Τρώγοντας έξω στο Huntsville, Αλαμπάμα, την ημέρα των Χριστουγέννων

Τι είναι ανοιχτό την Ημέρα των Χριστουγέννων;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να βρεθείτε σε ένα εστιατόριο για το γεύμα σας Χριστουγέννων. Μπορεί να μην σας αρέσει να μαγειρεύετε, ή ίσως η οικογένειά σας να το μισεί όταν μαγειρεύετε. Ίσως να είστε μόνοι, έχετε πολλούς επισκέπτες που έρχονται για την Ημέρα των Χριστουγέννων και δεν τους χωράει στο σπίτι σας, σας αρέσει το φαγητό των εστιατορίων, σας μισεί να καθαρίσετε ή είστε πολύ απασχολημένοι για να προγραμματίσετε μια γιορτή.

Όποια και αν είναι η αιτία σας, η εύρεση ενός εστιατορίου που είναι ανοικτό την Ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να είναι δύσκολο έργο.

Αυτή είναι η ημέρα της χρονιάς που κλείνει σχεδόν κάθε εστιατόριο και κατάστημα.

Εδώ είναι μερικά εστιατόρια στο Huntsville, Αλαμπάμα, τα οποία είναι συνήθως ανοικτά την ημέρα των Χριστουγέννων. Βεβαιωθείτε ότι επιβεβαιώνετε και ελέγχετε πριν ξεκινήσετε, αν και αν και αυτά τα μέρη εξυπηρετούν συνήθως το δείπνο των Χριστουγέννων, τα πράγματα μπορεί να αλλάζουν από έτος σε έτος.

Το μπαρ και το γκριλ του Hopper

Αυτό το εστιατόριο είναι ιδανικό για ταξιδιώτες, επειδή βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο Holiday Inn Research Park, 5903 University Drive. Συνήθως παραμένει ανοιχτό την Ημέρα των Χριστουγέννων και φροντίζει τους καλεσμένους εδώ, αν και είναι επίσης ανοιχτό σε οποιονδήποτε άλλον στην περιοχή ψάχνει για ένα φαγητό για φαγητό.

Το Hopper σερβίρει κατά κανόνα ένα ειδικό βραδινό σαμπάνια με χριστουγεννιάτικα πιάτα που μπορεί να περιλαμβάνει ομοιότητες με σπασμένα βόειο κρέας, ψητό χοιρινό κρέας, ψητό ζαμπόν, καραϊβική ψητά γατόψαρο, κοτόπουλο μαρσάλα, γαλοπούλα και κοτόπουλο, κοτόπουλο και ζυμαρικά, τηγανητό κοτόπουλο, γλυκοπατάτες, , κτυπημένες πατάτες, φρέσκα πράσινα, μπισκότα κατσαρόλα και πολλά άλλα.

Αναζητήστε το brunch της σαμπάνιας μεταξύ 10:30 π.μ. και 2 μ.μ., με την τελευταία κράτηση στις 1:30 μ.μ. Δεν είναι φθηνή για τους ενήλικες, αν και το γεύμα είναι συνήθως φθηνότερο για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά, ενώ τα παιδιά 5 και νεότεροι τρώνε δωρεάν. Προτεινόμενες κρατήσεις.

Ο Chris Steakhouse της Ρουθ

Αυτό το steakhouse του Huntsville είναι συνήθως ανοιχτό την ημέρα των Χριστουγέννων, εξυπηρετώντας το κανονικό του μενού.

Το Ruth's Chris Steak House βρίσκεται στην πλατεία Twickenham Square, σερβίρει (μαντέψατε) τις μπριζόλες (τα μάτια των νυχιών σε λωρίδες υγρών και νόστιμα), αλλά και αστακό Maine και μια άλλη ωραία κουζίνα που αξίζει τον κόπο να γιορτάζει τις διακοπές. Μπορείτε επίσης να βρείτε επιλογές για χορτοφάγους σε αυτό το εστιατόριο. Δείτε το πλήρες μενού εδώ.

Το μπαρ και το γκριλ του Humphrey

Το Humphrey's, που βρίσκεται στο 103 Washington St. NW, είναι συνήθως ανοιχτό την Ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό το μπαρ και η τακτική ώρα της σχάρας είναι από τις 4 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Συνήθως σερβίρει bar food (τσιπς, τυρί squeaky, φορτωμένες πατάτες τυριού), καπνιστές φτερούγες κοτόπουλου, σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες και πολλά άλλα.

City Cafe Diner

Απαίτηση τροφίμων φαγητό; Κεφάλι στο City Cafe, 2003 Drake Ave. SW, το οποίο είναι ανοιχτό όλη την ημέρα, από τις 6 π.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα, και συνήθως την Ημέρα των Χριστουγέννων. Το City Cafe μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις μεγαλύτερες μερίδες στην πόλη, οπότε πεινάστε. Το πρωινό σερβίρεται όλη την ημέρα, αλλά υπάρχει και φαγητό για δείπνο, αν δεν θέλετε γαλλικό τοστ. Γιορτάστε με μια τεράστια ποικιλία από επιδόρπια.

Άλλα συμβάντα διακοπών στο Huntsville

Ψάχνετε για άλλους τρόπους για να γιορτάσετε τις χειμερινές διακοπές στο Huntsville; Ελέγξτε την λίστα μας με τα κορυφαία πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, μάθετε περισσότερα για τα Χριστούγεννα στο Huntsville στον Χριστουγεννιάτικο Δείχτη μας.