Οδηγός RV σας για Dover Διεθνή Speedway

Αν θέλετε ένα κομμάτι NASCAR που είναι ένα τεράστιο φορτίο διασκέδασης τότε πρέπει να φτάσετε στο Dover, Delaware. Το Dover φιλοξενεί το Dover International Speedway (DIS) και το μονοπάτι του ενός μιλίου γνωστό απλώς ως το "Monster Mile". Όλα είναι τερατώδη για το Dover, τόσο πολύ ώστε το τρόπαιο για τη νίκη ορισμένων γεγονότων στο Dover είναι ένα άγαλμα τέρας γνωστό ως Miles το τέρας. Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε το τέρας για τον εαυτό σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε σωστά.

Ας δούμε το Dover σε βάθος, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πληροφοριών για το κομμάτι, από όπου θα στρατόπεδο RV στο Ντόβερ, όπου θα στρατόπεδο RV κοντά στο Dover, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα για την ανάληψη του μιλίου τέρας.

Σχετικά με τη διεθνή αγωνιστική πορεία του Dover

Το Dover είναι ένα από τα παλαιότερα κομμάτια του κυκλώματος NASCAR. Η DIS φιλοξενεί επιτέλους δύο εκδηλώσεις NASCAR ετησίως από το 1969, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων του Spring Cup. Με το πέρασμα των χρόνων η ωοειδής διαδρομή ενός μιλίου έλαβε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, η επιφάνεια της ασφάλτου μετατράπηκε σε σκυρόδεμα το 1995 και η σκηνή είδε το "Monster Makeover" από το 2007 έως το 2009, το οποίο, αντίθετα με το όνομα, . Το DIS σήμερα φιλοξενεί αγώνες Camping Truck, Xfinity και Sprint Cup.

RV Camping στο Dover International Speedway

Για την πραγματική εμπειρία του NASCAR, θα πρέπει να στρατοπεδεύσετε RV δεξιά στο DIS. Τα παρακάτω είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με τους λόγους RV που βρέθηκαν στο RIS. Για πλήρεις πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα στάθμευσης του DIS.

Κρατημένο RV Parking και Camping

Απεριόριστος χώρος στάθμευσης RV και κατασκήνωση

Προσβάσιμος χώρος στάθμευσης RV και Camping

RV Camping Κοντά στο Dover International Speedway

Αν και είναι συνήθως φορτία διασκέδασης, δεν θέλουν όλοι να ξοδεύουν όλο το Σαββατοκύριακο πάρτι κατά μήκος του Monster Mile. Για εκείνους που χρειάζονται περισσότερες ανέσεις και ηρεμία, υπάρχουν δύο μεγάλα κοντινά πάρκα RV.

Holiday Camp Campground: Γκρίνσμπορο, Μέριλαντ

Μπορεί να είστε κράτος, αλλά θα είστε ακόμα μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά από DIS όταν στρατοπέδευσης στο Holiday Park Campground. Αυτό το πλήρως εξοπλισμένο RV campground προσφέρει 200 ​​μεμονωμένες τοποθεσίες, όλες εξοπλισμένες με νερό και ηλεκτρικές συνδέσεις. Άλλες παροχές και χαρακτηριστικά στο Holiday Park περιλαμβάνουν δωρεάν ζεστό ντους, τραπέζια για πικ-νικ, πυροσβεστικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, κατάστημα κατασκηνώσεων, σταθμούς ανεφοδιασμού και υπηρεσία εξαγωγής. Ένα υπέροχο πάρκο αν ψάχνετε για όλες τις ανέσεις του δημιουργού σας.

Killens Pond State Park: Χάρινγκτον, Ντελάγουερ

Εάν θέλετε πραγματικά να ηρεμήσετε μετά από όλη τη δράση, μπορείτε να δοκιμάσετε Killens Pond State Park.

Υπάρχουν 59 περιοχές με νερό και ηλεκτρικά βοηθητικά προγράμματα που βρίσκονται στο σκιασμένο τοπίο. Υπάρχουν αρκετές άλλες παροχές και εγκαταστάσεις στο Killens Pond State Park, που περιλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης, ντους, μονοπάτια πεζοπορίας, περίπτερα για πικ-νικ και ακόμη και γήπεδα του μπέιζμπολ. Εάν χρειάζεστε κάποια ειρήνη αφού μάθετε το τέρας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι το Killens Pond State Park.

Συμβουλές και κόλπα για το RV Camping στο Dover International Speedway

Γνωρίζοντας μερικές συμβουλές και κόλπα θα σας οδηγήσει στον αγωνιστικό γύρο στο Dover International Speedway, εδώ είναι μερικές συμβουλές και κόλπα για να κάνετε τα πράγματα πιο ομαλά στο Dover:

Με όλες τις νέες πληροφορίες που έχετε βρει για το Monster Mile, θα είστε έτοιμοι για Dover International Speedway τα Σαββατοκύριακα αγώνων της άνοιξης και του φθινοπώρου. Δοκιμάστε το Dover για τον εαυτό σας, για να δείτε ποια είναι η αναστάτωση για το τέρας αυτού του κομματιού.