Μικρή κόκκινη κουκούλα

Ο Wolf Hollow διαλύει τους μύθους για τους πολύ κακοτυμένους Γκρίζους Λύκους

Πιστεύετε τι διαβάζετε σε αυτοκόλλητα προφυλακτήρα;

Μια επίσκεψη στο Wolf Hollow στο Ipswich της Μασαχουσέτης μπορεί να σας πείσει ότι είστε πιο αξιόπιστοι από τα παραμύθια. Παράλληλα με την τέχνη των λύκων, τις βιοτεχνίες της Native American και τα CD "Howls and Growls", το κατάστημα δώρων Wolf Hollow διαθέτει μια σειρά προμηθειών αυτοκόλλητων προφυλακτήρων που τολμηρή κατάσταση: Little Red Riding Hood Lied .

Βλέπετε, κανένας λύκος, ακόμα και αυτός που φορούσε τα ρούχα της γιαγιάς, δεν θα έλεγε ποτέ, "Το καλύτερο για να σας τρώω, αγαπητέ μου", απαντώντας σε μια παραμικρή παρατήρηση για τα μεγάλα δόντια της.

Ένα ενημερωτικό δελτίο που δημοσιεύθηκε από τους υπερασπιστές της άγριας φύσης με έδρα την Ουάσινγκτον, το οποίο έμαθα στο Wolf Hollow, λέει την αλήθεια: "Έχετε περισσότερες πιθανότητες να υποστείτε μετεωρίτη από ό, τι σκοτώθηκε από λύκο". Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες υγιείς, άγριοι λύκοι σκότωσαν ή τραυμάτισαν σοβαρά ανθρώπους στη Βόρεια Αμερική, ενώ περισσότεροι από 20 άνθρωποι σκοτώνονται ετησίως από τους εξημερωμένους αδελφούς τους: τα σκυλιά.

Ο Wolf Hollow, ένα από τα πιο ασυνήθιστα αξιοθέατα της Νέας Αγγλίας, διαχειρίζεται το Βορειοαμερικανικό Wolf Foundation, Inc., ένα εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1990 από τον αείμνηστο Paul C. Soffron και το διαχειριζόταν σήμερα η σύζυγός του Joni Soffron, και ο γιος τους, Z. Το ίδρυμα είναι αφιερωμένο στη βοήθεια των λύκων νικήσει κακή ραπ. Πρόκειται για μια σημαντική αποστολή, καθώς ο Γκρίζος Λύκος, ο οποίος κάποτε κατοικήθηκε σε κάθε κράτος της ηπειρωτικής Αμερικής, θεωρείται τώρα από την αμερικανική υπηρεσία ιχθύων και άγριας φύσης ότι απειλείται ή απειλείται στις περισσότερες περιοχές της Αμερικής.

Επισκεφθείτε τον Wolf Hollow

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στο Wolf Hollow τα σαββατοκύριακα όλο το χρόνο (Κυριακές μόνο από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο) και όταν επισκεφθήκαμε σε μια ζεστή μέρα του Αυγούστου το 2002, υπήρχε μια σειρά αυτοκινήτων που περιμένουν να μπουν μέσα στην πύλη πριν από τη 1 μ.μ. αρχίζουν. Ήμουν έγκυος με την κόρη μου τότε, γι 'αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση ότι το αγαπημένο της ζώο είναι ...

ένας λύκος! Επιστρέψαμε στο Wolf Hollow για τα γενέθλιά της τον Οκτώβριο του 2012 και ήμασταν σίγουροι ότι θα έφθασαν νωρίς αυτή τη φορά.

Υπάρχει μια προγραμματισμένη παρουσίαση κάθε ημέρα του Σαββατοκύριακου στις 1:30 μ.μ. Να γνωρίζετε ότι η βροχή και οι καυτές, μουντζούρες συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν την ακύρωση των παρουσιάσεων. Είναι καλή ιδέα να καλέσετε το 978-356-0216 για να επιβεβαιώσετε ότι μια παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που σκοπεύετε να επισκεφθείτε. Οι παρουσιάσεις της εβδομάδας μπορούν επίσης να οργανωθούν για σχολικές και άλλες ομάδες.

Ο Wolf Hollow προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δει τους λύκους σε ένα κάπως φυσικό περιβάλλον. Η παρουσίαση μιας ώρας είναι εκπαιδευτική και διασκεδαστική για ενθουσιώδεις λύκους όλων των ηλικιών, αν και τα παιδιά κάτω των πέντε ετών αποθαρρύνονται να παρακολουθήσουν. Η έμφαση δίνεται στην κατανόηση ότι οι λύκοι δεν είναι τόσο διαφορετικοί από εμάς. Ένα πακέτο λύκων είναι στην πραγματικότητα μια οικογένεια, και ο ουρλιάζοντας είναι μια μορφή επικοινωνίας και εδαφικής σύνδεσης. Εμείς, οι άνθρωποι, μόνο σκυλάμε στα μέλη της οικογένειάς μας επειδή τους αγαπάμε, έτσι; Οι επισκέπτες καλούνται να ουρλιάζουν μαζί με το πακέτο, το οποίο αποτελείται από περίπου 10 ζώα ανά πάσα στιγμή.

Κάθε νεογέννητος λύκος ξοδεύει 10 μέρες έως πέντε εβδομάδες που ζουν σε ένα σπίτι με ανθρώπους και μαθαίνουν να εμπιστεύονται τους ανθρώπους. Φυσικά, δεν εμπιστεύονται κανέναν άνθρωπο, οπότε ένας προστατευτικός φράκτης αλυσίδας συνδέει το πακέτο με το κοινό.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι μύθοι λύκων που είναι το προϊόν της υπερβολικής φαντασίας και της λογοτεχνικής φιλοσοφίας. Για παράδειγμα, οι λύκοι δεν ποθούν στο φεγγάρι. Οι γκρίζοι λύκοι δεν είναι όλα γκρίζοι - μπορούν να είναι λευκοί, μαύροι ή μαύροι. Και παρόλο που ο πληθυσμός του Βορειοαμερικανικού Γκρίζου Λύκου έχει αποδεκατιστεί από εκείνους που δικαιολόγησαν τη θανάτωσή τους ως μέσο προστασίας των ζώων, οι άγριοι λύκοι προτιμούν να κυνηγούν μεγάλα ζώα βόσκησης, όπως ο γένος και τα ελάφια.

Το πιο ασυνήθιστο πράγμα που μάθαμε από την παρουσίαση του Wolf Hollow: Οι λύκοι λατρεύουν το τυρί. Επειδή το πακέτο είναι μια ιεραρχική ομάδα, οι τυροκομικές απολαύσεις παραδίδονται στους λύκους σε φθίνουσα τάξη. Κατά την επίσκεψή μας επιστροφής το 2012, μάθαμε επίσης την τοπική αστυνομία γνωρίζοντας Wolf Hollow είναι το μέρος για να φέρει roadkill σε ένα πακέτο των ευγνώμων διοργανωτές.

Από το 2015, η είσοδος στο Wolf Hollow είναι $ 8,50 για ενήλικες, $ 6 για ηλικιωμένους και για παιδιά ηλικίας 3 έως 17 ετών.

Το Wolf Hollow βρίσκεται τρία μίλια ανατολικά του Ipswich στην οδό 114 Essex (διαδρομή 133).

Φωτογράφος Avid; Για μια αμοιβή $ 100, μπορείτε να βγείτε μέσα στο buffer για μια ανεμπόδιστη φωτογράφηση. Απαιτούνται προκαταβολικές κρατήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες , για να κλείσετε ταξίδι στο σχολείο ή για ομαδική περιήγηση ή για να ρωτήσετε για συμβολική υιοθέτηση λύκου και υποστήριξη των προσπαθειών του ιδρύματος, καλέστε το 978-356-0216.

Χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε; Συγκρίνετε τις τιμές και τα ποσοστά Ipswich με Hipmunk.

Ενώ βρίσκεστε στο Ipswich ... Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε τη γενέτειρα των τηγανητών αχιβάδων.