετηθεί στις λίστες πώλησης γκαράζ της πόλης χωρίς χρέωση.

Άδειες

Οι άδειες πώλησης γκαράζ είναι $ 7 και μπορούν να ληφθούν με την κατάθεση στο διαδίκτυο. Στην εφαρμογή θα πρέπει να δώσετε πληροφορίες σχετικά με το όνομα, τη διεύθυνση και την πώληση, συμπεριλαμβανομένων των τύπων αντικειμένων που σκοπεύετε να διαθέσετε στην αγορά. Μια πιστωτική κάρτα απαιτείται για την πληρωμή όταν κάνετε αίτηση στο διαδίκτυο.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και με την κλήση (405) 297-2606 (θα λάβετε έναν αριθμό άδειας για την απόσπαση στην πώληση σας) ή αυτοπροσώπως στην Oklahoma City License Division στην οδό 420 West Main Street. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι επιταγές ή οι εντολές πληρωμής γίνονται αποδεκτές και οι αιτήσεις άδειας είναι διαθέσιμες σε μορφή Adobe PDF online μέσω της ιστοσελίδας της πόλης.

Τέλος, μπορείτε να λάβετε την άδειά σας μέσω ταχυδρομείου εάν ζητήσετε μια αίτηση τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την πώληση.

Στείλτε την επιστροφή με επιταγή ή με πληρωμή χρημάτων.

Οι άδειες πώλησης γκαράζ στην Oklahoma City είναι καλές για 3 συνεχείς ημέρες, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεύθυνση που αναγράφεται στην άδεια. Οι πωλήσεις γκαράζ μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μεταξύ των ωρών 8 π.μ. και 6 μ.μ.

Κανονισμοί

Πρόστιμα

Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Oklahoma City που διέπουν τις πωλήσεις γκαράζ τιμωρείται με ανώτατο πρόστιμο ύψους $ 200 συν το κόστος.

Επαφές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή πώλησης γκαράζ στην Oklahoma City και τις αιτήσεις αδειών, επικοινωνήστε με:

Τμήμα Άδειας Oklahoma City
420 W Main Street, σουίτα 130
Οκλαχόμα Σίτι, εντάξει. 73102
(405) 297-2606