Περιήγηση στην Παλιά Πόλη

Μια από τις ιστορικές περιοχές του Huntsville

Η ιστορική συνοικία της παλιάς πόλης Huntsville, Αλαμπάμα είναι μια κατοικημένη περιοχή από τη δεκαετία του 1820. Οι Leroy Pope, John Brahan και Samuel Adams ήταν οι αρχικοί προγραμματιστές της περιοχής. Όταν το Huntsville (αρχικό όνομα Twickenham) ιδρύθηκε το 1805, ο Leroy Pope ονόμασε την πόλη μετά από μια αγγλική πόλη, την κληρονομική κατοικία της οικογένειάς του.

Τροφοδοτούμενος από τον πόλεμο του 1812, επικράτησε αντι-αγγλικό συναίσθημα και η πόλη μετονομάστηκε μετά από τον πρώτο εγκαταστάτη, John Hunt.

Οι δύο πρώτες οικιστικές περιοχές ήταν: Twickenham -1805 ca. και Παλιά Πόλη 1820 περίπου. Η παλιά πόλη αποτελείται από περίπου. 262 σπίτια χτισμένα μεταξύ της δεκαετίας του 1820 και του 1940, με την πλειοψηφία χτισμένη το τελευταίο μισό του 19ου αιώνα. Υπάρχουν 125 βικτοριανά σπίτια, 44 αποικιακές / ελληνικές αναγεννήσεις, 72 τέχνες και χειροτεχνίες, καθώς και ομοσπονδιακή, Art Deco και ισπανικά στυλ.

Οι πρώτοι κάτοικοι της Παλιάς Πόλης ήταν έμποροι, έμποροι και εργάτες στις διάφορες επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν γύρω από την πλατεία της πόλης. Οι πρώτοι κάτοικοι της Παλιάς Πόλης ήταν μέρος της κοινωνιακής επανάστασης που άλλαζε την Αμερική, από μια αγροτική εταιρεία σε μια βιομηχανική / κοινωνική υπηρεσία. Οι κάτοικοι ήταν πλήρους απασχόλησης πολίτες της πόλης, κάνοντας τους να ζουν στην πόλη. Τα μέρη και τα σπίτια στην Παλιά Πόλη ήταν μικρότερα από αυτά των πρώτων κατοικιών, αντανακλώντας το γεγονός ότι οι καιροί άλλαζαν. Θα περπατούσαν στην πλατεία της πόλης και θα αγοράζαν τα απαραίτητα, αντί να τα παράγουν ή να τα μεγαλώνουν.



Η παλιά πόλη εξακολουθεί να είναι γειτονιά. Θα δείτε τους κατοίκους να περπατούν στα παντοπωλεία, τους χώρους διασκέδασης και τα εστιατόρια . Τα άφθονα δέντρα πεκάν που διασκορπίζονται σε όλη την περιοχή αποδεικνύουν ότι η Παλιά Πόλη χτίστηκε σε ένα παλιό οπωρώνα πεκάν.

Τα ιστορικά διαμερίσματα είναι καλές επενδύσεις.



Οι ιδιοκτήτες σπιτιού της Παλιάς Πόλης έχουν δει τις τιμές των ακινήτων τους να αυξάνονται γρηγορότερα από οπουδήποτε στην Αλαμπάμα, εκτός από την ακτή του Κόλπου (που μπορεί να έχει αλλάξει από τους τυφώνες). Οι μέσες τιμές για τα σπίτια της παλιάς πόλης συνεχίζουν να αυξάνονται. Ο λόγος είναι διπλός:

Νέα Κατασκευή

Περιστασιακά θα διατεθεί μια οικοδομική παρτίδα, αλλά θα πρέπει να είναι μονοκατοικία και να πληροί τις κατευθυντήριες γραμμές της Ιστορικής Επιτροπής. Τα τελευταία 3 χρόνια, έχει δημιουργηθεί μόνο μία νέα κατοικία.

Η Παλιά Πόλη βρίσκεται στο Εθνικό Ιστορικό Μητρώο - Τι σημαίνει αυτό:

"Τα ακίνητα του Εθνικού Μητρώου διακρίνονται από την τεκμηρίωση και την αξιολόγησή τους σύμφωνα με ομοιόμορφα πρότυπα.Αυτά τα κριτήρια αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα όλων των λαών που συνέβαλαν στην ιστορία και την κληρονομιά των Ηνωμένων Πολιτειών και έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις, και άλλοι προσδιορίζουν σημαντικές ιστορικές και αρχαιολογικές ιδιότητες άξια συντήρησης και εξέτασης στις αποφάσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης.



Η ιστορική συνοικία είναι 3 μπλοκ και 7 μπλοκ και βρίσκεται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, προστατευμένο από ομοσπονδιακά και τοπικά αγάλματα. Η καταχώριση στον εθνικό κατάλογο συμβάλλει στη διατήρηση ιστορικών ακινήτων με διάφορους τρόπους:

Η Ιστορική Επιτροπή της Παλιάς Πόλης:

Είναι μια εθελοντική ομάδα που σχεδιάζει και επιβλέπει τις διάφορες δραστηριότητες γειτονιάς που προσθέτουν στην ποιότητα ζωής στην περιοχή.