Αναθεώρηση συσκευών: Αποσκευών αποσκευών Osprey 100

Ο Osprey είναι γνωστός για την κατασκευή εξαιρετικών σακιδίων σχεδιασμένων για πεζοπορία, backpacking και ταξίδια περιπέτειας. Στην πραγματικότητα, η σειρά των πακέτων Atmos της εταιρείας είναι τόσο καλή που έχω πάρει μαζί μου σε ταξίδια σε έξι ηπείρους. Αλλά η εταιρεία κάνει επίσης μια σειρά από φανταστικές αποσκευές επίσης, και πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο μοντέλο Shuttle 100, το οποίο βρήκα ότι είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με πολλές στοχαστικές πινελιές σχεδιασμένες ειδικά για τους ταξιδιώτες περιπέτειας .

Εξωτερική αποσκευή

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Shuttle 100 έχει χωρητικότητα περίπου 100 λίτρων, κάτι που είναι εκπληκτικό όταν θεωρείτε ότι τα περισσότερα σακίδια που χρησιμοποιούμε για ταξίδια βρίσκονται στην περιοχή των 50-60 λίτρων. Η τσάντα είναι μήκους 30 ίντσες (76,2 εκ.) Και είναι κατασκευασμένη από υφάσματα υψηλής ποιότητας και άλλα υλικά που παρέχουν μια ωραία αίσθηση ασφάλειας και προστασίας ακόμα και για τα πιο εύθραυστα πράγματα που θα αποθηκεύσετε μέσα. Αυτό είναι ένα κομμάτι των αποσκευών που πραγματικά αισθάνεται σαν να μπορούσε να καταστρατηγηθεί από τις αεροπορικές εταιρείες, και να βγει έξω δεν κοιτάζει χειρότερα για φθορά. Καλύτερα, έχετε την αίσθηση ότι το φορτίο του θα είναι σε μεγάλο βαθμό ανενόχλητο και καλά προστατευμένο εργαλείο.

Όλες οι τσάντες της γραμμής Shuttle διαθέτουν μεγάλους, πολύ ανθεκτικούς τροχούς, οι οποίοι τους επιτρέπουν να μετακινούνται με ευκολία μέσα από αεροδρόμια, ξενοδοχεία και δρόμους της πόλης. Δοκίμασα τη δική μου όχι μόνο για το ομαλό πεζοδρόμιο και το χαλί, αλλά και για τους μεγάλους υπαίθριους χώρους, ενώ διασχίζονταν πεζοδρόμια που καλύπτονταν από χιόνι και κατά μήκος παγωμένων δρόμων.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποσκευές λειτουργούσαν σαν να ήταν κατασκευασμένες για ταξίδια εκτός δρόμου. Οι τροχοί δεν έχαναν ένα ρυθμό όταν μεταβαίνουν από μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών που κυμαίνονταν από απόλυτα στεγνό έως πυκνό χλιαρό χλοοτάπημα μέχρι πλήρη κάλυψη από πάγο. Αν μπορούσε να χειριστεί αυτές τις συνθήκες χωρίς πρόβλημα, είναι πιθανό να πάρει ό, τι μπορείτε να πετάξετε και σε αυτό.

Πάρτε μια λαβή σε αυτό

Η τσάντα έρχεται επίσης εξοπλισμένη με μια πολύ ανθεκτική χειρολαβή αλουμινίου ποιότητας που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να το τραβήξουν μαζί με την ευκολία, ακόμη και αν είναι γεμιστό με τα βράγχια με ταχυτήτων. Δοκίμασα το Shuttle 100 τόσο με ένα ελαφρύ φορτίο όσο και με ένα εξαιρετικά βαρύ φορτίο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον τροχίσει, ακόμα και μέσα από την ποικιλία των συνθηκών και των επιφανειών που αναφέρονται παραπάνω. Η λαβή είναι πολύ άνετη για να διατηρηθεί και επιτρέπει μια σταθερή λαβή στην τσάντα, η οποία μεταφράζεται σε μεγάλη εμπιστοσύνη όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Εάν είχα ένα παράπονο, ωστόσο, εύχομαι ότι η λαβή ήταν λίγο μεγαλύτερη, καθώς υπήρχαν φορές που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω λίγο περισσότερο χώρο μεταξύ της τσάντας και των ποδιών μου καθώς έσπευσα μέσα από το αεροδρόμιο.

Άφθονο δωμάτιο για τα πάντα

Στο εσωτερικό του, το λεωφορείο είναι απίστευτα ευρύχωρο, παρέχοντας αρκετό περιθώριο για περιπετειώδεις ταξιδιώτες να φέρουν πολλά εργαλεία. Το κύριο διαμέρισμα είναι τεράστιο, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να παραμείνουν καλά οργανωμένες, ακόμη και σε μεγαλύτερα ταξίδια, όταν τα πάντα στη σωστή θέση γίνεται πιο προκλητική. Ως μπόνους, το ίδιο διαμέρισμα έρχεται επίσης με εσωτερικούς ιμάντες συμπίεσης, οι οποίοι έχουν τη διπλή λειτουργία όχι μόνο κρατώντας τα πάντα τακτοποιημένα στη θέση τους, αλλά επιτρέποντας στους χρήστες να πιέσουν ακόμα περισσότερα πράγματα στον ίδιο χώρο.

Εκείνοι που θέλουν να φέρουν τα πάντα εκτός από την νεροχύτη της κουζίνας στις περιπέτειές τους θα εκτιμήσουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Αλλά αυτό το κύριο διαμέρισμα είναι μόνο η αρχή των επιλογών αποθήκευσης του Shuttle. Υπάρχει επίσης μια πτυσσόμενη τσέπη στο κάτω μέρος που είναι ιδανική για την αποθήκευση βρεγμένων ενδυμάτων ή ζευγάρι μπότες που θέλετε να κρατήσετε χωρισμένες από την άλλη ταχύτητα. Μια άλλη ευρύχωρη τσέπη, κρυμμένη στο πίσω μέρος της τσάντας, είναι ιδανική και για την αποθήκευση βρώμικου πλυντηρίου, ενώ μια τσέπη με καπάκι - και στο πίσω μέρος της τσάντας - έχει σχεδιαστεί για γρήγορη πρόσβαση σε περιοδικά, βιβλία ή και tablet. Τέλος, στην κορυφή του Shuttle θα ανακαλύψετε ακόμα μια μικρή μικρή τσέπη που προορίζεται για τη διατήρηση των μικρών σας υγρών και καλλυντικών κοντά στο χέρι, τόσο στον τελικό προορισμό σας όσο και κατά τη διέλευση από την ασφάλεια στο αεροδρόμιο.

Άλλες ωραίες πινελιές περιλαμβάνουν χειρολαβές σε σχεδόν κάθε πλευρά της τσάντας, καθιστώντας εύκολη την παραλαβή από οποιαδήποτε γωνία. Οι ιμάντες συμπίεσης στο εξωτερικό του σάκου λειτουργούν σε συνδυασμό με τα γεμισμένα πλευρικά τοιχώματα για να βοηθήσουν στη διασφάλιση του περιεχομένου των αποσκευών και να παρέχουν σταθερότητα επίσης. Υπάρχουν ακόμα και πυκνοί και ανθεκτικοί προστατευτικοί προφυλακτήρες κατά μήκος του πίσω πλαισίου για να προσθέσετε ακόμη ένα άλλο επίπεδο προστασίας.

Κατασκευασμένο για ταξιδιώτες περιπέτειας

Ως ένας τύπος που γενικά του αρέσει να ταξιδεύει με φως - συχνά χρησιμοποιόντας μόνο ένα σακίδιο - ήταν πάντα δύσκολο για μένα να βρω ένα κομμάτι αποσκευών που αγαπούσα πραγματικά. Ενώ είναι αλήθεια ότι συνήθως δεν είχα κανένα πρόβλημα να βρώ μια τσάντα που να κάνει τη δουλειά που απαιτούσα από αυτήν, συχνά υπήρχαν στοιχεία για το σχέδιό της που απλά δεν έδινε σωστά το ύφος του ταξιδιού μου. Αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα με το Osprey Shuttle 100, το οποίο βρήκα να έχει όλες τις ιδιότητες που ψάχνω - κυρίως η ευελιξία και η ευκολία που τυλίγονται σε ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό κέλυφος. Βρήκα όλα αυτά, και περισσότερο, σε αυτό το κομμάτι αποσκευών, το οποίο υποψιάζομαι ότι θα αντικαταστήσει το πισινό σακίδιο μου σε περισσότερα από λίγα επερχόμενα ταξίδια.

Δεν τραυματίζει ότι αυτή η τσάντα αισθάνεται σαν να μπορείτε να ρίξετε ό, τι χρειάζεστε - συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη της κουζίνας - σε αυτό και να έχετε ακόμα αρκετό χώρο για να ελευθερώσετε. Αλλά για όσους από εσάς που βρίσκουν την χωρητικότητα των 100 λίτρων δεν είναι αρκετή, ο Osprey προσφέρει το Shuttle 130, το οποίο προσφέρει 30 επιπλέον λίτρα χώρου για τα ταξίδια αυτά, όταν πραγματικά χρειάζεται να φέρετε τα πάντα.

Η εγγύηση για όλους

Εάν είστε ταξιδιώτης περιπέτειας που προτιμά να χτυπάει το δρόμο με ένα πιο παραδοσιακό κομμάτι αποσκευών και όχι σακίδιο ή τσάντα duffel, θα βρείτε πολλά που αγαπάτε με το Shuttle του Osprey. Προσφέρει άφθονες δυνατότητες μεταφοράς, πολλές τσέπες για να κρατήσουν τα πράγματα οργανωμένα και φανταστική ποιότητα κατασκευής σε κάθε περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των τροχών, της λαβής και των πλευρικών τοιχωμάτων. Αυτή είναι μια τσάντα που προορίζεται για να πάει σχεδόν οπουδήποτε και να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που άφησε. Αλλά μόνο σε περίπτωση που κάτι πρέπει να πάει στραβά, Osprey εξακολουθεί να υποστηρίζει τη σειρά Shuttle - μαζί με όλα τα άλλα προϊόντα τους - με το φανταστικό All Mighty Guarantee. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εγγυήσεις στην επιχείρηση, υποσχόμενη να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το προϊόν εάν θα πρέπει να καταστραφεί όσο εσείς την έχετε - πλήρης στάση.

Το Shuttle 100 πωλεί για $ 290, ενώ το Shuttle 130 πηγαίνει για $ 320. Αυτές είναι οι ανταγωνιστικές τιμές για τις αποσκευές αυτό το καλό, ειδικά όταν θεωρείτε ότι θα είναι πιθανότατα ένας συνεχής σύντροφος για τα επόμενα χρόνια. Αν βρίσκεστε στην αγορά για μια νέα τσάντα, αυτή είναι αυτή που θα ήθελα να συστήσω αυτή τη στιγμή. Είναι σκληρό, όμορφο, καλά σχεδιασμένο και μπορεί να μεταφέρει πολύ φορτίο. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;